Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Do kin míří film CZECH MADE MAN!


Do kin míří film CZECH MADE MAN! (Zveřejněno: 18.04.2011)

Do kin míří film inspirovaný skutečným příběhem českého byznysmena Czech Made Man s podtitulem "S poctivostí leda pojdeš"



Bezesporu jeden z filmů, který překvapí a v dobrém slova smyslu i ohromí. Protkaný černým humorem od začátku do konce. Sprostých slov je tu koncentrace, a přesto je to vtipný a půvabný film. Czech Made Man - černá komedie o jednom nepříliš čítankovém hrdinovi naší doby.

 

Jan Budař, coby Jakub Vrána, je připravený udělat cokoliv, aby se z pozice dětského otloukánka vypracoval k bohatství a moci. Jeho poznámky jsou víceméně pořád na to stejné téma - prachy. Ve svém jednání je až dětinsky impulzivní. Jeho největším přítelem je tahací harmonika, symbolizující jeho duši.


Film vstupuje do kin 28. dubna.


Režisér filmu Tomáš Řehořek se ale první projekce filmu, která odstartovala v neděli 17. dubna 2011 už čtyřiadvacátý festival českých filmů FINÁLE, nezúčastnil. Odletěl před premiérou filmu do afrického Senegalu, aby načerpal nové síly a inspiraci pro další práci. Už v létě by měl točit svůj další film.

 

 

Tomáš Řehořek, obletován místními domorodnými kráskami, které se na něj zaměřily po projekci filmu v jedné senegalské vesnici, přemýšlí, zda se vůbec do Česka vrátí, protože podle jeho slov se krásné Senegalky těžko opouští. Tomáši, vzpamatuj se!

 

Uznání si také vysloužil během soutěže na pláži v senegalském provizorním fittnesu. Na útesu se totiž provalilo, že Tomáš v bench-pressu (pro neznalé přidáváme vysvětlení - soupažný tlak v lehu na rovné lavici s velkou činkou) zvládne víc, než místní trénovaní mladíci. Stokilové závaží zvedl hned 12x, což se nikomu z přítomných sportovců nepodařilo.

 

Dalším z důvodů, proč Tomáš Řehořek zvažuje návrat do vlasti je ten, že má fobii z létání a každý let je pro něj utrpení. Stejně jako let do Šanghaje v Číně, kde se točily záběry filmu Czech Made Man. Překonat strach z létání ale za ty zážitky a poznání jiných kultur stojí…navíc, Neurol to jistí...řekl Tomáš.

 

Takže věříme, že se Tomáš vrátí zpět a stihne premiéru filmu.

 

www.czechmademan.cz