Infoservis » »

Měsíční tarotový horoskop na duben 2011


Měsíční tarotový horoskop na duben 2011 (Zveřejněno: 01.04.2011)

 

 

Beran – Čtyři poháry


Díváte se stále kolem sebe a cítíte se nespokojeni. Neustále upíráte svoji pozornost k tomu, co nemáte a toužíte po něčem, co mají jiní. Neumíte ocenit to, co máte ve svém dosahu.

 

Láska: Vztah, který máte, je pro Vás nevyhovující a hledáte něco nového. Je třeba se zamyslet a podívat se na city Vašeho partnera, který se Vám snaží dát co nejvíc. Dává Vám lásku, dává Vám oddanost, je třeba tyto city přijmout a také je opětovat.
Peníze: Pokoušíte se změnit svoji práci, ale nedaří se Vám. Není třeba se obávat, kolektiv a jeho chování se tento měsíc zlepší a bude to pro Vás mnohem přijatelnější.
 

Zdraví: Dávejte si pozor na krční páteř, dlouho pracujete s počítačem. Je třeba se uvolnit a dopřejte si také horkou koupel.

Býk – Eso mečů


Tento měsíc budete zosobněním římské bohyně Minervy, bohyně rozumu a moudrosti. Vaše psychické rozpoložení bude inspirující pro Vaše okolí, stejně tak i pro Vás samotné.

 

Láska: V oblasti lásky zažíváte klid a stabilitu. S partnerem prožíváte klidné období, ničím a nikým nerušené. Svobodní se budou tento měsíc bavit a udržovat sociální kontakty s kamarády.


Práce: V práci budete vzkvétat pracovními nápady a dostatkem empatie. Budete přinášet nové myšlenky pro své kolegy. Budete držet moc ve své práci a budete inspirací.


Zdraví: Dejte si pozor, abyste se nedostali do deprese. Je potřeba udržovat sociální kontakt s okolím.

Blíženci – Vůz


Dostali jste do rukou silné bytosti - Sfingy, které jsou silnými osobnostmi a jsou zdrojem Vaší energie. Tento měsíc se budete snažit oddělit dobro od zla a nastolit rovnováhu ve svém okolí, tak i ve svém soukromí. Zároveň je to měsíc cestování.

 

Láska: Tento měsíc je zosobněním lásky. Modrá barva karty bude pro Vás výzva, abyste znovu svedli boj za osobu, kterou milujete.


Peníze: Dostali jste nápad, máte prostředky, ale chybí Vám vodítko. Pokyny musíte nalézt v samém nitru Vaší osobnosti, protože jinak byste jen mrhali časem.


Zdraví: Dejte si pozor na ledviny a močové ústrojí. Dopřejte si dostatek vitaminu C.

Rak - Čtyři disky


V dubnu je celý Váš život doslova štěstí. Ať už práce, tak i Vaše přátelství budou doprovázet příjemná setkání a zároveň i příjemná překvapení v podobě úspěchu, která přijdou nečekaně, jako blesk z jasného nebe.
 

Láska: Přízeň, kterou jste dostávali od svého partnera bude zaplacena vysokou cenou. Je třeba si uvědomit, že všechno ve vztahu jde dolů s proudem vody. Pokuste se napravit svůj vztah.


Peníze: Pozor na podvodníky ve Vašem okolí a hlavně na nepřející osoby. Číhají, kdy uděláte chybu a oni budou moci z této chyby těžit. Stačí se pouze v práci víc soustředit a peníze se pohrnou.
 

Zdraví: Jděte si zaběhat, je potřeba pocvičit Vaše plíce.

Lev - Pět mečů


Musíte se umět pokořit a zastavit jedoucí vlak ve správném čase. Jinak můžete utrpět tento měsíc zdrcující porážku, kterou byste velmi těžko rozchodili a měla by nedozírné následky. Je třeba se umět pokořit a nemít poslední slovo.


Láska: Bude se k Vám chtít vrátit partner z minulosti. Dejte si pozor, minulost skončila a budoucnost je před Vámi. Vracením se k minulosti nic nezískáte.
 

Peníze: Pracovně jste se dostali na nejvyšší místo. Není třeba se cítit sebejistě, pouze pomozte Vašim přátelům. Potřebují Vaši pomoc, protože Vaše zkušenosti jsou pro ně cenné.
 

Zdraví: Časté bolesti hlavy jsou pouze dočasné, ne trvalé. Stačí procházka v lese a bolesti pominou.

Panna - Král holí
 

 

Je čas na to, abyste se konečně pohnuli dopředu. Jste vyzrálá osobnost, která má své životní zkušenosti a své postavení v životě. Něco jste prožili, je čas, abyste své zkušenosti předali dál. Je třeba posunout pomyslné žezlo vlády jinému.


Láska: Nezadaní tento měsíc budou překypovat silnou energií, kterou budou rozdávat kolem a takto si přilákají muže svých snů. Zadaní se tento měsíc opět ponoří do sebe a budou oporou a tahounem vztahu.


Peníze: Zvítězit je jednoduché, ale musíte si udržet pomocí charismatu i své postavení a své zisky. V práci se musíte projevit jako silný vůdce a král, který je nezlomný.


Zdraví: Kdy jste si naposledy dali teplý čaj? Je načase si dát čaj s citronem. Viroza, která Vás zasáhne, rychle pomine.

