Infoservis »

1.7.2009 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD s oscarovým snímkem Bohové a monstra. Toto drama s hvězdným hereckým obsazením (Ian McKellen, Brendan Fraser) si můžete zakoupit jen za 49 Kč/1,99€! Více informací uvnitř článku.

 

 



Letní exkluzivní akce na již vydané tituly DVD edice a to jak v trafikách, tak i v eshopu. Dále novinka v iBoys edici - český psychothriller z vězeňského prostředí SMRT PEDOFILA (Vojta Kotek, Jan Hrušínský a další) vyjde v edici již v září 2010!



3.11.2009 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD s americkým filmem The Trip. Romantika, politika, sex a humor – to vše se míchá v příběhu, který popisuje jedenáct let spolužití dvou mužů. Tento film si můžete zakoupit na DVD jen za 49 Kč/1,99€! Více informací uvnitř článku.

 

 



1.5.2010 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD s filmem Mladí rebelové. Film, který byl úspěšný na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a festivalu Mezipatra si nyní můžete zakoupit za skvělou cenu jen za 49 Kč/1,99€! Od 1.5. v eshopu, od 15.5. v novinových stáncích v ČR! Více informací uvnitř článku.

 



1.12.2009 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD s dvěma filmy o sexu, lásce a smyslnosti... Filmy Touha + Smyslná touha vychází na jednom DVD za skvělou cenu jen za 49 Kč/1,99€! Více informací uvnitř článku. Navíc Vánoční dárek pro všechny iBoysáky - kolekce 20 queer filmů za cenu 499,- Kč!

 

 



1.10.2009 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD se španělským filmem Všechny polohy lásky. Příběh o vztazích, lásce, sexu a nenávisti mezi přáteli a rodinou a jednom coming outu. Tento film si můžete zakoupit na DVD jen za 49 Kč/1,99€! Více informací uvnitř článku.

 

 



1.9.2009 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD s českým filmem Mandragora. Šokující příběh režiséra Wiktora Grodeckého o Praze, jak ji nikdo nechce znát. Tento film si můžete zakoupit na DVD jen za 49 Kč/1,99€! Více informací uvnitř článku.

 

 

 



3.8.2009 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD s americkým hororem Tajemství domu Usherů. Tento dramatický horor si zakoupit na DVD jen za 49 Kč/1,99€! Více informací uvnitř článku.

 

 

 



1.6.2009 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD s americkou romantickou komedií o obtížném hledání protějšku Neuvěřitelný život Ethana Greena. Tento krásný romantický film o nekonečném hledání partnera si můžete koupit jen za 49 Kč/1,99€/60 Sk! Více informací uvnitř článku.

 

 



4.5.2009 v rámci iBoys.cz edice vychází DVD s americkým romantickým filmem o dospívání a hledání vlastního místa Surfaři (Shelter). Tento krásný romantický film z prostředí slunečné Californie si můžete zakoupit jen za 49 Kč/1,99€/60 Sk! Více informací uvnitř článku.

 

 



1.4.2009 vychází DVD s dnes již kultovním "teenager" filmem Letní bouře. Zakoupit si ho můžete jen za 49 Kč/1,99€/60 Sk! Nádherný, velmi citlivý příběh o mladých lidech, prvních láskách, emocích, zklamání, touze po toleranci, síle přátelství a také o jednom veslařském závodu a letní bouři, která nakonec změní životy všem...



2.3.2009 vychází DVD s filmem Another Gay Movie 2: divoká jízda. Zakoupit si ho můžete jen za 49 Kč/1,99€/60 Sk! Kluci jsou zpátky a jsou nadržení, tak jak nikdy předtím! Toto pobuřující pokračování úspěšného filmu Another gay movie aneb gay prcičky je vybaveno totálně oplzlým humorem. Připravte se na dobrodružné jarní prázdniny Andyho, Nica, Jaroda a Griffa, kdy vstupují do soutěže „Divoká jízda Gayů“.



2.2.2009 vychází DVD s filmem Miluji jen tebe (You I Love). Zakoupit si ho můžete jen za 49 Kč/1,99€/60 Sk! Provokující, vtipný, skandální, erotický, inteligentní, emotivní, dynamický a skvělou hudbou nabitý film YOU I LOVE (Miluji jen tebe) je mimořádným současným počinem moderní ruské kinematografie..(FebioFest 2006)



2.1.2009 vychází DVD s filmem Kovbojové a andělé. Zakoupit si ho můžete jen za 49 Kč/1,99€/60 Sk! Shane Butler je pohledný dvacetiletý mladík, který by chtěl studovat na umělecké škole a místo toho marní čas ve státní správě. Když se přestěhuje do Limericku, získá podnájem spolu s Vincentem Cusackem, jenž tu studuje módní návrhářství. Navzdory počáteční nedůveře se z nich stanou nerozluční přátelé.



1.12. vychází DVD s filmem Another gay movie aneb gay prcičky. Zakoupit si ho můžete jen za 49 Kč! Andy je typický americký gay středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico.



1.11. vychází DVD s filmem Sebastian - Přátelství nebo láska? Zakoupit si ho můžete jen za 49 Kč! Sebastianovi je 16 let a vede šťastný život. Je pohledný po svých rodičích, má dobré přátele a ve škole se mu také daří. Tak jej vidí jeho okolí. Sebastian už ale delší dobu tajně miluje svého nejlepšího přítele Ulfa.