Infoservis » O serveru »

Kontakty


Kontakty (Zveřejněno: 25.05.2008)

Před zasláním emailu si prosím přečti tyto nejčastější dotazy. Na emaily, které jsou zde vyřešeny, si vyhrazuji neodpovědět. Při množství dotazů by to bohužel nebylo časově možné.
Pro zaslání emailu klikni vždy na odpovídající nadpis, otevře se Tvůj poštovní program s předvyplněnou emailovou adresou a předmětem zprávy. Nezapomeň vždy prosím připsat Tvůj login (přihlašovací jméno) !

 

  1. Náměty na zlepšení a podněty týkající se funkčnosti nové verze iBoys
    Jsem opravdu rád za každou připomínku a odezvu. Každý mail bude určitě přečtený a bude na něj brán zřetel, ale na většinu mailů nebudu zřejmě z časových důvodů odpovídat.
     
  2. Zneužití cizí fotky v profilu na iBoys
    V případě, že někdo na serveru používá Tvoji fotku, zašli mi na email info@iboys.cz tyto informace:
      - název profilu
      - alespoň jednu fotku, která se nachází v profilu, ale v originální velikosti (přímo z foťáku)
      - alespoň jednu fotku, která v profilu a pokud možno nikde jinde na webu není. Musí to být samozřejmě taková fotka, na které Tě bezpečně poznám.
    V případě nedostatečných "důkazů" bohužel nemůže být profil zrušen - z důvodu množících se podvodů a zneužívání této možnosti.

  3. Problémy s přihlášením / zapomenuté heslo
    V případě zapomenutého hesla si nech zaslat heslo nové, které Ti vygeneruje systém. Odkaz pro vygenerování hesla je pod přihlašovacím formulářem. Pozor! Zaslané heslo má omezenou platnost, proto je nutné se s ním přihlásit co nejdříve.
    Pokud si myslíš, že je heslo správné, zkontroluj, zda souhlasí velikost písmen, jestli jsi omylem nezkopíroval heslo včetně mezery a dále jestli jsi omylem nezadal špatně login (přihlašovací jméno).
    V případě, že jsi zapomněl heslo a nefunguje Ti email, který jsi měl uvedený v profilu, nemůžu Ti bohužel nijak pomoct, protože nedokážu ověřit, zda je profil opravdu Tvůj. Poslední možností by v tomto případě bylo zaslání některého z předešlých hesel na iBoys

  4. Někdo cizí se přihlásil do Tvého profilu
    Pokud jsi někomu sdělil své heslo nebo ho někdo uhádl,
     - pokud heslo nebylo změněno, přihlas se co nejdříve do profilu a změň heslo v Tvém profilu a pro jistotu také v mailové schránce, kterou máš uvedenou v profilu.
     - pokud bylo změněno heslo a nebyl změněný mail, nech si zaslat "zapomenuté heslo" (viz bod Problémy s přihlášením). Jakmile Ti přijde nové heslo, postupuj podle bodu výše.
     - pokud bylo změněno heslo i email, napiš mi a v mailu uveď původní heslo a napiš z mailu, který jsi měl předtím v profilu uvedený
     
  5. Jiný dotaz / připomínka k užívání serveru iBoys.cz
     
  6. Nabídka spolupráce
    Pokud byste chtěli spolupracovat s naším serverem, popište nám prosím svůj námět na email info@iboys.cz.
    V případě, že se Váš dotaz týká inzerce, marketingové spolupráce nebo pořádání akcí, kontaktujte nás na emailu reklama@iboys.cz