Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 30.5. - 5.6…


Týdenní tarotový horoskop 30.5. - 5.6… (Zveřejněno: 29.05.2011)

 

Beran
Peníze, co jste půjčili, se k Vám znovu vrátí. Nebojte se ozvat, abyste je už měli pohromadě. Měli byste se zamyslet nad možností investování svých úspor. V práci neusněte na vavřínech. Loď je přichystána aby odplula, ale pokud nestihnete nastoupit, odpluje i bez Vás.

 

Býk
Zaměřte se na cíl, který jste chtěli dosáhnout. Nedejte se rozptylovat svým okolím a událostmi, které se budou dít kolem Vás. Izolujte mysl od vnějšího světa a posaďte se na Pegase, abyste precválali ke svému cíli.

 

Blíženci

Pozor na možný soudní proces. Obhajoba bezbranných ve Vašem okolí a pocit křivdy, který mají, Vás nenechává chladným. Nejste oprávněn vynášet soudy. Nebuďte předpojatý vůči druhým lidem. Váhy váží stejně vinu i nevinu pro všechny.

 

Rak

Vnímáte kolem sebe jakési procesy, které se dějí hlavně v oblasti lásky. Partner má zvláštní chování, ale Vy jen pozorujete a neumíte správně pochopit význam činů svého partnera. Svobodní se mohou těšit, že se jim bude dopřán dostatek lásky.

 

Lev

Nehrajte se na mučedníka. Netrpíte za nic, za všechno si můžete jen Vy sami. Máte pocit, že se obětujete pro celý svět, avšak nic neděláte. Okolí od Vás očekává něco jiného, ne neustálé kňučení o tom, jak trpíte pro všechno. Netřeba být neustále moralisticky naladěn, raději se trošku zamyslete nad svým nynějším chováním.
 

Panna

Karta blázen. Prapočátek všech začátků. Spojení všech živlů. Dostali jste impuls ke změně, abyste se posunuli opět na začátek. Prohráli jste všechno, co jste mohli. Ale dostali jste šanci začít znovu od začátku. Využijte tuto šanci.


Váhy

Nestahujte se před světem do jakési ulity, kterou jste si vytvořili. Proč byste měli utíkat, když úspěch, kterého jste dosáhli, čeká i na svou odměnu. Nebuďte skromný a vezměte si to, co Vám po zásluze patří. Dosáhli jste toho všechno sami bez cizí pomoci, tak proč se dělit o tyto plody?

 

Štír

Potěšte sebe nebo své blízké malým dárkem. Darovat je pěkné, a být obdarováni ještě krásnější. Finanční přilepšení, které k Vám dorazí nečekaně Vás potěší. Proto byste mohli potěšit i Vaše nejbližší. Jen tak lehce na to nezapomenou.
 

Střelec

Osud není přesně daný. Můžeme ho změnit, Váš život není přesně předurčen dopředu. Jste si sami strůjci svého štěstí. Nebojte se vzepřít událostem, které se dějí ve Vaší blízkosti. Optimismem dosáhnete stav hojnosti a blahobytu. Točící se kolo štěstí zastaví i při Vás.
 

Kozoroh

Nedělejte ze sebe chudáka, kterým nejste. Připadáte si jako na samém dně společnosti po finanční i sociální stránce. Máte pocit, že Vás provází smůla, ale pamatujte na to, že všechno jednou skončí a nic netrvá věčně. Ani Vaše smůla není věčná.
 

Vodnář

Duševně byste si měli odpočinout. Nejen tělo, ale i duše potřebuje spánek. Vypněte duši, zastavte se na moment, zapalte si svíčku a spalte všechen svůj stres v jejím ohni. Vezměte partnera na procházku do lesa a sami uvidíte, jak se Vaše nitro očistí.


Ryby

Plánujete, taktizuje, neustále přemýšlíte. Ale zbytečně. Vaše myšlenky zatuhly a Vy se nemůžete pohnout žádným směrem. Víte, že se musíte pohnout, ale stojíte na jednom místě, přešlapujete. Už se konečně pohněte dopředu, protože jinak Vás přepadne deprese a smutek, jehož se těžko zbavíte.