Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Liberec má nový gay klub, v sobotu…


Liberec má nový gay klub, v sobotu… (Zveřejněno: 09.04.2014)

(iBoys.cz) Kam v sobotu za zábavou? Do nového klubu v Liberci na iBoys párty! A můžete to spojit s pěkným výletem ;-).



Před nedávnem byl v Liberci otevřen zcela nový gay klub Pink Bunny a tuto sobotu hostí poprvé oblíbenou iBoys párty. Ideální možnost spojit návštěvu párty s pěkným jarním výletem do Liberce, který nabízí jak přírodu a výhledy z nedalekého Ještědu, tak i parádní akvapark Babylon! Přitom z Prahy to je hodinka cesty autem po dálnici, nebo pohodlným autobusem Student Agency z Černého Mostu, který jezdí v intervalu 30-60 minut.

 

Pokud se rozhodnete vyrazit na nedaleký vrcholek Ještědu (1014 m), odkud je za jasného počasí krásný výhled na Krkonoše, Jizerské hory a Český ráj, dopravíte se k dolní stanici lanovky snadno z centra Liberce tramvají číslo 3 do stanice Horní Hanychov (interval 10 minut). Od této stanice to je k lanovce cca 500 metrů chůze. Lanovka (www.lanovka-jested.cz) vás během pár minut vyveze na vrcholek ke slavné stavbě - vysílači a hotelu ve tvaru rotačního hyperboloidu, postaveného dle návrhu architekta Karla Hubáčka. Lanovka stojí 75,- Kč jednosměrně, 120,- Kč zpáteční jízdenka a je v provozu od 8:00 do 19:00 každých 30-60 minut.

 

Další možností programu v Liberci je návštěva oblíbeného akvaparku Babylon, který nabízí spoustu vodních atrakcí (např. tobogány, skluzavky, vířivky, saunu a páru) a je otevřen až do 22 hodin. Ceny vstupného a další informace naleznete na www.centrumbabylon.cz.

 

 

 

A večer je program jasný - iBoys párty v novém klubu Pink Bunny v Mariánské ulici! Jak napovídají fotografie, interiér klubu se opravdu povedl a o zábavu bude jistě také postaráno ;-). Kdo by si nepamatoval Karlose Plyšáka z Big Brothera, že? A právě on si pro vás připravil svoji ohnivou show! Více info o párty zde...