Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

VIDEO - Putin zahajoval ZOH, policie v…


VIDEO - Putin zahajoval ZOH, policie v… (Zveřejněno: 08.02.2014)

(iBoys.cz) Zatímco ruský president Vladimír Putin prožíval své chvíle štěstí při zahájení ZOH v Soči, v Moskvě na Rudém náměstí zatýkala policie skupinku LGBT aktivistů.



Ti se zde sešli a vybaveni duhovými vlajkami zpívali ruskou hymnu. Policie nezaváhala ani chvilku, skupinku pozatýkala a nyní všem hrozí pokuty 600-800 dollarů za nedovolené veřejné shromažďování.

 

Bez komentáře...

 




Komentář může přidat jen přihlášený uživatel…
12.02.2014 09:03  
jajak
PREZIDENT NA HOUNO TO VŠE NÁKY MU TO ŠPATNĚ UDĚLAL TAK TED PRUDI
11.02.2014 23:43  
Ariel_Brno
"Budět" - ne "budě"!
11.02.2014 21:52  
scherif
Rassia bude svobodna ! Přál bych jim to ;)
10.02.2014 16:31  
Tomboy75
je smutné, že se nedají psát komentáře i na články od časopisu LUI-nesouhlasím s tvrzením redaktorů LUI, že 14 letý synovec moderátorky Ester Janečkové není novodobý Palach, ale že provedl hloupé gesto. To, že si vzal život za to, že se nedokázal vypořádat posměškům a narážek jiných neznamená, že to byla hloupost. Ten kluk přinesl oběť a podle mě by se mělo naopak více mluvit na školách o sexuální výchově a sexuálních menšinách. Dokonce si myslím, že by se mělo zakomponovat do trestně-právní roviny i trestný čin - jakéhokoliv útoku na odlišnou sexuální orientaci(útok proti lidské důstojnosti)
09.02.2014 12:34  
Petersxp
Bohužel,slovensko ma jednu nevýhodu.Je v područí katolické církve která razí myšlení z dob velice dávno minulých,byť si myslím že slovensko je nádherná krajina a jsou tam užasní lidi.Hlavne politika se tam snobí s cirkví jako je KDH a spol.Takže je mi na jednu stranu slováků v tomto ohledu líto ale jasně kdo chce žít s chlapem, nebo se ženou a pokuď nějak nevykukuje z řad...ma docela klid.Ono homofobních lidí je i nas docela dost,co si budem povídat.Ale naštěstí není jich tolik.A co se týče RUSKA,oni byli vždy v tomto ohledu pozadu.A PUTIN,si myslím že to dělá záměrně a nedivil bych se kdyby byl gay nebo bixoš taky.Pač nejlepší obranou je útok!!!
09.02.2014 10:31  
neznamy.xyz
viz můj příspěvek na diskusi k článku "MOV stahuje před Putinem kalhoty"Jojo budeme na sebe tak dlouho upozorňovat ,až na sebe upozorníme!
08.02.2014 20:28  
Tomboy75
Klukům ze Slovenska: Situace na Slovensku není uspokojivá, nic méně na Slovensku máte při radě vlády již poradní orgán pro sexuální menšiny a duhové akce se na Slovensku také již uskutečňují celkem v poklidu. To Rusko je skutečně extrém. Ale je pravda, že ČR je na rozdíl od Slovenks avelmi liberální a chápavá k homosexuálům. ČR patří dokonce k nejbezpečnějším a nejtolerantnějším zemím v legislativě pro LGBT. I když tu a tam se nějaký křikloun ozve.
08.02.2014 19:58  
Miki-Prague
wagner44: situaci i ja vna Slovensku vnimam jako drsnou. A vůbec se nedivím, že hodně kluků Slováků odešlo do ČR.
08.02.2014 19:00  
wagner44
musim reagovať, mozno Vás prekvapila reakcia autora Janoxyx, tak to aj mna, je to názor nedokončeného camingoutu, To čo sa deje v Rusku je strašné ale musi poznamenat že na Slovensku nie sme daleko od Ruska, útoky náckou nie su trestané, stanič nepodniká proti neonacizmua skryte ho podporuje, korupcia je štatom riadenáa homofobne názora v mediach sú velmi časté, to len na okraj tejto diskusie, som gay a mam 20 ročný vztah, a uvažujeme o odchodu aspoň do Čiech
08.02.2014 18:44  
medan
vždyť jen zpívali 😀
08.02.2014 17:41  
dannyboy29
