Infoservis » Novinky »

Nové okno zpráv


Nové okno zpráv (Zveřejněno: 28.11.2015)

Původně jsme chtěli okno zpráv jen trochu zvětšit. Nakonec ale nezůstal kámen na kameni :-)



Nemuseli jsme ani moc přemýšlet, jaká část webu je pro naše uživatele nejpoužívanější a zaslouží si tedy nějaké to vylepšení. Je to samozřejmě okno zpráv, které jsme celé přepracovali. Pojď se s námi podívat na některé z novinek:

 

Víc místa na zprávy — okno zpráv je nyní o něco větší, ale hlavně jsme ho zjednodušili tak, aby zbylo co nejvíce prostoru pro samotné zprávy. Textové pole se natahuje podle délky psané zprávy. Zpřehlednili jsme také řazení jednotlivých zpráv – lépe tak na první pohled rozeznáš, jestli je zpráva přijatá, nebo odeslaná.

 

Komunikuj rychleji — pokud spolu máte otevřený chat s jiným uživatelem, zprávy se vám zobrazují hned. Také informace o přečtení zprávy se zobrazí okamžitě.

 

Načti si starší zprávy přímo v okně zpráv — nemusíš si už přepínat na archiv nebo do seznamu konverzací (bod [2] na obrázku).

 

Ulož si oblíbené zprávy — když ti uživatel pošle telefonní číslo, adresu nebo jinou zprávu, která by se Ti mohla v budoucnu hodit, můžeš si ji uložit a kdykoliv později se k ní vrátit. Uložit si můžeš až 10 zpráv v každé konverzaci, celkem maximálně 500 zpráv (bod [3] na obrázku).

 

Zobraz si vzájemné soubory — nemusíš už složitě vyhledávat, kdy Ti ten druhý poslal své fotky. Stejně tak si můžeš zkontrolovat, jaké fotky jsi mu poslal Ty.

 

Změn je samozřejmě mnohem více. Například to, že si okno zpráv pamatuje rozepsanou zprávu s uživatelem, když si třeba mezitím chceš přečíst zprávu od někoho jiného. Další maličkost je seznam posledních konverzací přímo v okně zpráv (šipka v levém horním rohu, bod [1] na obrázku). Také jsme zjednodušili přikládání naposledy nahraných souborů (ikona sponky).

Nastavení a možnosti jsou přístupné v jednoduchém menu, viz bod [4] na obrázku.

 

Pro naše VIP uživatele máme ještě několik funkcí navíc, které zatím bohužel nejsme schopni zpřístupnit všem našim uživatelům:

Možnost zobrazit kompletní archiv zpráv se všemi uživateli.

Zobrazení, že uživatel píše.

10x větší limit na uložené zprávy (až 100 u každé konverzace, až 5000 celkem).

Možnost vypnout zobrazování reklamy a mít tedy ještě více místa na zprávy.

 

 

 

Budeme rádi za všechny vaše připomínky a děkujeme za trpělivost, pokud by některé z nových funkcí ještě nefungovaly úplně dokonale. Okno zpráv jsme testovali důkladně, ale až nápor vás uživatelů ukáže vše.

Hodně zábavy a odeslaných zpráv :-)




