Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Solárium až do soboty ZDARMA pro kluky…


Solárium až do soboty ZDARMA pro kluky… (Zveřejněno: 14.02.2009)

Solárium Paprsek na Vinohradské třídě ve spolupráci s iBoys.cz připravilo pro všechny kluky z iBoys.cz dárek v podobě akce - opalování v soláriu zcela ZDARMA! Stačí přijít v období 14.2.-21.2.2009 do solária Paprsek na Vinohradské 30 v Praze a přihlásit se o opalování zdarma pro kluky z iBoys.

 

V soláriu si můžeš vybrat ze špičkových strojů Megasun Vertikal pro opalování ve stoje včetně masážní vibrační desky a Soltron Xl 70 High Comfort pro opalování v leže. Za opalovací seanci do osmi minut nezaplatíte ani korunu. Navíc si můžete vybrat ze široké škály opalovací kosmetiky za výhodné ceny pro ochranu své pokožky při opalování a lepší opalovací účinek. Samozřejmostí je odborné poradenství při výběru kosmetiky.

 

V prostorách solária Paprsek na Vinohradské 30 je i příjemný, moderně zařízený café-club, kde můžeš s přáteli posedět a dát si svůj oblíbený drink. Nebo zde můžeš uspořádat svoji vlastní párty, stačí se domluvit na baru a klub se přizpůsobí tvým požadavkům! Navíc vše za super ceny!

 

Další zajímavá akce na návštěvníky klubu Paprsek čeká každou sobotu od 20:00, kdy mohou využít akce "all-inclusive" za 120 Kč. Po zaplacení 120 Kč můžeš 3 hodiny neomezeně konzumovat 5 druhů vodky, víno, slivovici, brandy Napoleon a nealko nápoje. Není to ideální příležitost na sobotní warm-up párty?

 

Na návštěvu se těší Solarium & club Paprsek, Vinohradská 30, Praha 2 (u zastávky tramvaje 11 Italská). www.club-paprsek.cz

 

 

komerční článek