Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 16.5. - 22.5…


Týdenní tarotový horoskop 16.5. - 22.5… (Zveřejněno: 16.05.2011)

 

Beran
Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby Vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo. Nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte na později a myslete raději na realitu.

 

Býk
Máte pocit nespravedlnosti vůči Vaší osobě. Chcete dosáhnout úspěchu, ale tento Vám uniká mezi prsty. Stůjte, zamyslete se a začněte konečně uvažovat. Důležité informace Vám tečou mezi prsty, ale Vy je nevidíte. Chyťte je a budete mít úspěch zaručen. Pozor na bolesti hlavy.

 

Blíženci

V práci máte všichni společného nepřítele. Avšak sami ho neporazíte, pouze pokud Vás bude víc bojovníků proti této osobě, tak se jí zbavíte. Také se musíte v práci spoléhat na své kolegy, bez nich byste neznamenali nic. Je Vám to proti srsti, ale cíl sami nedosáhnete.

 

Rak

Neusněte na vavřínech. To, co můžete udělat nyní, neodkládejte na zítra. Nakopí se na Vás mnoho starostí, které pokud nevyřešíte okamžitě, položí Vás k zemi. V práci byste měli zvolit strategii jak postupovat vůči kolegům, kteří jsou neloajální. Měli byste vypnout.

 

Lev

Jste jako římská bohyně rozumu a moudrosti Minerva. Spojení moudrosti a rozumu Vám tento týden přináší obrovské příležitosti a nápady, které proměníte v peníze. Avšak pozor, držíte v rukou meč a můžete v práci vyvolat válku, kterou však nevyhrajete.
 

Panna

Osud není přesně daný. Můžeme ho změnit, Váš život není přesně předurčen dopředu. Jste si sami strůjci svého štěstí. Nebojte se vzepřít událostem, které se dějí ve vaší blízkosti. Optimismem dosáhnete stav hojnosti a blahobytu. Točící se kolo štěstí zastaví i u Vás.


Váhy

Dávno jste nebyli obdarováni, proto se těšte i z malého dárku, kterým Vás potěší Vaše okolí. Konflikt který vznikne se snažte co nejdříve ukončit, protože Vám bude pouze zbytečně odebírat energii, které máte nyní málo.

 

Štír

Věk není zárukou inteligence. I mladí lidé dokáží být velmi schopní a mají dostatek zkušenosti. Ukažte své zkušenosti, které jste získali ve své práci. Dejte si pozor na příznaky, které Vám vysílá Vaše tělo. Navštivte lékaře a udělejte si preventivní prohlídku, abyste si byli jisti svým zdravím.
 

Střelec

Tvrdě jste pracovali celý rok, měli byste si dopřát i odpočinek a dovolenou. Vytvořili jste prostředí, se kterým jste sami spokojeni a nepotřebovali jste ani cizí pomoc. Dejte si však pozor, abyste se neuzavřeli do svého nitra, protože jste dosáhli to, co jste chtěli. Dejte si pozor na páteř.
 

Kozoroh

Jste jako římská bohyně rozumu a moudrosti Minerva. Spojení moudrosti a rozumu Vám tento týden přináší obrovské příležitosti a nápady, které proměníte v peníze. Avšak pozor, držíte v rukou meč a můžete v práci vyvolat válku, kterou však nevyhrajete.
 

Vodnář

Vrátíte se do dětských časů a znovu si vzpomenete na hry, které jste se hráli jako děti. Nic Vám nebrání, abyste zapojili své okolí a znovu se vrátili do dětství a zahráli si. Neustále byste poznávali něco nového, ale zkoumejte nové objevy hlouběji, nejen povrchně.


Ryby

Máte jasný cíl ve svém životě. Vidíte jasnou budoucnost, rodinu, kariéru, přátele. Nekonvenční myšlenky Vám budou proudit Vaší myslí. Ticho Vám pomůže k tomu, abyste si vyčistili svou mysl.