Komentář může přidat jen přihlášený uživatel…
04.12.2015 01:23  
12345675
Nehovorim ze to je zle ale chcem Vam napisat ze vela ludi nema rychle telefony a citanie sprav sa nezobrazi ako to bolo doteraz musim si najprv kliknut na prijate spravy na meno az potom ist do sprav a tam si to precitam, preto nie som spokojny vobec . Preto by bolo dobre popracovat
03.12.2015 09:59  
Debesis
Ono, to chce úplně novou a přehlednou podobu IB, tak jako tomu je u konkurenčního webu. Novinku nasadil teprve před dvěma měsíci a je v grafickém přehledu jasnější. U tý práce by chtělo taky "trochu" myslet, že když chci dělat něco novýho, tak úplně a ne jenom její část...
03.12.2015 07:10  
TOMriddle
aha este najvac co ma potesilo moznost prepnutia inej konverzacie v chate suuuuppeeer!
03.12.2015 07:06  
TOMriddle
Chlabci, klobúk dole!!! Ak sa mam priznať už keď som sem prišiel bolo pre mna hrozne zlozite otvarat kazdu novu spravu odznovu hlavne ked som bol na tablete... Ďalej vas musím pochváliť, za to spracovanie určitých funkcii ( vymazaniee spravy, prijata a odoslana sprava priatel sa to dozvedel ze ti to zobrazuje az odomna a hlavne ta odlisnost jeho a mijich sprav len rada skuste tam dat nieco menej rusive ta modra je naozaj trošku veľmi rušivá, aj ked to velmi nevadi ked si oko zvikne ale trochu menej kontrastu ako napr. orandzova a zlta... biela s orandzovou neviem ...) velký like... dojali ste ma a dufam ze tato stranka bude takto len a len pokracovat! :3
02.12.2015 16:58  
misa1506
je to super...
01.12.2015 14:25  
cerv
@altax: V seznamu zpráv. Na titulní stránce je dole v levo ikonka "Zprávy"
01.12.2015 08:31  
altax
a jak mohu staré zprávy smazat ???
01.12.2015 00:46  
RomanZL
navic v původní verzi bylo na prvni pohled poznat, zda je zpráva přečtená či ne, nyni až po najtí na na konec rádku a počkat co se zobrazi, zda křížek nebo archivovat. Nechápu, asi už nemaji kde schovávat naše zpravy a chtějí omezit kapacitu komunikace. Nyni se archivovalo vše..., opravdupane Admin, toto je krok zpět, v době kdy se služby rozšiřují, rychlosti zvyšují , kapacity navyšují, tak Vy omezujete a zhoršujete. To není dobrý......
01.12.2015 00:23  
RomanZL
proto adminovi doporučuji: ať pošle všem hromadny dotaznik, co se mu libi a co ne, teda pokud to chce dělat tento servr pro lidi nebo pro sebe....
01.12.2015 00:20  
RomanZL
Ještě poznáka: dnes sice vypadá chatovací okno větší, ALE velmi brzo bude zajisté plné reklamy. Podivejte kam to dopracovalo lide.cz, badoo.com a všichni chtěli propojovat s facebookem a seznamovat všechny se všemi a vnucovat nechtěná přátelství. Divejme se, a už je tu Grinder, mám obavy, že více nam to Iboys znepříjemní, tím rychleji někdo zareaguje nový s jiným portálem. A popravdě, nebaví mně mít na každém portálu profil, ale pokud se uživatele přestěhují...., nic jineho nezbude.
01.12.2015 00:03  
RomanZL
Dobrý den všem a hlavně Adminovi, změna se mi vubec nelíbí, je to méně přehledné, rád čtu knižku bez bublinek a komiksových obláčků. Prostě původní řešení bylo vyhovující, přehledné, netáhlo zrak. Pokud Admin má potřebu inovace - mohl tento vzhled dát jako volitelný - přepínatelný. Podobného inovačního kroku, se v minulosti rozhodl server lide.cz a všichni víme jak to dopadlo, dříve tam měl profil "skoro" každy, po bublinkvém šílenství a renovce prezentace profilu osoby na "seznamku" tento servr kde kdo opustil. Moje doporučení: v jednoduchosti je krása a kdo chce vzhled bublinek, tak ať si ho zapne, kde nechce, nechť zůstane původní. Doufám, že zdravý rozum zvítěcí, nad vnucováním něčeho, co je zbytečné a nepřináší žadné výhody. Pěkný den, Roman
