Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Be-IN! v Praze podruhé - Flower Garden


Be-IN! v Praze podruhé - Flower Garden (Zveřejněno: 27.03.2015)

(PR) Nový unikátní koncept taneční party Be-IN! představuje v Praze již druhou výpravnou show! 



BTL Agency oznamuje hlavní hvězdy akce Be-IN! Flower Garden, která navazuje na první úspěšnou Be-IN! Ice Kingdom a která se tentokrát uskuteční 15. Května 2015. Série pravidelných tématických tanečních show představuje kvalitní zahraniční a domácí DJs na stage ve Foru Karlín spolu s těmi nejlepšími vizuálními efekty a kreativním podáním Flower Garden.

 

 

Základním konceptem této akce je hudební nevyhraněnost, kdy se návštěvníci mohou těšit během noci i na více hudebních stylů. Druhá Be-IN! show vtáhne účastníky do světa rozkvetlé zahrady, kde se návštěvníci mohou těšit na skvělou atmosféru díky kvalitním DJs a artistů.


Show Be-In! je pouze o jediném. Je o nezapomenutelném zážitku. Každé čtyři měsíce se z prostorů Fora Karlín se stává největší taneční klub v Praze. Všichni zúčastnění se pokaždé ocitají v jiném prostředí plném neočekávaných zážitků doprovázených hudební senzací z toho nejlepšího, co nabízí zahraniční i domácí scéna. Každá edice má svou ojedinělou atmosféru doprovázenou vzrušujícími vizuálními efekty, od laserů, projekcí až po speciální dress code účastníků. Kvalita zvuku a techniky je zajištěna výbavou od firmy Ministry Rental, která se řadí mezi lídry na trhu. O chuťovou energii se stará White Circus Catering, který patří pod zkušenou skupinu Ambiente.


Tentokrát se o jedinečný zážitek při Be-IN! Flower Garden postará: MAURO PICOTTO, PROK & FITCH a CRISTIAN VARELA. Z řad tuzemských hvězd se představí oblíbený Chris Sadler. P@co a Pedro představí úžasný projekt, který sklidil úspěch při první edici Be-IN! Tvrdší elektronickou hudbu představí Džejár aka Roger Venzent a na začátek vás příjemně rozehřeje Nick Hardin.


V neposlední řadě nezapomeňme, že i u této edice Be-IN! je povinností DRESS CODE! Fantazii se meze nekladou. Doražte oblečeni stylově v pestrobarevných barvách a staňte se tak součástí celé show a společně ji vytvářejte. Jak to zkombinujete, či jak si celý večer užijete, necháme jen a jen na Vás!


Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz/forum

 

Zakladní vstupné začíná na 490 Kč.
Golden VIP vstupenka za 990 Kč zahrnuje welcome drink, samostatný vchod, šatnu, přístup na Golden VIP balkon a samostatné toalety. Diamond VIP vstupenka začíná na 2.490 Kč. Tato vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru, samostatný vchod, šatnu, toalety a přístup na Diamond VIP balkon i do ostatních prostor klubu.
VIP boxy – nabízíme i možnost rezervace VIP boxů pro 6 nebo 10 osob. Informace na emailu info@btl-agency.cz nebo na telefonu 605 007 551.
Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/forum nebo objednávejte na čísle 605 007 551. Vstupenky na dobírku objednávejte na info@btl-agency.cz, poplatek 84,- Kč.