Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

BODYTEC - 20 MINUTOVÁ CESTA K SEXY TĚLU?


BODYTEC - 20 MINUTOVÁ CESTA K SEXY TĚLU? (Zveřejněno: 25.03.2014)

(Bodytec.cz) Zní to jako bláznivý výkřik, ale skutečností je, že cesta k vyrýsovanému tělu nebyla nikdy snazší a kratší!



Tuto zkratku k tomu být sexy, která vás ušetří dlouhých hodin dřiny v posilovně, nabízí nové microstudio Bodytec v pražském Karlíně.


Bodytec využívá ke cvičení v současnosti nejjefektivnější novinku na poli fintness a tou je EMS neboli elektrická stimulace svalů. Nutno přiznat, že novinka je to zejména u nás v Čechách, protože okolní země si na EMS ulítávají už pár let a počet studií zaměřených na tento druh cvičení se počítá na tisíce, což lze považovat za dostatečnou známku toho, že to opravdu funguje. Mezi jejich návštěvníky patří zejména ti, kdo nemají čas nebo jen energii a dostatečně silnou vůli makat několikrát týdně v posilce, aby dosáhli kýženého efektu. Druhou skupinou jsou pak sportovci, kteří v EMS tréninku našli vynikající doplněk schopný dát během chvíle pěkně zabrat hlubokým stabilizačním svalům, které se posilují velice obtížně, a mezi ně patří např. Usain Bolt, Vitalij Kličko nebo fotbalisté Bayernu Mnichov.

 

V čem tedy spočívá ten zázrak ?

 

V neuvěřitelném poměru cena / výkon.
Celé cvičení trvá, teď se držte, pouhých 20 minut. Během nich je naráz slabými elektrickými impulsy aktivováno 90% tělesného svalstva včetně již zmíněných hlubokých svalů tělesného jádra, které mají hlavní vliv na správné džení těla. Kontrakce svalu vyvolaná el.impulsem je silnější než vědomá a proto je cvičení tak efektivní a výsledky jsou cítit i vidět již po několika trénincích.


Co chudáci svaly po takové masáži ?


Auu. No ze začátku bolí, zejména netrénované jedince, ale je to ta příjemná bolest, o které si říkáte, jen ať to bolí, hlavně že to roste. To, že si nemůžete kýchnout a nebo sednout bez syknutí je docela příjemná daň.
Zjednodušeně řečeno, Bodytec EMS tréninkem došlo k aktivaci svalů, které ke svému růstu potřebují energii a její nejbližší zásoby se často nacházejí všude kolem ve formě podkožního tuku. Cvičením nastartovaný metabolismus už zajistí, aby byla energie z tukových buněk doručena k „hladovému svalu“. Nutno připomenout, že aktivní sval je jediným orgánem, který dokáže uložený podkožní tuk spálit. Podkožní tuk – ta zatracená měkká hmota mezi kůží a svalem, která má často vliv na to s jak velkým sebevědomím odkládáme v létě svršky, mizí a umožňuje rostoucímu svalu vyklenout kůži do požadovaných křivek.
To vše funguje a platí, pokud nejste příznivcem ještě snazší metody boje s uloženým tukem, zvané Liposukce.

 

Při tréninku EMS se svaly aktivují vlivem přesně cílených elektrických mikroimpulsů. Je k tomu potřeba speciální vesty, osazené velkoplošnými elektrodami a přídavné pásky na hýždě, nohy a ruce. Sílu impulsů nastavuje pro každou z 9 svalových skupin samostatně trenér, který je po celou dobu přítomen a předcvičuje sérii cviků, které pomáhají zesílit účinek tréninku. Sestavu cviků modifikuje dle indivduálních dispozic a pokročilosti klienta, takže se nemusí bát dorazit ani jedinci pohybem nedotčení.

 

Bonusem Bodytecu je, že dodá nový život a energii často zanedbaným a opomíjeným svalům.
Řečeno jinými slovy – Energie ukrytá ve svalech má největší vliv na dynamiku, na vyzařování, prostě na „šmrnc“ každého z nás.

 

Bodytec nabízí ještě jeden nezanedbatelný bonus. Trénink zde je skutečně ALL INCLUSIVE, což v praxi znamená to, že vše potřebné ke cvičení dostanete na místě. Od funkčního prádla a ručníku, přes iontový nápoj před cvičením a proteiňák po cvičení, až po antiperspirant ve spreji, fén a gely na vlasy v šatnách. Takže není třeba nic plánovat a myslet na to, jestli jste zabalili do tašky na cvičení vše. Na Bodytec se objednáte, přijdete, odcvičíte a za 30 minut odcházíte a nikdo kolem nepozná, jestli jdete z tréninku, oběda nebo z pošty ( nenavádíme, jen nazančujeme :-)). Tady platí, že rychlá doba žádá rychlá řešení.


Cvičení Bodytec - EMS jistě přináší mnoho výhod a zcela nový přístup k péči o tělo. Je to jednoduše odpověď na dnešní trend, kdy všichni někam spěchají, nic nestíhají a tělo chátrá. Nutno uznat, že je to odpověď opravdu vychytaná, která otevře cestu k fit postavě a díky vyplaveným endorfinům i k fajn pocitu mnohým z vás.
Závěrem nezbývá než dodat otřepané, ale v případě podobných novinek pravdivé ... kdo nezkusil neuvěří a kdo zkusil nemůže přestat.

 

Vyhlašujeme heslo letošního jara :
KDO S BODYTECEM RÝSUJE ... RYCHLE RÝSUJE !

 

Zde klikněte pro více inforamcí a pro možnost zarezervovat si svůj zkušební trénink a objevit proč máme v názvu FUTURE OF FITNESS.

www.bodytec.cz

 

Staňte se našimi fanoušky na Facebooku a buďte u zdroje nejnovějších infomací.