30.11.2015 13:10  
jeremyCz
Galosek: vzajemné soubory nejde. Jedině jde že bys musel tvoje soubory smazat tak že dole je Můj profil přejiždiš myš a ono ukaže bublinka a je tam seznam na konci soubory tak to smažeš vše ale jinému uživatel musíš požadat aby také smazal.Pak musíš znovu nahrat nové fotky ale musíš zas změnit velikost fotky.Pokud bys nahral stejné fotky tak vzajemné soubory budou zobrazovat jinak také nepomuže přejmenovavat.Doufám že Všem rozumite a omlouvám se za pravopis.
30.11.2015 11:49  
Galosek
Dají se smazat vzájemné soubory ?
30.11.2015 07:08  
Ozzy
Dovolil bych si spíš poznámku, zamezte těm žebrákům tady co si z toho udělali zlatokopovej důl, arogance některých koho tu i starší osloví je nehorázná, nevíc měnit nicky je dobrá věc, ale taky když jste u pravidle bych to omeuil na možnost 3x a dost. Jsou tu lidi co mění nick pokaždý když ho někdo nějak sundá. zejména šlapky ..
30.11.2015 01:25  
cerv
@wolf: na iboys chodí minimálne nekolik tisíc lidí. Tech pár, kterí se dozadují zmen, nejsou ti samí, jako vetsina, která ze zkuseností zná význam pravidla "nemen systém, který funguje".
30.11.2015 00:29  
Fifo222
Prosím Vás, kdy bude aplikace i na platformu WP 8.1 popřípadě 10. Děkuji za odpověď.
29.11.2015 21:52  
OndraH16
no je pravdou že by tenhle web mohl projít radikální změnou...jsem tady už roky...a zatím se extra nic moc nestalo...nové okno zpráv mi nějak nevadí...je to podobné skypu...takže co už...chce to něco více
29.11.2015 21:24  
wolf
Ja nechcem byť zlý, ale stále sa všetci sťažujú, že iBoys je starý, nič sa tu nerobí a ostatné zoznamky sú lepšie a podobne. Keď sa tu spraví nejaká zmena k lepšiemu a rýchlejšiemu komunikovaniu, čo je vlastne podstata tejto zoznamky, tak chcete starú verziu po prvom dni používania (bez toho aby ste sa s tým zoznámili), chcete funkcie, ktoré tam sú, len ste ich nenašli (alebo ani nehľadali), kritizujete všetko a potom je tu pár ľudí, ktorí to vedia oceniť alebo napísať konštruktívnu kritiku. Viem, že niektorí ľudia si na nové veci zvykajú ťažšie ako iní, ale všetko ide keď sa chce a pokiaľ vo veciach hneď nebudete hľadať negatíva ale skúsite sa prispôsobiť pokroku, ktorý je VŠADE, tak to bude jednoduchšie pre všetkých.
29.11.2015 18:45  
nino71
Už mě s těma vašima věčnýma změnama podle vás k lepšímu štvete. Jsem majitel netbooku a jelikož má menší obrazovku než klasický notebook, tak teď nevidím jestli je uživatl pryč víc než pět minut nebo déle či na mobilní verzi. Nic lepšího na tom nevidím, jen to, že se dole zase cpe reklama, kterých tu je dostatek.
29.11.2015 18:19  
caught
at udelate jakoukoliv zmenu vzdy to bude spatne...
29.11.2015 16:25  
18xxx20
Sorry, ale původní zprávy byly mnohem lepší, přehlednější a všeobecně více "user friendly"...
29.11.2015 15:27  
ikarusak
Jak smazat vzájemné soubory ?
29.11.2015 15:26  
Mizantrop
Predtým to bolo lepšie. Na pomalejších pripojeniach nechce správy načítať...
29.11.2015 14:53  
kratos22
No chatovací okno šílenost. Ale musím se smát kompletnímu archivu zpráv. před nedávnem jsem se ptal proč není k dispozici a bylo mi řečeno, že to není možné....a bum, najednou to jde :D
29.11.2015 14:16  
valbo
Kluci, teda to je rychlost. Vy ste to opravili, klobouk dolů :-). Zprávy se mi zobrazují i s tlačítkem načtení starých zpráv a archivem, což ještě včera na mém PC nešlo. Fotky už jsou lépe vidět a ne jen jejich polovina. Děkuju. Víte, byli jste můj dárek nebo sen jak by to mohlo jít jinak, ještě v době kdy jsem byl nešťastný na XKU, sice vzniklo pak lepší TOJSEMJA, ale... . Chtěl jsem něco takového praktičtějšího než byl třebas Netboys, za který jsem ale také byl vděčný ve své době taky, třebas tu jeho admini jsou, nevím. Kluci, díky za IBečko nebo Ibko a že se mu stále věnujete, že Vás to baví. Zdraví Borek - Valbo
