Infoservis » »

Měsíční tarotový horoskop na září 2011


Měsíční tarotový horoskop na září 2011 (Zveřejněno: 01.09.2011)

 

 

Beran – Královna holí

 

Tak jako žena a královna zobrazena na této kartě, i Vy musíte tento měsíc zaujmout neutrální postoj. Musíte se postavit vzdoru všech okolností a zůstat s chladnou hlavou.


Láska: Vztah, který prožíváte, je velmi neosobní a velmi jste se vzdálili už ve svých životních potřebách. Tento rok je rok pořádání vztahů, proto i Váš současný stav je třeba uspořádat v realitě.


Peníze: Diadém na hlavě královny značí finanční úspěch, který můžete tento měsíc očekávat. Nebojte se zariskovat, abyste mohli pokračovat ve finanční oblasti. Nezaměstnaným se rýsuje nová práce a nové pracovní možnosti.


Zdraví: Pozor tento měsíc na podvrtnutí a vykloubení, netřeba to ze sportem až tak přehánět, abyste nepřišli k úrazu.

Býk – Deset disků

 

Vidíte světlou budoucnost, sami ji cítíte, ale stále nepřichází a Vy jste z toho už mírně unavený. Nebojte se pokračovat ve Vaší životní cestě. Směřujete správným směrem, avšak trošku jste zastagnovali a nic se nestalo. Někdy stagnace je lepší jako krok vzad.


Láska: Osamělost Vás už ubíjí a Vy byste už rádi někoho objali. Pozor však na klamavé podoby lásky, které mohou být kolem Vás. Abyste se ještě více nezranili.


Peníze: Peníze tento měsíc nehrají roli, očekávejte zvýšené výdaje měsíc, ale nepoškodí to velmi Vaši peněženku. Železné zásoby to jistí.


Zdraví: Měli byste zajiš do přírody a načerpat čerstvý vzduch pro Vaše plíce, aby se pročistili. Pokud kouříte, dopřejte si průduškový čaj.

Blíženci – Císařovna

 

Karta hojnosti a požehnání, bujnosti. Tento měsíc překypujete dostatkem energie, dostatkem síly. Tak, jako císařovna přináší tomuto světu dítě, tak Vy přinášíte na svět nové nápady a nové inspirace nejen pro sebe, ale i své okolí.


Láska: V oblasti vztahů tento měsíc vzkvétá klid a harmonie. Partnerské svazky se ještě více utužují, ba přímo budete prožívat tento měsíc až silné emoce, které ve Vás budou evokovat silné city.


Peníze: Plody Vaší práce třeba pečlivě posbírat a uchovat pro budoucnost. Pracovně jste dosáhli úspěchu, který Vám přinese i uznání od okolí. Nebojte se sbírat své plody pečlivě a ukázat je druhým, určitě to ocení.


Zdraví: Dávejte si pozor na zuby, měli byste už navštívit zubaře a bolesti zubů z minulosti konečně dořešit.

Rak - Poslední soud

 

Tento měsíc Vás bude provázet mystická karta soud. Karta, která uspořádává vše kolem a rozděluje dobro od zla. Zobrazené božstvo při posledním soudu zváží každý skutek, každé pochybení. Tak i Vy tento měsíc budete pořadatel dobra a zla.


Láska: Vztahy budou tento měsíc krystalizovat. Ale stále budete jen dávat a nedostanete zpět. Darujte své city aniž byste očekávali nějakou odezvu, protože pouze tak jste dali ty pravé city lásky.


Peníze: V práci bude těžko nejen na cvičišti, ale i na bojišti. Dejte si pozor na možná úskalí v drobnostech, které Vás mohou položit. Všechno dobře zvažte, nahlédněte do minulosti a z minulosti se poučte, abyste mohli dosáhnout úspěchu.


Zdraví: Krevní tlak tento měsíc bude kolísat, třeba si dopřát jen dostatek spánku a dostatek tekutin.

Lev - Spravedlnost

 

Tento měsíc očekávejte to, o co jste si koledovali dlouhou dobu. Ať už z citového, nebo pracovního hlediska. Svázané oči, váhy jako symbol vyvážení skutků. Nakonec přijde meč, který udělí spravedlivý trest, nebo odměnu. Ať už dostanete naděleno v dobrém nebo špatném světle, záleží jen na Vaší minulosti, která Vás tento měsíc doběhne.


Láska: Vztahy se rozpadají, ztrácejí trvanlivost, podívejte se na svět střízlivě a myslete na to, zda jste to už neměli vzdát dávno. Vztahy jsou tento měsíc kropené slzami. Nebojte se přijmout city, které vznikají ve Vašem okolí.


Peníze: Pracovní úspěchy nepramení od Vás, tak si netřeba přivlastňovat cizí peří, protože se pouze zahambíte. Věnujte více času práci, protože jste na ni mírně pozapomněli, abyste nevypadli z pracovního kolotoče.


Zdraví: Stres a smutek odeženete dobrou hudbou. Zapněte si oblíbenou hudbu a relaxujte.

Panna - Císař

 

Silná karta pro tento měsíc zobrazuje vytrvalost a chuť vládnout ve všech oblastech. Dejte si pozor a zvažuje svá slova, které mohou tento měsíc působit jako ostrý meč. Žezlo a koruna neznamenají automaticky moudrost a rozvážnost. Tento měsíc Vám bude chybět pozornost a úcta k druhým.


Láska: Vztahu tento měsíc vládnete tvrdou rukou, přijmete rozhodnutí, které se partnerovi sice nelíbí, ale netřeba se bát je realizovat. Sami pociťujete potřebu ztmelení vztahu. Nezadaní tento měsíc pozor na náhodná sexuální setkání, nezůstanou bez následků.


Peníze: Očekáváte pracovní pustup už dávno, avšak do nynějška se nic nestalo. Neukázali jste svou moc a odhodlání. Nebojte se vykročit ze stínu a jako císař na kartě, i Vy ukažte světu, co je ve Vás. Projevte se naplno!


Zdraví: Pravidelná strava je nutná, proto na to nezapomínejte. Jinak se nevyhnete zdravotním problémů v oblasti žaludku. Pozor na alkohol, abyste to nepřehnali.

Váhy - Blázen

 

Prapočátek a začátek všeho, tak to bude vypadat tento měsíc. Všechno skončí, minulost ukončí všechno a Vy se znovu vydáte na novou cestu do nejisté budoucnosti. Minulost jste ukončili, nyní jen vykročit kupředu. Otřete si slzy a vyčarujte úsměv na tváři, aby nikdo neviděl bolest, kterou jste museli prožít.


Láska: Partner při Vás vždy stál, stojí i nadále. Můžete se o něj opřít, jako i on se může opřít o Vás. Nebojte se mu svěřit, přiznat své slabosti. Věnujte mu objetí, věnujte mu pohlazení. Tento měsíc pro Vás vztah znamená útěk z kruté reality.


Peníze: Ztráta zaměstnání bolela, ale netřeba si to tak brát. Všechno zlé je k něčemu dobré. Pracovní příležitosti budou tento měsíc zajímavé. Netřeba se bát přijmout jakoukoli nabídku, protože samy Vám leží pod nohama.


Zdraví: Probdělé noci udělali své. Dopřejte si dostatek relaxu, abyste načerpali nové síly. Hlavně dostatek ovoce a zeleniny, aby se tělo znovu zregenerovalo.

Štír - Hvězda
 

Karta naděje a klidu Vás bude provázet tento měsíc. Netřeba se ničeho obávat, vše co provedete, provedete dobře. Stačí si jen věřit, protože tento měsíc je měsícem úspěchu. Dopřejte si dostatek klidu a dostatek odpočinku, abyste mohli postupovat znovu dopředu.


Láska: Přeléváte neustále city, neustále dáváte svému partnerovi lásku a klid, ale i ji dostáváte. Jste v harmonickém souzvuku, harmonickém vztahu, který bude trvat dlouho. Nenechte se vyrušovat svým okolím, protože Vám to pouze může ublížit. Nezadaní pozor, tento měsíc k Vám přijde životní láska, kterou jste dlouho očekávali.


Peníze: Pracovní úspěchy se budou tento měsíc sypat v plném proudu. Nechte se unést uznáním, které jste si zasloužili za odpracovanou práci, protože jste ji provedli dobře a svědomitě. Peněz máte dostatek, nutno si i odpočinout na dovolené.


Zdraví: Dávejte si pozor na své pohybové ústrojí, které může tento měsíc velmi trpět. Hlavně si dopřejte dostatek pohybové aktivity, případně si jděte zaplavat.

Střelec - Eso pohárů

 

Pohár Vaší trpělivosti přetéká. Dejte si tento měsíc pozor na Vaši výbušnost, která Vás může velmi naštvat a může vám způsobit komplikace. Važte svá slova, která mohou tento měsíc způsobovat problémy nejen v práci, ale i ve vztahu.


Láska: Lezete si s partnerem na nervy, dejte si trochu pauzu. Jděte raději do posilovny vybouřit svou energii, abyste zbytečně na sebe nekřičeli. Někdy je mlčení zlato a tento měsíc jsou to diamanty. Raději mlčte, když byste chtěli něco říct.


Peníze: Utrácíte velmi mnoho peněz, proto si dejte pozor, abyste to nepřehnali a nedostali jste se na mizinu. Lepší si něco odepřít, než později litovat.


Zdraví: Stres budete mít na denním pořádku, proto raději odpočívejte a věnujte se svým koníčkům, kde můžete načerpat energii.

Kozoroh - Dvě hole

 

Vidíte dvě různé cesty, obě tento měsíc vnímáte jako správné, ale neumíte se rozhodnout. Dávejte si tento měsíc pozor na svá rozhodnutí, která mohou být velmi těžká a spíše budou pro Vás přítěží než užitkem.


Láska: Nevzdávejte vztahy po první hádce, po prvním selhání. Vztah je o vzájemném porozumění a pochopení. Nezapomínejte, že při partnerovi musíte stát v dobrém i zlém.


Peníze: Měli byste už konečně změnit zaměstnání, stagnujete v práci a nic Vás v ní nebaví. Nic Vás tam nedrží. Měli byste se ohlédnout po něčem jiném, protože ztrácíte především inspiraci a možnost vlastní realizace.


Zdraví: Pozor na pokožku, abyste se nespálili na slunci, které Vám tento měsíc může uškodit. Dejte si pozor i na zažívací potíže.

Vodnář - Šest disků

 

Podáváte pomocnou ruku svým přátelům, avšak dejte si pozor, aby Vaši dobrosrdečnost nezneužívali ve svůj prospěch. Vaše naivita může být rychle zneužita. Dejte si pozor, komu se věnujete a komu se snažíte pomoci, protože se Vám to může rychle vymstít.


Láska: Partnerské vztahy fungují, hledáte s partnery nové a nové inspirace, netřeba se velmi znepokojovat, že by se mělo něco pokazit. Partner Vás tento měsíc požádá o radu, kde ale budete muset zakročit ráznou rukou, abyste dosáhli vytoužený cíl. Netřeba se bát přitvrdit.


Peníze: Pozor na možné zloděje ve Vašem okolí, abyste se nestali terčem jejich útoků a hlavně abyste neměli z toho velkou újmu. Raději v práci všechno 3 krát zkontrolujte, abyste měli vše v pořádku, než pak litovat jedno nesprávné rozhodnutí.


Zdraví: Pozor na krevní tlak, raději pijte dostatek tekutin, abyste se vyhnuli kolapsu. Vaše tělo už nedokáže zvládat nedostatek spánku a vysoký tlak, což se může projevit.

Ryby - Mág

 

Mystický Mág, bude karta, která Vás bude provázet tento měsíc. Třeba se připravit na těžký souboj citů a těžký souboj ve Vašem vlastním nitru. Nebojte se nabrat odhodlání, nic není ztraceno a hlavně, netřeba podléhat panice. Hlavně začněte bojovat.


Láska: Vztah odchází a s ním jistota a zázemí. Nebojte se pokračovat a zabojovat, protože chybějící odhodlání je první krok k porážce, kterou můžete utrpět. Bojovat za partnera se určitě vyplatí, ale třeba mu i projevit city, nejen čekat na jeho reakce.


Peníze: City ve Vás nadělají pořádný nepořádek, proto se raději nepouštějte do žádných obchodů, protože byste mohli jen ztratit. Pěkně tento měsíc plavte s proudem a nechte se unášet, abyste nic nepokazili.


Zdraví: Dávejte si pozor na bolesti hlavy, raději si dopřejte dostatek spánku, abyste překonali tyto bolesti. Jinak hrozí, že bolesti přerostou do migrény.