Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Nejprodávanější a nejúspěšnější kolekce…


Nejprodávanější a nejúspěšnější kolekce… (Zveřejněno: 11.05.2009)

 

Letní svěží vánek, přesně ten, který nás v těchto dnech oblažuje tak k němu by se dala přirovnat nová kolekce pánského spodního prádla C-IN2 - New York, která tuto kolekci jaro-léto 2009 pojmenovala POP COLORS COLLECTION.

 

C-IN2 stejně jako každý rok zaútočila na nás muže, kteří se chceme líbit i ve spodním prádle luxusní kolekci kde převládají pastelové barvy, trendy střihy, které 100% padnou každému.  


Materiály, které C-IN2 používá při výrobě spodního prádla ocení muži zvláště v teplých letních měsících. Navíc jako letní vánek jsou i ceny, za které se dá toto pánské spodní prádlo nakoupit u značkového pánského e-shopu www.XXL-EUROPE.cz , který je výhradním dovozcem C-IN2 pro střední a východní Evropu.


Pohodlné pánské slipy tak již můžete pořídit od 477 Kč a mezi gayi jistě oblíbené „pušapky“ jsou označeny jako SLING, které z každý rozkrok udělají neodolatelný od neuvěřitelných 561 Kč.


K slušivým slipům a boxerkám jsou k dostání i sexy nátělníky, který se hodí na každou divokou párty. Ten kdo rád nakupuje ve velkém jistě ocení cenově výhodné trojbalení, které se dá pořídit již od 1225, kde jeden ks vyjde již na 410 Kč a to se skutečně vyplatí!


Více informací najdete na www.XXL-EUROPE.cz