29.11.2015 13:03  
dave
Osobně beru změny jako krok dál a hlavně děkuji za nové funkce. Ne že by některé věci nešlo udělat jinak, ale všem se nikdy nikdo nezavděčí. Některé připomínky tady vychází podle méh i z neznalosti, takže stačí si možnosti více ošahat a vysledovat jak fungují a bude připomínek zase mnohem méně. Spousta věcí je o zvyku. I já se přimlouvám za vrácení alespoň základních smajlíků na 1 kliknutí a klidně i o jejich grafické obnovení. Případně množnost i přidání dalších. Speciálně pro uživatele "cerv" jestli je to tu pro tebe opravdu tak strašné tak ti nic nebrání vybudovat vlastní a lepší server.
29.11.2015 12:57  
Peracek
To vaše "nové okno zpráv" je teda inovace na h*vn*, poněvadž to na mobilu nefunguje a nejdou mi posílat fotky do zpráv.
29.11.2015 11:38  
Dirtyyoung
Všehno se vyvíjí a mě osobně se ty změny líbí ale chtělo by to celkově nový design stránek... dát tyto fajn funkce do starého kabátu... no nevím. Každopádně chválím a děkuji. Pro milé i nemilé kritiky: je potřeba si uvědomit, kolik za používání iboys platíte. Vůbec nic. Nedivte se, že vývoj webu je tam, kde je.... Hezký den.
29.11.2015 10:58  
Ozzy
strašný
29.11.2015 10:12  
palcino
a čo tak vyhľadávanie textu, ak chcem nájsť nick podľa niečoho, o čom som si s tým človekom písal? Prípadne mať možnosť vidieť správy aj pri ignorovaných ľuďoch (alebo tých, ktorí dali do ignorácie mňa)?
29.11.2015 09:17  
DreelloorD
Přidejte možnost volby k původní verzi, děkuji.
29.11.2015 09:14  
kravatak88
Nové zprávy jsou přizpůsobeny novým druhům Windows a jako vše musí projít inovací takzvaným upgrade i zde to bylo potřeba a je to myslím si lepší než původní okno zpráv ale ocenil bych alespon starý zvuk při příchodu zprávy jen je slyšet škytnutí a mám počítač na 100% hlasitosti!!! Nová verze jde i na malých přístrojích ale bylo by dobré udělat upgrade i na Android a nebo zhotovit aplikaci pro WindowsPhone
29.11.2015 08:46  
collegeboy
radsej prosim prisposobte stranku pre mobily a tablety ;)
29.11.2015 08:38  
Fabiatik
MacMac44: k bodu 3 - ten zvuk notifikuje zprávu, když máš otevřeno okno zpráv s uživatelem a můžeš si ho vypnout - klikneš na to menu pod tečkama (na obrázku 4ka) a tam odškrtneš "Zvuky zpráv - v aktuální konverzaci" ;-)
29.11.2015 08:38  
kompasik
dotaz - jak je to s automatickým archivováním zpráv? doteď byly všechny zprávy přístupné v archivu.. jak dlouho se budou uchovávat teď ?
29.11.2015 08:12  
MacMac44
Moj nazor je, ze by to bolo OK, keby bolo dotiahnutych par malickosti: 1) len jeden riadok na napisanie spravy - neda sa dat multiline - ctrl+enter nefunguje. 2) smajliky schovane pod extra tlacitkom (tie pls nemente, mne sa velmi pacia), 3) pribudol zvuk "praskuntie bubliny", ktory neviem co znamena, kedze kratko po nom sa zvykne ozvat aj klasicky stary zvuk, ked mi pride sprava. Uvital by som, keby ostal len ten stary zvuk, lebo ten novy je velmi nevyrazny. Ale najlepsia by bola moznost nastavit si vlastny zvuk, kedze niektorym aj ten stary vadi. Keby sa dal nahrat na server (tak ako fotky), a potom pouzit podla preferencii uzivatela, bolo by to idealne :) A tych co len frflu, ze chcu naspat staru verziu, si nevsimajte, to by ste potom nic nikdy nemohli zmenit. Ved nemaju ani konkretne navrhy na vylepsenie...
29.11.2015 00:24  
hafik
Ahoj všem. Díky za vaše komentáře. Pokusíme se alespoň ve zkratce odpovědět:

