Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Mikolas Josef speciálním hostem Dance…


Mikolas Josef speciálním hostem Dance… (Zveřejněno: 12.06.2018)

 Mikolas Josef speciálním hostem Dance Divas

 

 

Mezinárodně nejúspěšnější český zpěvák současnosti, Mikolas Josef, vystoupí na show Dance Divas. Party & koncert se uskuteční 10. srpna na Křižíkově fontáně v rámci festivalu Prague Pride a na jednom jevišti zazpívají Dara Rolins, Debbi, Ilona Csáková nebo držitelka dvou cen Brit Award, Heather Small ze skupiny M People.

 

Tříhodinová show mimo jiné složí poctu legendární divě Whitney Houston nebo králi popu Michaelu Jacksonovi, kteří by právě v srpnu oslavili kulatá jubilea. Živá vystoupení 35 účinkujících doplní projekce na obří LED stěně a společné písně jako například Lady Marmalade z filmového muzikálu Mouline Rouge. Zazní také skladba Lie to Me, aktuální č.1 domácího žebříčku IFPI digitálních singlů, se kterou Mikolas Josef zabodoval v letošním finále Eurovize a na Spotify má více než 12 miliónů přehrání. Zpěvák na Dance Divas vystoupí s doprovodnými tanečníky a půjde o jeho jediné letní vystoupení v Česku na velkém jevišti. K další hostům koncertní party patří raper Lipo, finalista britské soutěže X Factor Danyl Johnson, vycházející hvězda českého R&B Dannie Ella, objev roku ankety Český slavík Elis Mraz anebo módní návrhář Osmany Laffita, který uvede ikonu taneční hudby 90. let, Heather Small. Ta připomene největší hity skupiny M People, s níž kralovala žebříčku Billboard a také skladbu Proud, oficiální hymnu Olympijských her v Londýně roku 2000.

 

Vstup na koncertní party Dance Divas bude možný už od 17:00, kdy je pro návštěvníky připraven doprovodný program s DJ's a několika hudebními vystoupeními. Samotná show začne v 19:00 hodin. Vstupenky v cenách od 299Kč do 890Kč jsou v prodeji na webu dancedivas.cz, na portále GoOut nebo v síti Ticket Art.

 

Dance Divas
10. srpen, 17:00 - 22:00 hodin
Křižíkova fontána Výstaviště Praha

 

Dara Rolins, Debbi, Heather Small (M People), Mikolas Josef, Elis Mraz, Ilona Csáková, Dannie Ella, Lipo, Danyl Johnson, Artefact Dance Company, Osmany Laffita, Ondra Andreas Bartos a mnozí další.