Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 13.6. - 19.6…


Týdenní tarotový horoskop 13.6. - 19.6… (Zveřejněno: 12.06.2011)

 

Beran
Nestahujte se před světem do jakési ulity, kterou jste si vytvořili. Proč byste měli utíkat, když úspěch, kterého jste dosáhli, čeká i na svou odměnu. Nebuďte skromný a vezměte si to, co jste dosáhli. Dosáhli jste to všechno sami bez cizí pomoci, tak proč se dělit o tyto plody?

 

Býk
Roztřesený žaludek není hladem, ale vaší psychikou. Nervozita, která ve Vás bude panovat, má původ ve Vašem nitru. Měli byste si uvařit bylinkový čaj a strávit klidný večer při tomto šálku čaje. Jinak hrozí, že svými slovy ublížíte hlavně svým nejbližším.

 

Blíženci

Nedívejte se stále jen a jen na sebe. Nejste na tomto světě sami, třeba se dívat i na druhé. Jak se předpovídá poslední soud, kde se všechno vzkřísí, tak se vzkřísí Vaše vlastní mysl v něco nově přetvořeného. Ego a sobeckost ustoupí dozadu a v popředí se ukáže ctnost a obětavost.

 

Rak

Milenecký vztah byste měli ukončit, jinak se tajemství odhalí. Nebojte se požádat o pomoc přátele, budete ji nyní potřebovat, abyste zvládli tlak, který se na Vás vyvíjí. Sdílejte s nimi své názory na životní situace které přišly. Jiný pohled na situaci se Vám určitě hodí.

 

Lev

Máte pocit nespravedlnosti vůči Vaší osobě. Chcete dosáhnout úspěchu, ale ten Vám uniká mezi prsty. Stůjte, zamyslete se a začněte konečně uvažovat. Informace Vám tečou mezi prsty ale Vy v nich nevidíte ty důležité. Chyťte je a budete mít úspěch zaručen. Pozor na bolesti hlavy.
 

Panna

Vaše trpělivost není věčná. Nesmíte neustále čekat, že se všechno zlepší. Probuďte se a začněte sbírat ovoce své práce, protože jinak byste o všechno přišli. V práci si bouchněte do stolu a nečekejte, že se vše odehraje samo bez Vašeho přičinění.


Váhy

Vysoké nároky kladete nejen na sebe, ale i na druhé. Máte připravený pomyslný meč, který je připraven odseknout všechno, co jde mimo Vámi nastavenou šablonu. Jste dostatečně inteligentní, tak se zbytečně neizolujte od reality. Pouze sami sobě uškodíte.

 

Štír

Už dávno se díváte na svůj domov očima změny. Dlouho přemýšlíte, že byste měli doma přesunout nábytek a trošku jinak uspořádat všechny věci. Je vhodný čas na to, abyste vymalovali svůj domov a znovu vytvořili harmonii, kterou potřebujete pociťovat doma.
 

Střelec

Nedovolte, aby ostatní mysleli za Vás. Máte vlastní rozum, v práci víte kam směřujete a co chcete dosáhnout. Váš propracovaný myšlenkový pochod a dětská zvědavost Vám bude nahrávat. Vidíte vizi nové budoucnosti s pomocí situační analýzy ve Vaší práci.
 

Kozoroh

Upíráte svůj zrak k tomu, co nemáte. Toužíte zlepšit svou finanční situaci, ale čím víc se snažíte, tím jdete hlouběji ke dnu. Neupírejte pozornost k tomu, co nemáte, ale k tomu, co máte. Máte vnitřní bohatství, soudržnou rodinu a klidný život. Neberte to jako úděl, silné zázemí rodiny je nejdůležitější.
 

Vodnář

Dávno jste nebyli obdarováni, proto se těšte i z malého dárku, kterým Vás potěší Vaše okolí. Konflikt, který vznikne, se snažte co nejdříve ukončit. Zbytečně Vám bude pouze odebírat energii, jíž máte nyní málo.


Ryby

Své praktické a konzervativní přístupy k životu se snažíte vnutit své rodině i svému okolí. Nepadne to na úrodnou půdu. Připustite možnost, že ne všem musíte darovat své zkušenosti a tím i svůj přístup k životu. Dejte si pozor na slova vytržená z kontextu, rychle se Vám tento úder vrátí.