Odesílání klávesou enter si můžete vypnout v nastavení (ikona […] vedle tlačítka pro odeslání zprávy).

Malé pole na psaní textu – jak je zmíněno v článku, textové pole se natahuje podle délky textu až na 10 řádků, což je víc než u starého okna zpráv.

Archiv zpráv: vedle tlačítka pro načtení dalších zpráv je malá šipka. Ta otevře menu a je možné se dostat do seznamu zpráv nebo archivu, ve kterém je možné stránkovat (stejně jako předtím).

Vymazání odeslané zprávy funguje stejně jako v předchozí verzi. Po najetí myši se objeví ikonka křížku pro smazání zprávy. Je možné smazat jen zprávu, která ještě nebyla zobrazena nebo přečtena uživatelem.

K barvám: vybrali jsme ty barvy tak, aby přijaté (tedy důležitější) zprávy byly kontrastnější a lépe čitelné, tedy v případě černého skinu bílý text na tmavě šedé.

Několik připomínek máme k tomu, že by bubliny zpráv měly být po obou stranách. Takovou variantu jsme testovali, ale buď zbyde méně místa na zprávy, nebo nejsou zprávy zarovnané a není to příliš pohodlné na čtení.

Chápeme, že nikdy není možné se zavděčit všem a jsme si vědomi toho, že ne všechny tato změna potěšila. Z naší zkušenosti a předchozího testování ale můžeme potvrdit, že z velké části je to o zvyku a po několika dnech už ovládání nedělá žádný problém.
28.11.2015 23:08  
cerv
@Dabl: "čumět do RAKVE" - Holt vstríc budoucnosti😀
28.11.2015 22:52  
haaryk
nic moc, změny se mi nelíbí ...!
28.11.2015 22:48  
Dabl
Jsem pro navrácené původní verze, tohle ja jako čumět do RAKVE .
28.11.2015 22:47  
Dabl
Je to něco otřesného. Nepřehledné, HNUSNÉ a pro zrak nepřijatelné !!!
28.11.2015 22:27  
kluk1896
Mně se ta změna celkem líbí.
28.11.2015 22:18  
entropy01
Není to tak hrozné :)
28.11.2015 22:17  
leomido
No pro mně naprostý šok :-). Uvítám jakoukoliv změnu. Jen si nemyslím, grafické zpracování se povedlo. Funkce budiž. Výbeř barvy je rušivý a fotky u zpráv ještě více. Příjde mi to jako dílo nedotáhnuté dokonce. Za mně ne.
28.11.2015 22:13  
Metamorfosa
Pánové, zprávy se nedají vůbec členit na odstavce - enter automaticky odesílá nedokončenou zprávu. přimlouvám se za možnost starého systému, který byl ovladatelný lépe a měl zřetelnější úpravu, řazení zpráv také mělo větší logiku. Michal
28.11.2015 22:02  
zdenek02
To je na vraždu---absolutní tma v okně a nic nejde---je po zábavě,musím klikat na zprávy v liště,abych vůbec věděl,že mi někdo odepsal--jděte s tím do pr.......
28.11.2015 21:55  
zdenek02
Chodit sem prostě nemá cenu---je to absolutně nefunkční
28.11.2015 21:54  
zdenek02
Marně se tady dožadujeme vrácení zpráv do původního stavu---oni si do toho kecat nenechaj--mají svojí hlavu-
28.11.2015 21:49  
cerv
"Okno zpráv jsme testovali důkladně" - to samo o leccems vypovídá
28.11.2015 21:42  
cerv
Komunikuj rychleji: Vsechno se mi vlece mnohem pomaleji nez dosud
28.11.2015 21:40  
cerv
Nacti si starší zprávy prímo v okne zpráv: 5 náhodných zpráv z posledních 5 let bez udání adresáta - co to má znamenat?
28.11.2015 21:38  
acor
ahojte, vypnite to, neda sa pisať, vyhadzuje ma to......dajte stary system a novy este doladte. dikes
28.11.2015 21:38  
zdenek02
Vraťte to,protože je to absolutně nefunkční--vůbec sem nemá cenu chodit---prostě je v okně tma ---okamžitě udělejte nápravu--to se nedá vydržet
28.11.2015 21:38  
cerv