Janoxyx tvoj nazor mi pripada, ze sa sam povazujes na niekoho nenormalneho, takze v podstate sa sam nenavidis a nemas sa vobec rad. A toto je dosledok toho ze si vyrastal a zijes v okoli ktore uplne odsudzuje gayov. Si spokojny so svojim zivotom, ci iba prezivas potichu a zelas si aby sa ti zivot skoncil?
08.02.2014 16:56  
_apologize_
naprosto souhlasim s uzivatelem Petersxp...
08.02.2014 16:18  
Tomboy75
S tím rozdílem, že mezi zednáři, ilumináty také byli a jsou homosexuálové...
08.02.2014 16:07  
duch.marsala.Tita
Myslím že příspěvek janoxyxe nemá smysl vůbec luštit, protože jakmile někdo začne psát o svobodných zednářích, tak s ním nemá smysl polemizovat, je to totiž chorý paranoidní mozek plný konspiračních teorií, něco jako pánové Michael Moore nebo Noam Chomsky. Už mi tam chybí jen sionisti, židokapitál, ilumináti a rosenkruciáni. A samozřejmě Hájkovi oblíbení neomarxisti :-D
08.02.2014 15:57  
egisto
PRE NICK JANOXYX!!!!!:) NIE JE PROBLEM V TOM, ZE HLADAS SEX NA JEDNU NOC A NEDOKAZES DAVAT LUDOM LASKU?:) ZE SI VNUTORNE PRAZDNY?:)).................KED NEHCES ZIT S MUZOM A CITIT AKO SA VASE DUSE PREPAJAJU A ZE V TOMTO ZIVOTE, STE SA STRETLI PRETO ABY STE SA NIECO NAUCILI, SPOLOCNE DOKONCILI URCITE VECI A ZAZILI KRASNU LASKU, JE TVOJ PROBLEM!!!! KED SI CLOVEK, KTORY SI NEVAZI SLOBODU A NEVIDI CO SA DEJE OKOLO NEHO, ZE JE POTREBNE SA ESTE VIAC SPAJAT, PRETOZE NACIZMUS NAM KLOPE NA DVERE!!!!!!PO TICHU, SA MEDZINARODNE SPAJAJU ...........A MOZE PRIST CHVILA KEDY SA ZOPAKUJE OBDOBIE HITLERA!!!!ALE TENTOKRAT UPLNE INAK.....!!! PREPACTE MI KOLEGOVIA.....OSPRAVEDLNUJEM SA VAM, ALE INE NEMOZEM ANI NAPISAT......: ZAVRI ZA SEBOU DVERE, NECHAJ SI SRAT NA HLAVU, MASTURBUJ SAM DOMA A NEOBTAZUJ SLUSNYCH LUDI!!!:) NEBER LUDOM CAS, LASKU, ENERGIU, LEN PRETO ZE SA NEDOKAZES PRIJAT!!!! GAYOVIA-CHYBA JE V NAS!!!!!!!DAJTE PREC SEX, A HLADAJTE LASKU.........ROZDAVAJTE LASKU, DOKAZTE MILOVAT, SPAJAT SA. SME KRASNE DUSE....A NA TAKYCHTO LUDI.....SA TREBA SRAT A ZABUCHNUT ZA NIMI DVERE. BERU NAM ZIVOT A V SPOLOCNOSTI, NAM ROBIA ZLE MENO, AKO BISEXUALOVIA!!!!!!O KTORYCH SI SKUTOCNE MYSLIA ZE SU GAYOVIA....A TIE SVINSTVA, KTORE ROBIA, TAK PODLA TOHO POTOM AJ NAS SLUSNYCH LUDI SUDIA!!!AHOJTE.....SPAJAJME SA A ROZDAVAJME LASKU – A TAKTO BLOKUJME ZLO A LUDI, KTORY NAM BERU CAS A ZIVOT. DAKUJEM
08.02.2014 13:27  
Tomboy75
Ano, promiskuita je věcí lidské vlastnosti a je na každém, jak se chová vůči sobě a okolí zodpovědně. Není to paušálně věcí homosexuálů nebo heterosexuálů, je to o lidech, jako ostatně všechno v životě...
08.02.2014 13:19  
Petersxp
P.S. a jen pro Tvou informaci.Mam přítele už 8.let a ani jeden z nás není promiskuitní a mame nádherné partnerství plné lásky a pochopení pro toho druhého.Takže jde o přístup spíš individuální.To jen na okraj pro Tebe janoxyx.a co si budem povídat.U heteráku je promiskita stejná ne horší.....mluvím z vlastní zkušenosti.Mam hodně hetero kamošů kteří by vopíchali i zásuvky a mají vztahy.
08.02.2014 13:18  
Thom4ss
Čožeee ?...ako na tom polišovi tá baba visela..: D:D takéto video by malo obletieť svet, aby všetci videli absurdnosť ruských zákonov. To je divadlo !
08.02.2014 13:05  
Tomboy75
