Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Rozhovor: Lange, jedna z hvězd…


Rozhovor: Lange, jedna z hvězd… (Zveřejněno: 14.03.2015)

(PR) Poslední edice Transfusion - TIME TO SAY GOODBYE se blíží, přinášíme rozhovor s jednou z hlavních hvězd - DJ Langem.



Ahoj Sturate! Těšíš se, že budeš hrát back to back set s Andy Moorem?

Jasně! S panem Moorem je to vždycky skvělé a přivezeme spoustu nových věcí, na kterých právě pracujeme.

 

Co si pamatuješ ze svého vystoupení na Trancefusion Autumn 2012?

Lidi byli skvělí a to místo opravdu výborné, krásná atmosféra. Zůstal jsem celý víkend v Praze a chodil po památkách, což většinou nedělám, když vystupuju, takže to bylo taky výborné.

 

Budeš součástí výjimečného line-upu na úplně poslední Trancefusion. Jak se cítíš?

Opravdu se těším, že jsem zase pozvaný, a je to čest, že budu hrát na poslední akci. Ten line-up je kolosální, jak říkáš, a nemůžu se dočkat!

 

Začal jsi s DJingem před nějakou dobou a viděl jsi během těch let spoustu změn. Jak si myslíš, že se trance vyvine v příštích pěti nebo deseti letech?

To je vždycky těžké říct a trance se s tou spoustou odnoží tohoto žánru v dnešní době těžko definuje. Jedna věc je jistá, až ta současná bublina EDM praskne, hodně lidí z té scény bude hledat hlubší sound a tak by trance mohl zažít velkou obnovu.

 

Můžeš nám říct něco o Intercity?

Moje rádiová show Intercity běží od roku 2009 a od loňska vysílám každý týden místo dvakrát do měsíce. Je to pro mě velká šance být v kontaktu s fanoušky z celého světa, i s těmi, kteří nemohou přijet na akce ap. Celá ta show je o tom, že představuju nové tracky z trancu a příbuzných žánrů a to nejnovější z mého vydavatelství Lange Recordings. Najděte si jí na ah.fm každou středu nebo si stáhněte podcast na iTunes.

 

Prosím, dokonči tuto větu: Život bez elektronické hudby….

Život bez elektronické hudby je jako film bez soundtracku.

 

Rok 2015 právě začíná. Jaké máš plány na tenhle rok? Připravuješ nějaké nové věci?

Připravuju nové věci, které vyjdou už brzo, například single s vokalistou Tomem Tylerem. Taky plánuju několik společných tracků a těším se, že vám zahraju nový track s Andy Moorem!

 

Díky, že sis na nás udělal čas. Chceš něco říct svým fanouškům? Proč by neměli zmeškat poslední Trancefusion?

Díky a díky všem mým fanouškům, opravdu si cením vaší podpory. Trancefusion bude nezapomenutelná noc, uvidíme se brzy!

 

Exkluzivní limitovaný set vstupenek s dárky:

 

Tato sada bude limitovaná v počtu pouhých 400 kusů a bude obsahovat: luxusní dárkovou krabičku Trancefusion, speciální památeční a číslovaná originální vstupenka na akci (zůstává nepoškozena i po akci), klasická tištěná vstupenka pro vstup na akci, CD Trancefusion, originální klíčenka, silikonový náramek, sluneční brýle. Všechny tyto předměty budou s motivem flyeru poslední edice Trancefusion a heslem TIME TO SAY GOODBYE. Tyto dárkové sady lze objednat a rezervovat pouze na adrese tickets@trancefusion.cz za cenu 1900 Kč.


Více informací: www.trancefusion.cz nebo http://on.fb.me/TRANCEFUSION
Vstup od 18 let.

Vstupenky lze zakoupit zde: www.ticketstream.cz/trancefusion