Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 9.5. - 15.5…


Týdenní tarotový horoskop 9.5. - 15.5… (Zveřejněno: 08.05.2011)

 

Beran
Pocítíte velmi silný příliv Vaší vlastní energie. Všechno se Vám bude tento týden dařit v každé oblasti. Vztahy nabývají novou dimenzi. Osvobodíte se od všech negativních starostí a negativních energií. V práci můžete očekávat osobní úspěch, který Vás posune dopředu.

 

Býk
Nehrajte se na mučedníka. Netrpíte za nic, za všechno si můžete jen Vy sami. Máte pocit, že se obětujete pro celý svět, avšak nic neděláte. Okolí od Vás očekává něco jiného, ne neustále kňučení o tom, jak trpíte pro všechno. Není třeba být neustále morálně naladěn, lepší je se trošku zamyslet nad svým nynějším chováním.

 

Blíženci

Dostanete do stavu depresí a vlastní nejistoty. Není třeba, abyste se neustále litovali a zatěžovali svou lítostí sebe a své okolí. Třeba se jen s tím vyrovnat, abyste co nejdříve zahnali stav deprese. Konec světa je ještě daleko, proto to není nutné až tak dramatizovat. Všechno je jinak, než se zdá.

 

Rak

Máte pocit nespravedlnosti vůči Vaší osobě. Chcete dosáhnout úspěchu, ale ten Vám uniká mezi prsty. Stůjte, zamyslete se a začněte konečně uvažovat. Informace Vám tečou mezi prsty, ale Vy ty důležité nevidíte. Chyťte je a dosáhnete úspěchu.

 

Lev

Vždycky musíte mít pravdu za každou cenu a ve svých vztazích máte vždy poslední slovo. Chyba! Je třeba umět odhadnout správný čas a zakousnout se do jazyka. Budete muset přiznat i porážku, kterou Vám přinese samotný život. Vítěz se bude z Vaší porážky těšit, Vy se jen budete muset smířit s prohrou.
 

Panna

Pozor na možný soudní proces. Hájíte bezbranné ve svém okolí a pocit křivdy, který mají, Vás nenechává chladným. Nejste oprávněn vynášet soudy. Nebuďte předpojatý vůči druhým lidem. Váhy váží stejně vinu i nevinu pro všechny.


Váhy

Velký pozor na podvodníky ve Vašem okolí. Ne vše je zlato, tak jak Vám to někdo předestře. Neuzavírejte žádné smlouvy ani nerokujte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou nebudete umět přiznat a zahanbí Vás.

 

Štír

Díváte se na svět a zejména na svého partnera přes růžové brýle. Okolí se Vám je snaží dát dolů, ale složit si je musíte sami. Uvidíte, že Vás partner není ideál a má své chyby. V práci vyčkáváme na vhodnou chvíli, abyste si bouchli do stolu. Žádejte zvýšení platu, je teď vhodný čas.
 

Střelec

Vysoké nároky kladete nejen na sebe, ale i na druhé. Máte připravený pomyslný meč, který je připraven odseknout všechno, co jde mimo Vámi nastavenou šablonu. Jste dostatečně inteligentní, tak se zbytečně neizolujte od reality, pouze sami sobě uškodíte.
 

Kozoroh

Už dávno se díváte na svůj domov očima změny. Dlouho přemýšlíte, že byste měli doma přesunout nábytek a trošku jinak uspořádat všechny věci. Je vhodný čas na to, abyste vymalovali svůj domov a znovu vytvořili harmonii, kterou potřebujete pociťovat doma.
 

Vodnář

Konec je začátek něčeho nového. Pokud něco skončí, neznamená to, že skončíte i Vy. Udělejte tlustou čáru za svým životem, zanechte minulost a začněte žít znovu naplno svůj život. Bojíte se zanechat všechno staré, ale bude to pro Vás skutečné vykoupení. Nebojte se změny.


Ryby

Uzavřeli jste se do svého nitra. Nasadili jste si masku, kterou vidí všichni kolem. Na cestě za svými cíli poslouchejte své srdce, které Vám vždy správně poradí. Kamenný pohled, který ukazujete svému okolí, není ten správný směr, jakým se máte ubírat.