Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Olda zve na prázdninovku s GaTe


Olda zve na prázdninovku s GaTe (Zveřejněno: 10.07.2019)

 

 

 

Ahoj všem,



chci vás pozvat na akci, na které se podílím v organizaci GaTe, která proběhne 19. - 25. 8. 2019.

 

Možná se ptáte, co je to GaTe a proč to děláme... Je to organizace, která již přes 13 let organizuje různé akce, výlety a zážitky pro mladé gaye do 26. Chceme klukům nabídnout alternativní způsob zábavy a možnost poznat další fajn kluky na kluky v podobném věku. Během těch let se vystřídalo mnoho lidí v organizačním týmu i v účastnických řadách. Za posleních deset let s námi jelo téměř 300 kluků a spousta z nich se stále rádi vracejí. Třeba já jsem poprvé jel na akci v roce 2008, byl jsem celkem na pěti akcích jako účastník a od roku 2010 jsem v organizačním týmu připravoval už 15 takovýchto akcí. Na většinu akcí jede 20 – 30 kluků.

 

 

Příští akce bude 19. srpna, kapacita je 25 kluků a již teď je zaplněná více než polovina míst. Jestli tě zajímá víc informací nebo se chceš přihlásit, podívej se na náš http://libro.gejt.cz nebo mi napiš e-mail old.k@gejt.cz.

 

Co bys dál měl vědět? Akce určitě není o sexu, jak se často kluci ptají a žádný sex se tam nekoná. Je to čistě zážitková akce vedené zážitkovou pedagogikou. Na akci poznáš nové lidi, zažiješ nové věci a dozvíš se určitě i něco o sobě. Ubytovaní budeme v krásné chatě v jižních Čechách, takže žádné stanování pod hvězdami se nekoná.

Takže neseď doma a pojeď se mnou!

 

 

Olda a tým GaTe