Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Matěj Kašpar se vrátil naplno k hudbě -…


Matěj Kašpar se vrátil naplno k hudbě -… (Zveřejněno: 31.08.2014)

(iBoys.cz) Pro svůj návrat k hudbě zvolil cover verzi písničky Stay od Rihanny. Navíc k němu rovnou natočil i vlastní videoklip!



Možná ho budete znát pod přezdívkou MaTTy, pod kterou v dřívější době vystupoval, nyní se však rozhodl používat celé své jméno a opět věnovat svůj volný čas hudbě a zpívání.

 

Matěj Kašpar (23), profesně šikovný kadeřník, se zpěvu věnuje již několik let, v poslední době ale dával přednost práci před svým hlavním hobby. Jak ale sám říká, zpívání mu chybělo a tak se můžeme těšit na novinky od tohoto mladého sympaťáka.

 

Prvním počinem je skladba Stay - cover verze zpěvačky Rihanny a Matěj se rovnou rozhodl nahrát vlastní videoklip. Jako hlavní prostředí si zvolil Branický železniční most, tzv. Most Inteligence v Praze - Baníku. Na výsledek z rukou tvůrce klipu Honzy Marvana se můžete podívat níže na Matějově YouTube kanálu.

  

Chcete-li sledovat, co nového Matěj tvoří, podívejte se na jeho fan-page na Facebooku a dejte "lajk" ;-) www.facebook.com/kasparmatej

 

 

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/kasparmatej
Twitter: https://www.twitter.com/matejkaspar
Soundcloud: https://soundcloud.com/matejkaspar

 

Jelikož Matěj chystá natáčení dalších klipů, hledá mladé lidi, kteří by v nich chtěli hrát. Případní zájemci ho mohou oslovit na Facebooku. V nejbližší době má v plánu klipy pro další cover songy Happy little pill od Troye Sivan a Let me love you od Neya. A samozřejmě chystá i vlastní autorskou tvorbu. Z té přinášíme 2 ukázky:

 

 

 

A ještě 2 cover verze známých hitů: