Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 8.8. - 14.8…


Týdenní tarotový horoskop 8.8. - 14.8… (Zveřejněno: 11.08.2011)

 

Beran
Láskyplné objetí v partnerském vztahu. Každý vztah má mít začátek a má být rovnocenný. Budete mít pocit euforie z objetí, které se Vám dostane a budete se cítit jako v sedmém nebi. Budete si připíjet se svým partnerem a oslavovat Vaši lásku.

 

Býk
Ve svých vztazích jste vyhráli bitvu, ale ne válku. Netřeba se předčasně těšit, že Vám bude celá rodina ležet u nohou. Toto vítězství je zrádné, proto se připravte ještě na závěrečnou bitvu, při níž se zapotíte. Pokud Vám někdo leží v žaludku, bojujte pouze proti jedné osobě.

 

Blíženci

Naberte odvahu přeskočit na druhý břeh. Váháte nad rozhodnutím ve své profesionální oblasti. Musíte být odvážní a okamžitě se rozhodnout. Zaváhání je nepřístupné, protože máte moc na to, abyste změnili osud ve svůj prospěch.

 

Rak

Velký pozor na podvodníky ve Vašem okolí. Ne všechno je zlato tak, jak Vám to někdo předloží. Neuzavírejte žádné smlouvy, ani nerokujte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou nebudete umět překonat.

 

Lev

Práce Vás neskutečně baví. Nemůžete se dočkat, kdy znovu půjdete do práce. Nejraději byste tam zůstali i spát. Doslova se třesete, dokud nedostanete novou pracovní roli. No není třeba to přehánět, práce není život samotný. Měli byste si dát pozor na nachlazení močových cest, lékař naordinuje ty správné léky.
 

Panna

Inteligence, moudrost, znalosti života a cenné rady do života byste měli posouvat dál pro své okolí. Každý se učíme na vlastních chybách, ale Vy na cizích. Zároveň budete tento týden i poslem dobrých zpráv, který potěší mnoho lidí.


Váhy

Velký pozor na podvodníky ve vašem okolí. Ne všechno je zlato tak, jak Vám to někdo předloží. Neuzavírejte žádné smlouvy, ani nerokujte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou nebudete umět přiznat a zahanbíte sebe samého.

 

Štír

Podezříváte i vlastní stín, že Vás chce okrást. Netřeba být tak velmi paranoidní. Je třeba zkrotit Vaši chamtivost, která Vás nyní ovládá. Z Vaší peněženky byste měli utrácet jen na nezbytné věci, jinak bude rychle zívat prázdnotou.
 

Střelec

Duševně byste si měli odpočinout. Nejen tělo, ale i duše potřebuje spánek. Vypněte duši, zastavte se na moment, zapalte si svíčku a spalte všechen svůj stres v jejím ohni. Vezměte partnera na procházku do lesa a sami uvidíte, jak se Vaše nitro očistí.
 

Kozoroh

Musíte zaujmout diplomatický postoj k Vašemu partnerovi. Ve vztahu dosáhnete pokrok k lepšímu, přiblížíte se více ke svému partnerovi. Odkryjte kousek své masky, kterou jste dosud měli před svým partnerem a více otevřete své srdce. Zapomeňte na pomstu pro toho, kdo Vám nedávno ublížil.
 

Vodnář

Neizolujte se od okolního světa. Meditovat a přemýšlet nad svým nitrem neznamená se uzavřít před světem. Uzavřete své nitro, meditujte. Pomůže to vaší psychice. Otevření Vám přinese poznání, které potřebujete.


Ryby

Všude dobře, doma nejlépe! Určitý druh temnoty Vás bude provázet, avšak tento druh temnoty bude pro Vás fascinující a způsobí, že hmotné věci pro Vás ztratí význam a budete se dívat na svět okem umělce. Uvidíte vše krásné kolem Vás, ne z hmoty, ale duše.