Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

XXL-ŠÍLENSTVÍ ROZDÁVAJÍ SE PENÍZE


XXL-ŠÍLENSTVÍ ROZDÁVAJÍ SE PENÍZE (Zveřejněno: 13.03.2009)

 

Na evropském trhu se za necelé dva roky pevně a neochvějně usadil dnes jeden z největších e-shopů zaměřený na nás muže, gaye, www.XXL-EUROPE.cz a stal se tak štikou internetových pánských e-shopů.

 

Doby jediných pánských slipů ve třech barvách a základních velikostech jsou naštěstí ty tam a přiznejte si, kolik času měsíčně strávíte nad vybíráním toho, co je právě IN, co teď prostě frčí? Nyní už nemusíte, protože značkový pánský e-shop xxl-europe.com to dělá za vás!

 

XXL-EUROPE SLAVÍ
V posledních dnech se u nás registroval již 10.000-tý zákazník ve všech zemích, ve kterých xxl-europe.com působí. To nás také zavazuje k tomu, abychom nabízeli svým zákazníkům top značky za příznivé ceny a to vše jen na xxl-europe.com!

 

Nevěříte? Tak klikněte na www.xxl-europe.cz

 

A TO POŘÁD NENÍ VŠE !
Díky své XXL pozici, kterou má na trhu značkový pánský e-shop XXL-EUROPE, právě představuje americká značka C-IN2 - New York, NYC v exkluzivní premiéře svou novou Core collection právě na tomto e-shopu tři týdny před oficiálním uvedením na svém domovském americkém kontinentu.

Ještě pořád nejste registrováni?

 

Pokud nejste pořád ještě zaregistrováni, tak neváhejte a staňte se členem největší XXL rodiny se značkovou pánskou módou. Registrace je velmi jednoduchá, k ničemu se nezavazujete a díky ní vám neuteče žádná novinka na poli aktuální světové pánské módy.

 

TEĎ TO NEJLEPŠÍ
A samozřejmě je registrace potřebná i k tomu, abyste dostávali speciální kupóny určené pouze pro členy XXL klubu – můžete tak jedinečné kousky získat za bezkonkurenční světové ceny a může si je dovolit úplně každý. Každý se může vymanit z bílé a černé a mít tam dole kousek světové módy za cenu obyčejných spodek.


Nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit kupovat podřadné zboží za cenu originálních světových značek.


Tak se registruj a obratem dostaneš peněžní kupón na 300 KČ.

 

 

Peněžní kupon zde   |   Registrace zde   |   Homepage zde

 

 

 

komerční článek