Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Novinka iBoys.cz - Rádio ROGY!


Novinka iBoys.cz - Rádio ROGY! (Zveřejněno: 07.04.2009)

Od začátku dubna jsme spustili novou službu pro uživatele iBoys.cz - gay internetové Rádio ROGY.cz. Panel rádia s přehledem právě vysíláných songů naleznete v levém okně, hned pod panelem s oblíbenými uživateli. Pro spuštění rádia stačí kliknout na odkaz "Poslouchej".

 

Rádio ROGY je internetové rádio především pro gay komunitu s nonstop vysíláním a pětiletou vysílací historií. Můžete si vybrat z pestré skladby různých programů od informačních bloků, přes písničky na přání až po vlastní moderované programy ať už vysílané živě nebo ze záznamu. Aktuální program rádia naleznete vždy na www.rogy.cz.

 

Veškeré dotazy, připomínky a náměty pro Rádio ROGY směřujte přímo na radio@rogy.cz

 

Budeme rádi, když vám vysílání Rádia ROGY zpříjemní čas, který trávíte na iBoys.cz.

 

Výběr z vysílaných pořadů Rádia ROGY:

 

Album týdne - V dnešní uspěchané době má jen málo lidí čas vychutnat si v klidu poslech hudby a nevnímat ji pouze jako kulisu. Rádio ROGY přichází s novým programem, který takové zastavení navozuje – budeme vám hrát celé originální vybrané album tak, jak bylo natočeno – bez vypouštění písniček nebo nějakých úprav.

 

Retro Energy 90´ - Hodinový speciál tanečních pecek, na které jsme pařili v 90.letech. Profily tanečních hvězd, které před lety bouraly hitparády i sportovní haly, výlety do tanečních hitparád konce minulého století, remixy, megamixy, raritní kousky…

 

Čierne na bielom - Vaše sobotné doobedie spestrujeme reláciou, ktorú sme pokrstili názvom Čierne na bielom. Už samotný názov napovie, že sa jedná o veci, ktoré sme si mali možnosť prečítať „čierne na bielom“ za posledný týždeň. O čom sa v médiách mľaskalo, koho ohovárali, čo politikom nevyšlo, čo zaujímavé sa stalo, čo sme počuli, alebo prepočuli? O tom všetkom každú sobotu o 10:00 hod.

 

AminoDJ (hudební automat) - Narozdíl od MUSICBOXU, je tento pořad plně v tlapkách našeho AminoDJ, který pro Vás mixuje písničky a občas do toho něco mňoukne. V této době mu můžete nabídnout i své přání z hudebního automatu MUSICBOXu a je veliká pravděpodobnost, že AminoDJ zařadí Vaše přání do playlistu k odehrání. Nedovolí Vám ovšem více jak 2 písničky během 60 minut.

 

MUSICBOX - MUSICBOX, aneb automat písniček na přání. V určeném vysílacím čase mají naši poluchači sami možnost ovlivnit hudební skladbu písniček vlastním výběrem v MUSICBOXU. V každých načatých 60 minutách si může jeden posluchač přát 2 skladby, které se zařadí automaticky do vysílací fronty playlistu a poté budou v nejbližším čase odvysílany v pořadí, tak jak došly od všech posluchačů. Tento pořad je většinou moderovaný, to znamená, že moderátor může během této relace do vysílaní vstupovat např. seznamkou, soutěžemi, zajímavostmi anebo mluvit s posluchači.

 

Hudební vykopávky - hudební diskotéka 70-80 let. Vzhledem k tomu, že pop music poslouchám asi už od 6 let (tj od roku 1971), tak už něco pamatuju. Desky jsem si kupoval vždycky (teda ty, co se daly sehnat) a jak se zlepšovaly moje finanční možnosti, tak se zvětšoval jejich počet. Po roce 89 jsem se snažil sehnat na CD (nebo vinylech) všechny písničky, které jsem znal jako teenager, ale které se tu před revolucí nedaly sehnat. Hudební archiv, který máme společně s přítelem, tak obsahuje víc než 3000 CD.

 

Příběhy - Příběhy, které psal sám život. Tyto příběhy si můžete v našem rádiu poslechnout každý týden. Jsou to příběhy z našeho - Vašeho života, ve kterých naleznete lásku, seznamování, smutek i smích, pláč i humor, poučení nebo i zamyšení.