Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 18.4. - 24.4…


Týdenní tarotový horoskop 18.4. - 24.4… (Zveřejněno: 17.04.2011)

 

Beran
Analyzujete vše, co se děje kolem Vás. Každý pohyb, každé slovo, které jste slyšeli nebo vyslovili. Jste nejistí ve svých krocích a rozhodnutích. Stůjte na pevné zemi a držte se svých rozhodnutí, která jsou správná, jenom Vy o sobě pochybujete. Přinese Vám to úspěch především v práci a také uznání kolegů.

 

Býk
Vzali jste si na svá bedra příliš velké množství starostí. Měli byste vyselektovat, které věci jsou pro Vás důležité, abyste nezkolabovali. Vaše zdraví je podlomené, proto pusťte některé věci k vodě a věnujte se svému zdraví. Dává Vám již silné impulsy, abyste polevili.

 

Blíženci

 

Věk není zárukou inteligence. I mladí lidé dokáží být velmi schopní a mají dostatek zkušenosti. Ukažte své zkušenosti, které jste získali ve své práci. Dejte si pozor na příznaky, které Vám vysílá Vaše tělo. Navštivte lékaře, a udělejte si preventivní prohlídku, abyste si byli jisti svým zdravím.

 

Rak

V práci byste měli nastavit oči a uši na všechny strany. Kolem vás se hemží informace, které můžete využít ve svůj prospěch. Nenechte tyto informace ujít někomu jinému, spojením s poctivou prací a trpělivostí vytvoříte dílo, na které budete právem hrdí.

 

Lev

Pokud vám někdo není po vůli, dejte to najevo. Nikdy však neodsuzujte nikoho předem, odstraňte předsudky, abyste mohli vidět i jiný pohled na lidi. Nebudete mít rádi vlastně nikoho a vůči všem budete předpojatí. Pokud budete odsuzovat předem, všechny od sebe zaplašíte.
 

Panna

Dobrodružný duch Vaší osobnosti se ozve. Vydejte se na cestu, kterou jste už dávno plánovali. Máte na to dostatek podpory svého okolí a také to nejhlavnější: peníze. Pokud uvažujete nad stěhováním, podaří se Vám najít nový domov s pocitem štěstí.


Váhy

Váš egoismus a charisma Vám pomáhají, abyste se posadili na korunu ve své kariéře. Pokoušíte se své okolí přesvědčit, že změníte svět ve svůj prospěch. Neochvějné odhodlání Vás žene kupředu. Uvažujete o větší investici do nemovitosti, pozor, abyste nebyli zaslepeni.
 

Štír

Měli byste nastolit rovnováhu ve svém vztahu. Nemůžete neustále jen dávat svému partnerovi všechno a nic nedostávat. Je třeba to změnit. Nemůžete být milosrdný Samaritán, který neustále daruje a pomáhá. Vyvažte vážky váhy na stejnou hladinu.
 

Střelec

Zaměřte se na cíl, který jste chtěli dosáhnout. Nedejte se rozptylovat svým okolím a událostmi, které se budou dít kolem Vás. Izolujte mysl od vnějšího světa a posaďte se na Pegase, abyste precválali ke svému cíli.
 

Kozoroh

Pozor na možný soudní proces. Obhajoba bezbranných ve Vašem okolí a pocit křivdy, který mají, Vás nenechává chladným. Nejste oprávněn vynášet soudy. Nebuďte předpojatý vůči druhým lidem. Váhy váží stejně vinu i nevinu pro všechny.
 

Vodnář

Začněte myslet i na horší časy. Ne všechno bude trvat věčně, i obsah Vaší peněženky se jednou vyčerpá. Horší časy jsou nablízku, proto se na to připravte. Rozumně investujte peníze, které byste zbytečně utratili na malichernostech. Měli byste mít i více trpělivosti nad svými plány. Nemůžete mít všechno hned a okamžitě.


Ryby

Vysoké nároky kladete nejen na sebe, ale i na druhé. Máte připravený pomyslný meč, který je připraven odseknout všechno, co jde mimo Vámi nastavenou šablonu. Jste dostatečně inteligentní, tak se zbytečně neizolujte od reality, pouze sami sobě uškodíte.