Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Minuty filmové slávy pro chuchelské…


Minuty filmové slávy pro chuchelské… (Zveřejněno: 22.04.2011)

Nedělní odpoledne patří dostihům, tentokrát 37. Memoriálu Rudolfa Deyla - The British Racing Day, což je důležitý dostih pro tříleté klisny, sloužící jim jako hlavní přípravný test pro Jarní cenu klisen, pojmenován po herci Národního divadla a dlouholetém příznivci dostihů R. Deylovi st.


Program dostihového dne doplní dostih o Cenu filmu Czech Made Man. Přítomní herci filmu se zároveň zúčastní dekorování vítězů jednotlivých dostihů a při dekorování dostihu Cena filmu Czech Made Man dostane vítěz dostihu filmovou cenu .

 

Zároveň proběhne autogramiáda herců (Kateřina Brožová, Pedja Bjelac, Zdeněk Srstka, Mei Yin Kang, Veronika Hong, Nikola a Dominika Danosovy, Jiří Jurtin - producent), po které všichni herci a tvůrci nasednou do aut, která je převezou do Plzně, kde se koná první první projekce filmu, která odstartuje v neděli 17. dubna 2011 už čtyřiadvacátý festival českých filmů FINÁLE
 

Film Czech Made Man je inspirovaný skutečným příběhem českého byznysmena a s podtitulem S poctivostí leda pojdeš vstupuje do kin 28. dubna.

 

Je to bezesporu jeden z filmů, který překvapí a v dobrém slova smyslu i ohromí. Protkaný černým humorem od začátku do konce. Sprostých slov je tu koncentrace, a přesto je to vtipný a půvabný film. Czech Made Man - černá komedie o jednom nepříliš čítankovém hrdinovi naší doby.
 

Celý film je vlastně hodně vtipný. Je to komedie. Černá jako noc, ale neuvěřitelně vtipná tím krásným způsobem. Není to žádný pubertálně rozjuchaný humor, který je prvoplánový. Možná se někomu tenhle styl humoru nelíbí. Ale na někoho může zapůsobit.
 

Některé scény filmu, které se inspirovaly skutečnou životní událostí byznysmena, se natáčely v rámci posledního dostihového dne loňské sezóny v pražské Chuchli. V scéně si zahráli jak místní žokejové, tak jejich koně.

 

www.czechmademan.cz