Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Sauna Bonbon oslaví 1/4 roku existence


Sauna Bonbon oslaví 1/4 roku existence (Zveřejněno: 19.01.2009)

Na konci ledna oslaví nově vybudovaná Sauna Bonbon 1/4 roku své existnece a za tu dobu si našla své pevné místo na pražské gay scéně. Především díky novému, čistému interiéru si získala stálou klientelu, která se neustále rozrůstá.



Nově vybudované příjemné prostředí nabízí ideální podmínky pro relaxaci jak pro jednotlivce, tak i páry. A jaké služby zde může návštěvník očekávat?

 

Samozřejmostí je bar s bohatou nabídkou nealkoholických a alkoholických nápojů včetně točené Kofoly a dvanáctistupňového piva. Pro hladové je připraveno teplé i studené občerstvení, chipsy, tyčinky a další chuťovky na zub.

 

 

K příjemnému trávení volného času jsou k dispozici různé gay časopisy a nebo stálá projekce na velké plazmové TV. Kdo by si potřeboval vyřídit emaily nebo by chtěl surfovat na netu, může využít bezplatné WiFi připojení k internetu.

 

 

 

Saunová část nabízí klasickou finskou saunu, páru a vířivku s filtračním systémem, splňujícím ty nejpřísnější bezpečnostní a hygienické předpisy. Díky tomu je zaručena naprostá čistota vody ve vířivce a tím bezpečnost návštěvníků.

 

 

Nedílnou součástí klubu je také relaxační část s relaxační místností vybavenou TV a uzamykatelnými kabinkami. V kabinkách neustále běží videoprojekce a jsou vybaveny umyvadlem a základním hygienickým příslušenstvím.

 

Sauna Bonbon má otevřeno denně od 11:00 do 24:00 a doba pobytu návštěvníka není nijak omezena. Jednorázové vstupné činí 250,- Kč, v nabídce jsou samozřejmě výhodné permanentky a to jak časové (měsíční přenosná na jeden vstup denně) nebo desetivstupové, každá za 1990,- Kč.

 

Více informací na stránkách klubu www.saunabonbon.cz

Komerční článek