PRO janoxyx: prosím Tě, co to tu blábolíš o normálnosti a nenormálnosti. Homosexualita je odborně uznaná jako variace k heterosexualitě, takže je tato orientace normální, jen je menšinová. Na leváky se také praváci nekoukají jako na mimoně, přestože ve středověku byli ještě leváci upalováni. Je důležité, aby organizace hájící lidská práva dávali o sobě vědět a to i radikálním způsobem, když vidíme jak to mají homosexuálové v Rusku tak složité. Ale i například v zemích Blízkého Východu či v Africe. Proto nesmí organizace, bojující za lidská práva polevit! Divím se, že člověk jako Ty, který je pravděpodobně také gay, naší komunitu sráží na kolena! když nepomáháš, tak spoň mlč! Tvůj názor zde vypovídá a opětovně potvrzuje, že těmi největšími nepřáteli a brzdou v uznání homosexuálů ve společnosti jsou, bohužel, samotní homosexuálové, kteří mají nějaký mindrák, komplex. Uznání práv homosexuálů navíc již dávno není v režii jenom socialistů a levice obecně. Dnes už zákony na prodporu gayů schvalují i konzervativci a dokonce i současný svatý otec František se konečně vyjádřil ve prospěch homosexuálů...A pán Bůh za to zplať. Zdá se, že nový papaž přeci jen začíná dávat i katolické církvi nový obzor.
08.02.2014 13:05  
Petersxp
Co je normální a co není....je to otázka uhlu pohledu.Homosexulaita je tady od dob, kdy človek začal obývat tuhle planetu.Homosexualita byla je avždy bude.ať se to někomu líbí nebo ne.Je mnoho odlišností na zemi a to jenom za jedním účelem.Abychom se učili a i naučili příjmat věci,které byť nám nebo někomu nejsou po chuti.Pokuď ovšem nikoho neomezujeme aneb neděláme věci které by jinému ubližovali.A je jedno, jestli je někdo gay, hetero, bi,nebo i katolík, muslim,nebo protestant.člověk musí otevřít svou mysl a hlavně musí se zabývat sam sebou a sam se zdokonalovat.Pokuď budeme pořád poukazovat na jiné a nezameteme si před vlastním prahem, bude to stále tak jak to vidíme i na tom videu a nejen tady.Důležitá je láska apochopení a je absolutně jedno,jestli někdo miluje muže nebo ženu.A pro "janoxyxe" nemyslím si že gayové nebo lesby by nechtěli mít stabilného partnera.kjaždý chce...ale problem je jinde.Muž už sam od sebe a je to jedno jestli je heterák,nebo gay je promiskuitnější než ženská populace.
08.02.2014 12:34  
Anonymousss
Já mám vztah už 7 let a nic bych na tom neměnil a rád to dávám najevo a nestydím se za to,naopak jsem na sebe hrdý,že se nemusím před ničím a nikým schovávat.Ať každý miluje koho chce!!!!
08.02.2014 12:22  
Maxadraciel
ten slovák má asi problém hlavně sám se sebou :D to je názor jak pojď na mě z boku! :D
08.02.2014 10:54  
Fabiatik
OMG, to se zase nějakej tajnej a zakomplexovanej slovenskej "pupuško" projevil (janoxyx) :-D
08.02.2014 10:24  
Thomass23
To co si sem prave napsal ?? Bez si snima podat ruce a jit proti nim , precti si co si napsal a mam si to napsal :) .. Dej si facku :/
08.02.2014 10:16  
janoxyx
nás, gayov, zneužívajú organizácie slobodomurárov a socialistov, ktorí chcú v mene slobody zničiť normálnosť, ktorá dala život nám samým a je schopná zabezpečiť zdravý populačný a morálny vývoj spoločností. Nenahovárajme si, že my gayovia, sme normálni, a že sú spoločensky normálne a akceptovateľné aj naše otvorené formy spolužitia. Nie sú a nemôžu byť. Keby nie naše hlúpe uletené manifestácie a pridy, vytvárali by sme si potichu, ako doteraz naše vzťahy, ktoré, žiaľ, nie sú stabilné- vydržia pár rokov a potom si hľadáme nový. Spoločnosť by o nás ani nevedela a tak by nás nikto neprenasledoval. Načo provokujeme svet tým, čo nie je normálne? Veď ak je heterosexualita normálna, tak z toho logicky vyplýva, že homosexualita normálna nie je, a teda spoločnosť môže takéto formy spolužitia maximálne potichu tolerovať, nie však legalizovať. V opačnom prípade ani samotná spoločnosť normálna nie je, vrátane politikov a ich voličov.