Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Jackpot z Bohemia Casina paradoxně…


Jackpot z Bohemia Casina paradoxně… (Zveřejněno: 12.07.2016)

(PR) Bohemia Casino má dalšího výherce milionového jackpotu. Jackpot ve výši 1,698,688 Kč padl na automatu Mega Joker a paradoxně nezůstává v Česku, ale putuje do Vídně. Právě z rakouské metropole totiž pochází výherce jackpotu Patrick F.



Je opravdu rarita, že vysoký jackpot z ryze českého Bohemia Casina padl právě zahraničnímu hráči, protože těch hrají v Bohemia Casinu jen necelé 2 procenta a to se ještě většinou jedná o krajany, kteří rozumí češtině.

 

Vzhledem k výhře Patrick však zřejmě věděl, proč si vytvořil účet právě v Bohemia Casinu :-) I když česky nerozumí a při registraci opakovaně musel kontaktovat zákaznickou podporu, aby se anglicky zeptal, co které tlačítko vlastně znamená, tak je určitě rád, že se nenechal odradit.

 

Z historie her tohoto výherce je zřejmé, že o jackpot usiloval od počátku. Za celou dobu své aktivity v Bohemia Casinu totiž nespustil žádnou jinou hru. Dá se předpokládat, že tento automat ho zaujal zejména díky svému jackpotu, ale rozhodně to není z hlediska hráče zdaleka jediná atraktivní vlastnost.

 

Jak můžeme vidět na obrázku, tak Mega Joker vypadá jako klasický automat, které byly dříve k vidění pomalu v každé druhé hospodě. Mezi symboly na válcích převládá ovoce jako třešně, citron nebo meloun, ale nechybí ani zvoneček, tradiční „sedmička“ a pochopitelně symbol jokera, který dal automatu jméno a který Vám může přihrát jackpot, stejně jako Patrickovi.

 

Velice důležitá je také informace, že teoretická návratnost hráči je nastavena na skutečně vysokých 99%. Z každé vsazené stokoruny se tedy 99 Kč vrátí zpět hráčům v podobě výher.

 

Automat Mega Joker si můžete vyzkoušet v Bohemia Casinu úplně zdarma. Pokud si však chcete zahrát o jackpot, tak je třeba provést vklad, který můžete udělat i mobilem přes SMS již od 100 Kč. K prvnímu vkladu také dostanete 100% bonus až do výše 2500 Kč, který lze využít v libovolné hře, tedy i na automatu Mega Joker.

 

komerční reklama