Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 27.6. - 3.7…


Týdenní tarotový horoskop 27.6. - 3.7… (Zveřejněno: 26.06.2011)

 

Beran
Vysoké nároky kladete nejen na sebe, ale i na druhé. Máte připravený pomyslní meč, který je připraven odseknout všechno, co jde mimo Vámi nastavenou šablonu. Jste dostatečně inteligentní, tak se zbytečně neizolujte od reality, pouze sami sobě uškodíte.

 

Býk
Dostanete se do stavu depresí a vlastní nejistoty. Není třeba, abyste se neustále litovali a zatěžovali svou lítostí sebe i své okolí. Je třeba se s tím jen vyrovnat, abyste co nejdříve zahnali stavy deprese. Konec světa je ještě daleko, proto není třeba to až tak dramatizovat. Všechno je jinak než se zdá.

 

Blíženci

Vzali jste si na svá bedra příliš velké množství starostí. Měli byste vyselektovat, které věci jsou pro Vás důležité, abyste neskolabovali. Vaše zdraví je podlomené, proto pusťte některé věci k vodě a věnujte se svému zdraví. Dává vám již silné impulsy, abyste polevili.

 

Rak

Nedovolte aby ostatní mysleli za Vás. Máte vlastní rozum, v práci víte, kam směřujete a co chcete dosáhnout. Váš propracovaný myšlenkový pochod a dětská zvídavost Vám budou nahrávat. Vidíte vizi nové budoucnosti s pomocí situační analýzy ve Vaší práci.

 

Lev

Všechny povinnosti doma a také v práci jste si poctivě splnili do puntíku. Je čas přenechat odpovědnost i druhým. Předávejte své životní zkušenosti i druhým, aby se poučili na cizích chybách. Dejte si pozor na puntičkářství, které přeroste do nevraživosti vůči svému okolí.
 

Panna

Vaše city jsou na vrcholu. Dejte si pozor, aby se nezměnily v posedlost. Máte ve své blízkosti objekt Vaší touhy, chcete nutně někoho milovat, ale proč chcete tak toužebně milovat někoho, kdo je pro Vás velká neznámá? Posedlost láskou není na správném místě.


Váhy

Neizolujte se od okolního světa. Meditovat a přemýšlet nad svým nitrem neznamená se uzavřít před světem. Uzavřete své nitro, meditujte. Pomůže to Vaší psychice. Otevření Vám přinese poznání, které potřebujete.

 

Štír

Váš egoismus a charisma Vám pomáhají, abyste se posadili na korunu své kariéry. Pokoušíte se své okolí přesvědčit, že změníte svět ve svůj prospěch. Neochvějné odhodlání Vás žene kupředu. Uvažujete o větší investici do nemovitosti, pozor, abyste nebyli zaslepeni.
 

Střelec

Díváte se na svět a zejména na svého partnera přes růžové brýle. Okolí se Vám je snaží dát dolů, ale složit si je musíte sami. Uvidíte, že Vás partner není ideál a má své chyby. V práci vyčkáváme na vhodnou chvíli, abyste si bouchli do stolu. Žádejte zvýšení platu, je právě vhodný čas.
 

Kozoroh

Všude dobře, doma nejlépe! Určitý druh temnoty Vás bude provázet, avšak tento druh temnoty bude pro Vás fascinující. Způsobí, že hmotné věci pro Vás ztratí význam a budete dívat na svět okem umělce. Uvidíte vše krásné okolo Vás, ne z hmoty, ale duše.
 

Vodnář

Už dávno se díváte na svůj domov očima změny. Dlouho přemýšlíte, že byste měli doma přesunout nábytek a trošku jinak uspořádat všechny věci. Je vhodný čas na to, abyste vymalovali svůj domov a znovu vytvořili harmonii, kterou potřebujete doma pociťovat.


Ryby

Změňte postoj ke své rodině. Naučte se říci ne, nebuďte pořád jen ta osoba, která všem pomáhá za každou cenu, protože se na ni spoléhá celá rodina. Nejste všemohoucí a přiznejte si, že Vaše energie je již vyčerpaná a nedokážete všechno zařídit. Příliš se spoléhají, ale oni jsou zodpovědní sami za sebe.