Narmer, kock20...: Presne totéz. V tomhle aby se prase vyznalo. Rozsírení kapacit atd. OK, ale ne takhle. A na prvním m'iste by se mely odstranovat skutecné funkcní vady a ne s tímhle zavádet nové. Smajlíky musím porád zadávat rucne (kdyz znám kód), ale to vem cert, jsou tu horsí chyby. Knoflík "zavrít" porád nefunguje. Kdyz chci zarucene citelné písmo, co písu, musim si porád nastavovat pro iboys extra barvy na kompu, nez je mám vsude jinde. atd., do rána bych nebyl hotov. Nestezoval bych si, kdyby se nedelaly takovýhle veci takovýmhle zpúsobem. Víc místa na zprávy: 1 rádek o 142 písmenech. Co je navíc, jeskryté v hloubk'ach, objeví se az po odeslání. Dosavadní okno bylo sice malé, ale nebyl problém naucit se s tím zít. Urcite lepsí nez tohle. Proc mi ve zprávách na kazdé zadané písmeno zachrochtá disk?
28.11.2015 21:34  
zdenek02
Vůbec nejde nic ovládat
28.11.2015 21:26  
zdenek02
Proboha...vraťte původní nastavení,mám nadobro tmu v okně zpráv a vůbec nevím,že mi někdo napsal---to je bordel!!!!! Udělejte tomu rázný konec a nechte věci,jak byli
28.11.2015 20:28  
Narmer
Ideální by byla možnost nechat si původní nastavení zpráv ....
28.11.2015 19:53  
Akise
mile mě to překvapilo :) sice jsem na to chvilku koukal jako puk, ale perfektní :)
28.11.2015 19:39  
maruke
ctěl bych se optat jak se dá vymazat poslaný tex nebo foto?
28.11.2015 19:28  
1_Spalovac_mrtvych
ANO TROŠKU ZVĚTŠIT=JE TO MOC MAJINKÝ...-)ALE JINAK DOBRÝ
28.11.2015 19:24  
kock20
Ach jo, zase příklad jak dokonale zmrvit dobře zaběhnutou a přehlednou věc! Archiv zpráv byl mnohem přehlednější než zde už psané neustále klikání na "Načíst starší zprávy". Kdybyste to okno zpráv radši jenom zvětšili...
28.11.2015 19:22  
FullAttention
je to dorby.. tenhle web potrebuje obnovit, a to radne!! jen jedna ec mi asi trochu vadi. e si namuzu nastavit prichod zprav... vzestupne a nebo sestupne.
28.11.2015 19:19  
maco32
Je to horsie ako to bolo, v spravach nie su rozlisene neprecitane spravy.. iba pri pohybe mysi vidiet, ze sa ta sprava da zmazat. cele zle.
28.11.2015 19:11  
1_Spalovac_mrtvych
JAKO NENÍ TO ŠPATNÝ=ALE BUDE TO O ZVYKU-V KAŽDÉM PŘÍPADĚ SE RYCHLEJI ODESÍLAJÍ ZPRÁVY S TOHOTO NOVÉHO....
28.11.2015 19:03  
Debesis
Tak to už můžete dát celý Iboys.cz do podoby Android verze z Googleplay...
28.11.2015 18:47  
Vjaceslav
Chceme víc smajlíků :DDDD
28.11.2015 18:43  
Haans
nefunguje mi to vubec ..
28.11.2015 18:35  
aydam
Změna k horšímu.Kdyby to šlo vrátit do původního stavu, nezlobil bych se, ba naopak.
28.11.2015 18:35  
KVAT
Bohuzel souhlasim s negativnimi komentari, predchozi zobrazovani zprav bylo jasne a prehledne, to nove mi vubec nevyhovuje.
28.11.2015 18:26  
Tommixqo
Vyzerá to zaujímavo... mohli by ste zvážiť rozdelenie bublín so správami do strán. Teda že moje správy napravo, jeho správy naľavo.
28.11.2015 18:10  
JakubK23
Nový chat se mi líbí. Opačné pořadí zpráv je lepší (jsem zvyknutý z jiných aplikací). Něco by se ale dalo vylepšit; nejen v chatu, ale na celém webu...
28.11.2015 17:51  
abel87
super jak jde iboys s dobou! chvalim... myslim ze si vetsina uzivatelu zvykne velmi rychle :-) je az neuveritelne, jak funkcni je tato seznamka ve verzi zdarma
28.11.2015 17:50  
Manroot
Teď jsem si to pořádně vyzkoušel a není tak zlé - je to takové svižnější, není potřeba ručně aktualizovat stránku, to je velké plus. Jen ty barvy bych přehodil - oranžovou pro druhou stranu (nebo možnost nastavení vlastních barev) a smajlíci by se nemuseli skrývat.
