Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

TRANCEFUSION – POWER OF ELEMENTS


TRANCEFUSION – POWER OF ELEMENTS (Zveřejněno: 24.03.2014)

(PR) TRANCEFUSION POWER OF ELEMENTS ve znamení nejsilnějšího line upu v její historii!



Čistý trance, historicky nejsilnější line up, nejdelší program v podobě 13ti hodin, největší a nejmodernější technické efekty, obrovská vizuální a efektová show a v neposlední řadě dlouhá plejáda významných světových hvězd poskládaných s tou největší pečlivostí! To vše by se dalo říci o Trancefusion Power of Elements, která v půlce dubna 2014 opanuje Prahu a do Průmyslového Paláce opět přiláká tisíce fanoušků tohoto hudebního žánru doslova ze všech koutů světa.


BTL Agency po téměř třech měsících, kdy každý čtvrtek oznamovala vždy jedno jméno, tuto mozaiku uzavřela a line up je tak kompletní. Reakce odborníků a především všech fanoušků doslova srší nadšením a lze očekávat, že by se tato edice mohla stát tou, která se skvěle zapíše do celé historie Trancefusion. Jako vždy se mohou fanoušci těšit na několik českých premiér, na live vystoupení různých účinkujících, na speciální efekty a hlavně na ryzí hudební a taneční zážitek. Pro tuto edici bylo navíc poskládáno několik velmi speciálních dvojic pro unikátní b2b sety!

 

Kompletní line up:


FERRY CORSTEN
ALY & FILA b2b JOHN O’CALLAGHAN
BT
ANDREW RAYEL (bude i autorem Trancefusion hymny 2014)
SOLARSTONE
SEAN TYAS
JOHN ASKEW
BEAT SERVICE
FERRY TAYLE b2b MANUEL LE SAUX
ESTIVA
DARREN PORTER
REORDER b2b THOMAS COASTLINE
CHRISTIAN BURNS LIVE

 

JOHAN GIELEN AND FRIENDS STAGE:
Jsme šťastni, že vám můžeme oznámit novinku v podobě velmi speciální stage, která přibude k již tak silnému line upu na main stage. V prostorách části Střední haly vyroste menší klubová stage s kapacitou cca 1000 osob a speciálním designem. Tato stage bude vybudována tak, aby působila klubovým dojmem. Návštěvníci zde najdou elevace v různých výškách s dostatkem boxů a prostoru na sezení. Celý prostor bude doplněn dekoracemi, bude klubově nasvícen a špičkově ozvučen. Tato stage odstartuje svůj program ve 22 hodin a skončí úderem šesté hodiny ranní.
Na Trancefusion Power of Elements se můžete těšit na Johan Gielen and friends stage!
Výběr DJs/přátel pro tuto stage byl plně v kompetenci samotného Johana, který se navíc představí v exkluzivním tříhodinovém setu! Jsme taktéž rádi, že jsme se s Johanem během Old School tour dohodli, že speciálně pro tento účel vyprodukuje track s názvem Power of Elements, který se tak stane hymnou této jeho stage. A kdo se vám po boku Johana Gielena představí na této stage?
Cor Fijneman, Virtual Vault, Three Drives

 

Další nové informace:

Celý program bude poskládán do čtyřech bloků, z nichž každý bude prezentovat jeden z živlů, tedy zemi, vítr, vodu a oheň. Tomu budou odpovídat nejrůznější moderní efekty, video vizualizace, kostýmy, mnoho speciálních performerů, dekorace apod.
V tuto chvíli se intenzivně pracuje na designu obou stage, který bude poté v nejbližší době představen ve 3D vizualizacích.
Další malá klubová stage vyroste standardně ve foyer v kuřácké části a bude patřit tentokráte mladým a nadějným českým a slovenským talentům, kteří si vybojují svá místa formou hlasování fanoušků. Poslední malá stage vyroste v Levém křídle, kde se stane součástí rozlehlé game a relax zóny, která bude situována v celém Levém křídle.

 

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION
Vstup pouze od 18ti let.

 

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz

Klasická vstupenka – první vlna 500 ks za 890 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 990 Kč, 1090 Kč a 1190 Kč a 1350 na místě.
GOLDEN VIP prvních 30 ks za 1690 Kč, dále pak 1890 Kč, 1990 Kč, 2090 Kč a 2190 Kč.
DIAMOND VIP prvních 30 ks za 2690 Kč, dále pak 2890 Kč, 3090 Kč, 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru.

Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz
Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion
Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.