Infoservis » Novinky »

Důležitá informace pro uživatele iBoys…


Důležitá informace pro uživatele iBoys… (Zveřejněno: 08.10.2012)

V noci z pátku 12. října 2012 na sobotu 13. října 2012 se změní webová adresa přihlašovací stránky z new.iboys.cz na www.iboys.cz.



Pokud využíváte funkci ukládání hesla pro přihlášení u vašich oblíbených stránek, rádi bychom vás upozornili, že s touto změnou váš internetový prohlížeč může zapomenout přihlašovací údaje k vašemu účtu a budete je tedy muset znovu ručně zadat. Pro opětovné uložení zadejte přihlašovací údaje do příslušných polí, zaškrtněte volbu „Zapamatovat“ a přihlaste se. Internetový prohlížeč si tak vaše heslo znovu uloží pro následná přihlášení.


Zapomněli jste své heslo?

Využijte funkci obnovení zapomenutého hesla. Klikněte na odkaz „Zapomenuté heslo“ pod přihlašovacím formulářem portálu iBoys.cz. Na další stránce vyplňte váš login a registrační e-mailovou adresu (postup pro její zjištění naleznete níže). Do několika minut vám na ni systém zašle dočasné heslo platné po dobu 24 hodin. Ve vašem vlastním zájmu vám doporučujeme jej ihned po přihlášení změnit na takové, které si snadněji zapamatujete. Pokud dočasné heslo nevyužijete během 24 hodin, systém jej zruší a celý výše uvedený proces pro obnovení hesla je třeba zopakovat.

 

 

Jak zkontroluji a případně zaktualizuji svoji registrační e-mailovou adresu?

Po přihlášení vstupte do HLAVNÍHO MENU vlevo nahoře a klikněte na položku „Přihlašovací údaje“ ve sloupci „Můj profil“. Zkontrolujte svou e-mailovou adresu a pokud ji chcete změnit postupujte podle pokynů na stránce.