28.11.2015 17:22  
valbo
Zdavím, mně se na monitoru vůbec nezobrazuje načíst starší zprávy a NICK s věkem a místem. Prostě není tam lišta na posun vůbec. Jinak archiv byl naprosto bezvadný, zobrazoval se až třebas do roku 2007 do historie, což je i důvod, proč neměním NICK.
28.11.2015 16:55  
Manroot
Bohužel, jako většina změn je to změna k horšímu. Hlavně to opačné řazení zpráv a skrytí smajlíci. Také prosím o vrácení do původní podoby nebo možnost přepnutí na původní verzi. Díky :)
28.11.2015 16:31  
prevojaka
Trosku sebareflexie pri robeni zmien. Velke minus je, ze je teraz v spravach velmi male pole na pisanie textu. Za dalsie k smajlikom sa treba preklikavat. A o archive ani nehovorim, ked si chce niekto normalne listovat v archive, tak musi teraz stale klikat na jedno tlacidlo, predtym sa dalo vybrat stranu zo zoznamu. Som rad ,ze sa tu niekto o nas stara, ale toto je naozaj velmi zle a z uzivatelskeho hladiska velmi neprakticke riesenie.
28.11.2015 16:09  
LochnesSk
jste alespon mohli udelat klasicke smajliky a ne :s ) nebo :s D
28.11.2015 16:06  
LochnesSk
co to k...a je? neeeeeee
28.11.2015 15:51  
Mennes
Vypadá to dobře, nedejte se. Ještě by to chtělo faceliftovat ty smajlíky ;-)
28.11.2015 15:42  
hiv50
vratte to prosim,,,toto je desny a neprehledny,,,kazda zmena je tu vzdy k horsimu,,,,proc neberete nazory uzivatelu
28.11.2015 15:33  
venca_z_ha
Zase děs a hrůza!!! Pokud chci psát na dalším řádku a dám enter na posunutí kurzoru, zpráva se odešle a přitom není dopsaná. Menší písmo, zprávy v opačném pořadí, nepřehledné, prostě na ho........
28.11.2015 15:32  
Marck79
alebo aspon pridajte moznost pouzivat stary variant, toto je neprehladny chaos! Vdaka:-)
28.11.2015 15:30  
Marck79
suhlasim s negativnymi nazormi, PROSIM vratte to do pôvodného stavu ako to bolo !!!!!
28.11.2015 15:24  
Rhynn
Pokud je Vaši snahou přiblížit se messengerům jako je FB a jiné tak by bylo dobré za 1) Jeden uživatel má svou ikonku nalevo a já ji mam vpravo v konverzaci. 2) Nový vzhled okna zpráv je pěkný, ale v současné době se vůbec nehodí k celkovému starému vzhledu stránku (PC verze) 3) Grafika rolovacího sloupce opět nenavazuje na novou grafiku ona zpráv 4) Proč proboha už taky nezměníte i ZVUK příchozích zpráv na něco méně drásajícího uši?
28.11.2015 14:56  
trysios
Myslík dobrý krok, jen ty barvy mi z pohledu UX moc nesedí: oranžové a tedy výraznější jsou moje zprávy? Proč? Já vím, co jsem napsal. Důležité jsou pro mě zprávy z druhé strany.
28.11.2015 14:53  
Mr.Smith
Prostě zmáčneš retun a jedeš dál ne :-D
28.11.2015 14:50  
jose22
aby se v tom prase vyznalo..
28.11.2015 14:47  
misanci
co to je zas za vymysl blby!!!!!!!!!
28.11.2015 14:47  
Mrakomor
Vy IT mudrci vratte to naspat ako to bolooo,otrasneeee.
28.11.2015 14:46  
joe.black
když kliknu na starší zprávy, tak se ni nenačte, navíc se zprávy odesílají několikrát, takže druhému přijde zpráva třeba i 4x
28.11.2015 14:44  
misanci
strašneeee
28.11.2015 14:39  
newgate
v google chrome to vůbec nefunguje.
28.11.2015 14:36  
nebuduchyl
Proč mají teď zprávy opačné řazení? Od nejstarších k nejnovějším? Je to teď nepřehledné a text je menší a hůře čitelný. Osobně si myslím, že teď je to prostředí stále víc tuctové a blížící se grinderu a ostatním službám. Pomalu ztrácím motivaci používat iboys.