Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 4.4. - 10.4…


Týdenní tarotový horoskop 4.4. - 10.4… (Zveřejněno: 03.04.2011)

 

Beran
Zanedbali jste velmi mnoho v práci a Váš nadřízený na Vás tlačí, abyste to měli co nejdříve v pořádku. Třeba si stanovit plán jak to stihnete, protože máte pocit, že jste si sedli do kolotoče, ze kterého neumíte vystoupit. Ani rodina Vám náladu nezlepší, právě naopak, ještě přidá olej do ohně.

 

Býk
Dobrodružný duch Vaší osobnosti se ozve. Vydejte se na cestu, kterou jste už dávno plánovali. Máte na to dostatek podpory svého okolí a také to nejhlavnější: peníze. Pokud uvažujete nad stěhováním, podaří se Vám najít nový domov s pocitem štěstí.

 

Blíženci

Neusněte na vavřínech. To, co můžete udělat nyní, neodkládejte na zítra. Nakopí se na Vás mnoho starostí, které pokud nevyřešíte, okamžitě Vás položí k zemi. V práci byste měli zvolit strategii, jak postupovat vůči kolegům, kteří jsou neloajální. Měli byste udělat pomyslný soudní proces nad takovými lidmi.

 

Rak

Ženete se do záhuby. Cílevědomost Vám sice dává sílu, ale v osobním životě jdete hlavou proti zdi. Priority, které jste si nastavili jsou příliš vysoké, třeba slevit z těchto požadavků. Zvažte, nač máte dostatek sil a prostředků, abyste nepřecenili své síly.

 

Lev

Změňte postoj ke své rodině. Naučte se říci ne, nebuďte pořád jen ta osoba, která všem pomáhá za každou cenu, protože se na ni spoléhá celá rodina. Nejste všemohoucí a přiznejte si, že Vaše energie je již vyčerpána a nedokážete všechno zařídit. Příliš se spoléhají, ale oni jsou zodpovědní sami za sebe.
 

Panna

Jdete za svým cílem, ale ne korektně. Hrnete se pomalu i přes mrtvoly. Jste posedlý úspěchem, ale musíte s tím nést i následky za použité prostředky. Jste sexuálně rozdrážděný, ale sex na jednu noc není správné rozhodnutí. Důsledky z této noci se dostaví rychle.


Váhy

V práci byste měli nastavit oči a uši na všechny strany. Kolem Vás se hemží informace, které můžete využít ve svůj prospěch. Nenechte tyto informace ujít někomu jinému, spojením s poctivou a trpělivou prací vytvoříte dílo, na které budete právem hrdi.
 

Štír

Oslavy, večírky, setkání s přáteli. Neměli byste přeceňovat své síly a holdovat takovému množství alkoholu. Na některých oslavách se budete cítit nepříjemně a jako páté kolo vozu. Setkání s přáteli využijte k navázání nových obchodů.
 

Střelec

V práci máte všichni společného nepřítele. Avšak sami ho neporazíte, pouze pokud Vás bude víc bojovníků proti této osobě, tak se jí zbavíte. Také se musíte v práci spoléhat na své kolegy, bez nich byste neznamenali nic. Je Vám to proti srsti, ale cíl sami nedosáhnete.
 

Kozoroh

Balancuje na ostří nože. Máte nápady, které byste chtěli zrealizovat, ale nedokážete se správně rozhodnout. Neváhejte příliš dlouho, abyste nepadli do propasti a Vaše plány s Vámi. Porovnávejte, analyzujte, zvažte pro a proti a vydejte jasné stanovisko. Pozor na silné bolesti hlavy.
 

Vodnář

Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby Vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo. Nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct to, co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte na později a myslete raději na realitu.


Ryby

Všechny povinnosti doma a také v práci jste si poctivě splnili do puntíku. Je čas přenechat odpovědnost i druhým. Předávejte své životní zkušenosti druhým, aby se poučili na cizích chybách. Dejte si pozor na puntičkářství, které přeroste do nevraživosti vůči Vašemu okolí.