Váhy - Svět


Karta Svět naznačuje spojení všech živlů světa, abyste se znovu zrodili. Minulý měsíc byl zatěžkávací zkouškou na Vaši psychiku. Tento měsíc se přichystejte na nový začátek. Vaše osobnost povstane z prachu země a znovu se zrodí v něco krásné a nové. Znovu začnete žít.


Láska: Partner bude tento měsíc při Vás pevně stát, aby Vás podpořil a viděl Vaši proměnu. Bude Vám věnovat dostatek času, něhy a pozornosti.


Peníze: Pracovně byste si měli odpočinout, a dopřát si pár dnů volna. Vyčerpali jste své síly, teď je musíte znovu načerpat.


Zdraví: Pozor na zuby, které Vás tento měsíc mohou velmi potrápit.

 

Štír - Kolo štěstí

 

Mechanicky se podívejte na svět kolem sebe. Vše vnímáte jako rány osudu, které se nemohou změnit a Vy nemůžete bojovat s nikým a proti nikomu. Máte pocit, že nic nemůžete změnit, opak je však pravdou.


Láska: Máte pocit bezmoci a zoufalství, které vede k pocitům nepotřebnosti. Všechny od sebe pouze odháníte a to je špatně. Raději se uzavřete do sebe a vyvarujte se společnosti, abyste si ještě více neublížili.
 

Peníze: V práci se třesou židle a s nimi i ta Vaše. Obáváte se zbytečně. Stačí pouze otevřít ústa, abyste nepřišli o své místo. Stačí pár slov, abyste zaujali stanovisko.
 

Zdraví: Dávejte si pozor na deprese, raději si dopřejte uklidňující čaj a klid domova.

 

Střelec - Tři hole


Rozběhli jste mnohé projekty a řešíte věci za pochodu. Neustále vydáváte hodně energie a nevidíte žádný výsledek. Vizi úspěchu máte stále na dohled, ale výsledky nejsou stále viditelné. Zastavili jste se při prvotním úspěchu, což Vám znemožňuje posun dál.
 

Láska: Probuďte se z pohádky a přestaňte myslet na to, jak přijede princ na bílém koni. Láska nepřijde sama od sebe a nepřijde k vám bez Vašeho přičinění. Sníte o lásce, ale stále nepřichází.
 

Peníze: Úspěch se zatím nedostavil a peníze se k Vám nehrnou. Rozběhli jste boje na mnoha frontách a stále úspěch nepřichází. Nebojte se, jen je třeba vyčkat, dokud se věci nepohnou dopředu.
 

Zdraví: Měli byste se zaměřit na své klouby, které tento měsíc trpí. Neberte to na lehkou váhu a raději navštivte lékaře.

 

Kozoroh - Sedm pohárů

 

Karta nám zobrazuje iluzi ve které žijete. Vnímáte všechno kolem jako radost a dokonalost. Opak je však pravdou. Je potřeba si sundat růžové brýle, které máte nasazené a probudit se do reality. Protože pokud přijdete s probuzením pozdě, tak bude probuzení tvrdé.
 

Láska: V partnerství nic raději neměňte, nechte čas plynout. Někdy je stagnace správný krok k tomu, abyste nic nepokazili v partnerském vztahu.
 

Peníze: Kolegové a nadřízení k Vám nejsou upřímní. Tváří se jako kamarádi, ale jsou to Vaši nepřátelé. Připravte se na boj v práci, který bude dost tvrdý a bude pro Vás namáhavý. Alespoň poznáte pravou tvář mnohých lidí a budete pouze zklamaný.
 

Zdraví: Signály Vašeho těla neignorujte, jinak skončíte v nemocnici. Měli byste navštívit lékaře a nechat si udělat preventivní prohlídku.

 

Vodnář - Rytíř mincí


Jste tento měsíc plní nápadů. Teď přišel čas sklizně, měli byste si posbírat plody své práce, kterou jste doteď vykonali. Obdarujte své přátele něčím malým, udělá to velkou radost Vaší duši.
 

Láska: Vaše srdce vyčkává na odezvu od Vašeho partnera na současnou situaci. Nečekejte a přiložte ruku k dílu. Promluvte se svým partnerem. Rozhovor s partnerem Vám přinese pokoj na duši. Nezadaní, čekáte na svou čistou holubici, ale ona k Vám nepřiletí. Vyražte mezi lidi a poznávejte nové přátele.
 

Peníze: Splnili jste si své pracovní povinnosti, vykonali jste i práci navíc, odměna Vás tento měsíc nemine. Užívejte si peníze navíc s rozumem.
 

Zdraví: Stres Vás provází každý den, proto si zapalte svíčku, pusťte relaxační hudbu a meditujte.

 

Ryby - Eso pohárů


Víra v dobro lidí a v sebe sama je to, co tento měsíc potřebujete. Snažte se meditovat, věnovat duchovnu, abyste se posunuli kupředu. Ale pozor, musí absentovat rozum, abyste pochopili mnohé myšlenky.
 

Láska: V partnerství chcete nastolit pořádek a jistotu. Ale pozor na tvrdá slova, mohli byste spustit koloběh hádek a tichost ve Vašem vztahu. Avšak pozor i na bezhlavé „pravé“ zamilování na jistotu, které by skončilo jen jednou nocí.
 

Peníze: Dávejte si pozor v práci, komu se svěřujete. Máte kolem sebe takzvané „přátele“ na život a na smrt.
 

Zdraví: Pozor na záda, vyražte si na projíždku zasněženou krajinou, zároveň si vyvětráte i hlavu.