Infoservis » Novinky »

Změny na webu: Oprava odkazů v…


Změny na webu: Oprava odkazů v… (Zveřejněno: 22.01.2014)

Občas se stávalo, že některé odkazy v soukromých zprávách nebyly klikací. Tak jsme se na to podívali a opravili to. Veselé klikání :) Váš iBoys.cz tým.
 






Komentář může přidat jen přihlášený uživatel…
25.01.2014 01:19  
kravatak88
U toho zakládání profilů jde o to že v domě je jeden stolní přístroj s mnoha účty klientů tak že pak se jim vrací odpověd váš profil byl zrušen z důvodů zakládání jiných profilů,jsem dost psychologicky zdatný a mohu vám zdělit že tu doopravdy má mnoho lidí například až 10 profilů.
25.01.2014 01:16  
kravatak88
Bylo by prosím možné nerušit při zakládání nového uživatele jeho profil?A dále bylo by možné dělat certifikaci profilu po SKYPE s platným OP proti kameře a nebo nějak jinak pokud nemohu ze zdravotních důvodů na určené akce?Bylo by možné uvést políčko vážná nemoc:ano......ne Jaká:Děkuji Jan.
24.01.2014 09:50  
frodl
hafik: Já s tím souhlasím. Jeden uživatel = jeden profil. K čemu jeden člověk potřebuje víc nicků? To by jen nahrávalo podvodníkům. I když nalejme si čistého vína - kdo chce, tak to obejde, jeden profil může mít zřízen doma a další založí v práci. To by se jedině muselo hlídat i každé přihlášení. Už se mi kdysi stalo, že jeden člověk měl více nicků, dokonce se stejnými fotkami. Nebo další člověk, co jen notoricky urážel jak vypadám, že pokaždé přišla zpráva z jiného nicku. Ale i tak je dobře, pokud se to odhalí aspoň u někoho.
24.01.2014 08:29  
hafik
Ozzy: jak bylo řečeno - naši uživatelé jsou samostatně uvažující lidé a je na každém, aby posoudil nebo ověřil, jestli fotka je reálná. I kdybychom to na serveru zakázali, odesílatel si vždy může najít jinou cestu - napříkad emailem.

suitkrawatte, Mazel222: schvalování profilů nemá nic společného se sítí - každý profil je posuzován člověkem (nikoliv strojem) a věřte, že to neděláme proto, že nás baví rušení profilů. A ano, bez této kontroly by tu sice bylo možná i 10x více profilů, ale většina z nich by patřila stejným uživatelům. Takže věřím, že i přesto, že se občas nějaká chybička může stát, má to svůj význam.
24.01.2014 06:22  
Mazel222
To je fakt pokud je na jedné síti víc uživatelů berete to jak jednoho uživatele což je velká chyba páni machři děláte tu ze sebe já nevím co a kdyby jste to měli pořádně ošetřený tak by jste měli daleko víc uživatelů než máte co tu jsme tak spousta našich známých odsud odešlo a silně otom uvažujeme taky
23.01.2014 23:37  
frodl
Jaký význam by mělo, kdyby mohl posílat fotky v soukromých zprávách jen certifikovaný uživatel? Žádný a dovolím si říct nulový, protože když to nepůjde přes profil, tak to pošle přes mail. Tu skulinku si najde vždy. Navíc tady je většina profilů necertifikovaných. Takže tohle by stejně neřešilo vůbec nic.
23.01.2014 12:12  
SuiTie
Uvažoval jsem o potvrzení pravosti profilu ale kašlu na to kamrád si chtěl založit profil a přišla mu odpověd že si zakládá moc profilů takže webmasteři jste doopravdy machři pokud je nás zapojeno na jednu WIFI a nebo sít vícero tak nevím kde je chyba ale tady né a on koukal jak z jara na podzim
23.01.2014 11:00  
Malej_vodnickej
Na fotce každého uživatele je snad vodotiskem napsaná jeho přezdívka ne? A při osobním setkání stejně poznáte, že se někde stala chyba... Tohle, pánové, je váš boj a s tím naši skvělí webmasteři nemají co dočinění. Díky i za tuhle změnu! ;)
23.01.2014 10:25  
clarity2
Určite nesúhlasím s "Ozzy"m. Totižto nie každý ma čas chodiť na iBoys party a nechať sa certifikovať... iBoys mam rád ale to by som asi odišiel odtiaľto ak by to tak bolo a myslím že aj mnoho ďalších...
23.01.2014 10:09  
tygii
Souhlasím s Ozzy!!!
23.01.2014 09:25  
Ozzy
Měli byste se spíš věnovat tomu, aby tu uživatelé nerozesílali fotky cizích lidí. Mnohdy až moc často. Tudiž bez certifikace třeba nemožnost poslat i v příloze foto ..