Infoservis » Novinky »

Herní řad soutěže na Facebooku iBoys.cz


Herní řad soutěže na Facebooku iBoys.cz (Zveřejněno: 03.11.2017)

 Soutěž je potvrzená, odpoledne (tj. 15:00) to vypustím na FB, prosím o kontrolu pravidel:


Soutěž o vstup na slavnostní premiéru filmu Tom of Finland

1. Vyhlašovatelem soutěže je server iBoys.cz, soutěž probíhá na oficiálním facebookovém profilu (www.facebook.com/iboys.cz)

 

2. Soutěže se může za níže uvedených podmínek zúčastnit každá fyzická osoba, s výjimkou osob, které jsou v pracovně-právním či jiném obdobném vztahu k iBoys.cz / iGirls.cz.

 

3. Soutěž bude probíhat od 03.11.2017 (15:00) do 05.11.2017 (15:00). Úkolem soutěžících bude správně odhadnout počet náramků na přiloženém obrázku. Soutěžící berou na vědomí a souhlasí s tím, že v případě výhry v soutěži bude jejich identita v podobě jména, příjmení zveřejněna na oficiální facebookové stránce iBoys.cz (www.facebook.com/iboys.cz).

 

4. Každý soutěžící může na soutěžní otázku odpovídat pouze jednou. Porušení či obcházení tohoto pravidla je důvodem pro vyloučení soutěžícího.

 

5. Výhercem se stává soutěžící, který jako první uhádne správný nebo nejbližší počet náramků dle fotografie, která bude se začátkem soutěže zveřejněná na Facebooku iBoys.cz (www.facebook.com/iboys.cz)


6. Správná odpověď na soutěžní otázku a jméno výherce budou zveřejněny na oficiální facebookové stránce iBoys.cz (www.facebook.com/iboys.cz) v komentářích pod soutěžním příspěvkem. Výsledky Soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání.

 

7. Ceny ze Soutěže není možné vymáhat právní cestou.

 

8. Účastí v Soutěži soutěžící vyjadřují svůj souhlas se zněním tohoto herního řádu a podmínkami Soutěže.

 

9. iBoys.cz si vyhrazuje právo vyloučit ze soutěže soutěžícího, u kterého zjistí nebo bude mít důvodné podezření, že nesplňuje podmínky účasti v Soutěži stanovené tímto herním řádem, nebo porušuje či obchází pravidla stanovená tímto herním řádem.

 

10. iBoys.cz si vyhrazuje právo pravidla Soutěže a tento herní řád dle potřeby měnit, upravit nebo doplnit, včetně možnosti Soutěž prodloužit, zkrátit nebo ji ze závažných důvodů zcela odvolat, a to bez jakýchkoli právních nároků

 

11. Soutěž není sponzorovaná, podporovaná, spravovaná ani jiným způsobem spojená se službou Facebook.

 

12. Tento herní řád bude po dobu Soutěže uveřejněn na internetových stránkách iBoys.cz

 

 

Soutěž byla ukončena, výherce byl kontaktován.