Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

SUMMERTIME 2009


SUMMERTIME 2009 (Zveřejněno: 13.07.2009)

 

Taky nepatříte mezi jedince s božským tělem, které denně vídáme v módních časopisech? Sem tam nějaký ten špíček přebývá? Nemáte čas trávit hodiny v posilovně pro budování hromady svalů? A rádi byste se bezostyšně svlékli na pláži bez obav, že si zrovna někdo všimnul vašeho kyprého bříška, které je ale jinak velice sexy?

Naštěstí je tu řešení! Nevysportovaná postava může být i tak přitažlivá a atraktivní, pokud se zvolí vhodný typ plavek. Jedná se totiž o jediný prvek, který máme zpravidla na pláži na sobě a který dotváří vizuální stránku celého těla. Proto bysme měli věnovat výběru plavek dostatečnou pozornost.

Pro ty z nás, kteří máme širší boky, zhruba ve stejné šířce jako ramena je nejvhodnější výběr z kolekce SAUVAGE a to především plavky kraťasového typu, s délkou ke kolenům, nejlépe tvar roury. Právě rourovitý tvar zvýrazní horní, trojúhelníkovitý tvar těla a celá postava tak vypadá mužněji. Barevně se zaměřit na vícebarevné nebo sněhově bíle pro důraz na přitažlivé opálení. Tento typ plavek je také vhodný pro majitele větších pozadí vzhledem k jeho schopnosti nedostatky v této oblasti velice šikovně a nenápadně zakrýt.

Že vás příroda neobdařila bujným rozkrokem ála Filip Trojovský nebo Rocco Siffredi? Ne? No... mě taky ne. Neklesejte na mysli! Nádobíčko průměrných i menších rozměrů může vypadat královsky, pokud jej schováme do toho správného vaku. Zde pomůže kolekce plavek N2N, které mají pro tyto účely přímo dokonalý střih. Čím méně látky, tím lépe! Plavky jsou přes boky dost úzké a tím opticky zvětšují a vyvyšují právě rozkrok, který pak vypadá v porovnání se zbytkem těla větší. Mimo jiné také dodají bříšku vysportovanější vzhled díky tomu, že odkryjí spodní část bříška, kde se tuk zas tak často neukládá a my tím vypadáme jako bychom denně dělali 300 sklapovaček.

Dalším problémem mohou být silnější stehna. V tomhle případě je nasnadě vybírat plavky se širším pásem přes boky, díky kterému se nerovnoměrná šířka stehen sjedností a na pohled více splývá se šířkou boků. Pro tento typ postavy je nejvhodnější kolekce RUFSKIN nebo CLEVER.

Kompletní nabídku plavek XXL-EUROPE najdeš zde.

Garantovane doručení do 3 dnů od objednávky jenom u nás.

 

  

 
Speciální letní peněžní kupón

 

-200 Kč

 

BZO8B1AGSWLQBB

Tento kód opište nebo nakopírujte do kolonky slevové kupony při vkládání objednávky.

 

Kupón je platný pro objednávky nad 1.200 Kč

 

Kupón je platný do 31.8.2009

 

Přejeme Vám příjemné nákupy a sexi léto 2009


Tvůj XXL team

 

komerční reklama