Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Nebudete věřit, kde všude se dá z…


Nebudete věřit, kde všude se dá z… (Zveřejněno: 14.08.2016)

(PR) Prázdniny jsou v plném proudu, ale aktivita hráčů v Bohemia Casinu paradoxně vzrostla. Zřejmě řada z nich si občas zahraje z mobilu nebo tabletu i během dovolené a pochopitelně se mezi nimi najdou i skutečně zajímaví výherci.



Jako prvního určitě musíme jmenovat Roberta z Plzně, který v polovině července vybral z Bohemia Casina 22,000 Kč, které vyhrál pouze z volných roztočení za vytvoření účtu. Bohužel nevíme, jestli přišel s úmyslem pouze zkusit volné hry nebo chtěl provést i vklad, ale faktem zůstává, že vklad provést nemusel a pěknou výhru si odnesl. Z původních volných roztočení na automatu Starburst získal 320 Kč. S těmi pokračoval ve hře na stejném automatu a nakonec se mu podařilo vyhrát výše zmíněných 22 tisíc, které si nechal poslat na účet.


Vytvořte si účet a získejte volná roztočení bez vkladu zde!

 

 

Podobně úspěšný byl i Martin z Třebíče, ten však vklad do Bohemia Casina musel provést, protože volné hry pouze za registraci mu příliš štěstí nepřinesly. Martin se rozhodl pro dosti netradiční vklad ve výši 222 Kč, které si na účet poslal mobilem a díky 100% vstupnímu bonusu měl do hry dvojnásobek, tedy 444 Kč. S těmito penězi nejprve hrál na automatu Starburst, kde se mu podařilo vyhrát necelé 2 tisíce a s nimi se pak přesunul na ruletu, kde se mu dařilo ještě daleko lépe. Rozhodl se sázet na jednotlivá čísla, kterých si při každém roztočení rulety vybral 3 až 5 a měl opravdu štěstí. Postupně se jeho zůstatek vyšplhal až na 60,000 Kč, které následně vybral. Z trefených čísel se mu nejvíce osvědčila „nešťastná“ 13 a pak 34, obě tato čísla trefil hned 6x! K takovému výkonu je třeba pogratulovat :-)

 

Vložit do casina můžete přes SMS a k prvnímu vkladu získáte 100% bonus!

 

 

komerční reklama