Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Šťastná hodinka v Bohemia Casinu:…


Šťastná hodinka v Bohemia Casinu:… (Zveřejněno: 01.09.2016)

(PR) V průběhu celého září nabídne Bohemia Casino promo akci nazvanou Šťastná hodinka, ve které všichni hráči každý den obdrží 5 volných roztočení na hru Aloha! Cluster Pays Touch.



Jediné, co musí hráč udělat, je přihlásit se ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v době od 12:00 do 13:00 a otevřít tuto hru. Vyhrát tak můžete úplně zdarma, aniž byste vložili jedinou korunu.

 

 

Podmínkou připsání volných roztočení je otevření hry z mobilu či tabletu, neboť volná roztočení budou dostupná pouze v mobilní verzi tohoto populárního automatu.


Pokud již máte účet v Bohemia Casinu, tak opravdu stačí každý den po 12.hodině otevřít hru a celkem můžete v průběhu září získat až 150 volných her, pokud nabídku využijete každý den.


V případě, že ještě účet v Bohemia Casinu nemáte, tak Vám jeho vytvoření zabere necelou minutu a pak již se můžete pustit do hry. V každém případě platí, že 5 volných her na mobilní verzi automatu Aloha získává denně úplně každý hráč bez ohledu na to, jestli dříve provedl vklad či nikoli.
 

 

Navíc připomínáme, že v Bohemia Casinu nadále zůstává v platnosti i nabídka vstupního bonusu, díky které získá hráč 30 volných spinů na automatu Starburst, pouze za vytvoření účtu. Spolu se 150 volnými spiny na automatu Aloha, si tak každý nový hráč může zatočit až 180x bez provedení vkladu a to už je skutečně pořádná porce her na trefení slušné výhry! V případě, že se nový hráč rozhodne pro provedení vkladu, tak získá také 100% bonus až do výše 2500 Kč a k tomu navíc dalších 30 volných her na automat Starburst!


Vklad do Bohemia Casina lze provést mobilem přes SMS již od 100 Kč a pochopitelně také platební kartou či bankovním převodem.


Přejděte do Bohemia Casina a zatočte si zdarma!

komerční reklama