Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

BonBon, Dress Up a narozeniny Divy Noxx…


BonBon, Dress Up a narozeniny Divy Noxx… (Zveřejněno: 07.11.2012)

Co pro vás na víkend připravil největší gay klub v České republice?
 



BONBON Party
 

TOP párty ve městě. Poprvé v ON Clubu, exklusivně v Praze, rezident @ HED KANDY, MTV a TMF Belgium - DJ Mark Heyninck společně s DJ Don Marquezem na jediné speciální párty v Praze. Speciální efekty, tanečníci a čistý hudební zážitek!!

Mark Heyninck je belgický DJ, producent a radiový moderátor. Svou kariéru započal již ve svých 17ti letech, kdy si pořídil první DJskou techniku a začal působit na jednom malém radiu v Antverpách. Zlom v jeho kariéře znamenal rok 2006, kdy se sbližuje s belgickou housovou superstar Tom De Neef, se kterým se stává oficiálním DJem světoznámé značky HED KANDI. S akcemi HED KANDI hraje víkend co víkend po celé Belgii, ale i v zahraničí. Typickými hudebními styly, které na těchto akcích prezentuje, jsou happy house s latinskými vlivy a svižný tech house. Mark se také stává rezidentním DJem a moderátorem na jednom z největších tanečních radií FM Brussel. Další milník v jeho kariéře znamená rok 2009, kdy se stává rezidentním DJem hudebních televizí MTV a TMF a reprezentuje je po celé Belgii. Nyní tento zkušený DJ přijíždí i do České Republiky, aby představil to nejlepší ze svého umění, které v minulosti předvedl nejenom v největších belgických klubech, ale i v Německu, Holandsku nebo Francii.

BonBon párty v ON Clubu vám představí DJ Marka Heynincka společně s DJ Don Marquezem na nezapomenutelné noci města. Buďte připraveni na takový zážitek. Ucítíte ho opravdu hluboko…

Pátek 9.11., start ve 23:00, vstup ZDARMA!

 

Aktuální Djské mixy k nalezení na:
http://www.mixcloud.com/markheyninck

Videa:
http://youtu.be/2Fneik5GOYg

http://youtu.be/a8wVRlvzp34

http://youtu.be/7H7LSjHNrWs
  

 

Dress Up & Dance Night

 

Tito dva DJové nepotřebují komentář. Toto je hudba, kterou vždy tolik oceníte a milujete. A toto je párty, kterou musíte zažít a cítit. Jednoduše proto, že je to vysoká kvalita DJingu. A proto jsou také DJ White Cat a DJ Adonis Blue často hosty ON Clubu. A my je prostě milujeme...!! :)
 

THE OTHERS tvoří Martin Pořízek, dvojnásobný mistr světa v Electric Boogie a Petr Sejkora, dvojnásobný mistr světa v Hip-Hop formacích. Jejich originální show se zrcadlovými kostýmy, Electric Boogie a beat-boxe
m je pro diváky velmi atraktivní a nevídanou podívanou. Nejde pouze o performance, dochází i k interaktivním „vibračním testům“ a jiným kontaktům s diváky.

PETR SEJKORA - Mistr České republiky, mistr Evropy a mistr světa v hip-hop formacích. Kromě úspěchů na tanečním poli dosáhl několika titulů i v oblasti bojových umění. Velký showman, který nejen umí velice dobře ovládat své tělo, ale umí velice dobře ovládat i svou h..u:-) Máme samozřejmě na mysli ústa, jelikož je to skvělý beat boxer, který vás určitě tímto svým uměním, na kterém hodně pracoval, ohromí. Je cílevědomý, kreativní a pokud si něco vymyslí, dotáhne to až do konce.

 

Sobota 10.11., start ve 23.00 hodin a vstupné zdarma je výhodou pro vás!!

 

 

HAPPY BIRTHDAY DIVA NOXX.

 

Úžasná DIVA NOXX slaví v DISCO patře své narozeniny. Bude to bezesporu noc plná taneční hudby, profesionálních vystoupení, spousty legrace a parket plný sympatických a cool party lidí.
Přijďte i vy oslavit její narozeniny, pobavit se a zatančit si s námi v tomto bláznivém večeru
Vstupné zdarma.

 

 

www.onclub.cz, Facebook: www.facebook.com/onclubprague