Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Ostravský Golden Age slaví narozeniny!


Ostravský Golden Age slaví narozeniny! (Zveřejněno: 01.09.2014)

(iBoys.cz) Už jeden rok je v provozu nejmladší ostravský gay bar Golden Age. Byli jste se tam už podívat?




 

Dveřmi podniku za rok provozu prošlo mnoho návštěvníků, ale i po roce se v Ostravě najdou tací, kteří jej zatím nenavštívili, nebo se třeba ani nedoslechli o jeho existenci. Co poradit takovým, kteří se stále neodhodlali k jeho návštěvě? Odpověď je jednoduchá, určitě ho vyzkoušejte!

 

Golden Age nabízí stylové prostředí s motivy starého Hollywoodu. Na zdech najdete spoustu obrázků herců a hereček zlaté éry filmu a další tematické výzdoby. Příjemné prostředí dotváří přátelská obsluha a pohodová atmosféra.

 

Přes týden zde můžete v klidu posedět s přítelem nebo kamarády. Dejte si kvalitní moravské víno, voňavou kávu značky Illy, nebo některý ze světoznámých cocktailů za české ceny, mezi 19:00 a 21:00 navíc v akci 1+1.

 

V pátek a o víkendu se zde zaručeně pobavíte. Trsněte si v rytmu nových i starších hitů a využijte některé z pravidelných víkendových akcí. V Golden Age najdete intimní atmosféru pro první rande i skvělou zábavu pro pařbu s přáteli.

 

Navštivte tento klub, který se nachází na Škroupově ulici, první odbočce ulice Stodolní v Ostravě, a přesvědčte se sami!

 

 

 

Golden Age

 

Adresa: Škroupova 4, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
Otvírací doba: PO-ČT 11:00 - 00:00, PÁ 11:00 - 04:00, SO 17:00 - 04:00, NE 17:00 - 00:00

Web: www.goldenagecafe.cz

Facebook: www.facebook.com/goldenageostrava

 


Zvětšit mapu