Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 14.2. - 20.2…


Týdenní tarotový horoskop 14.2. - 20.2… (Zveřejněno: 13.02.2011)

 

Beran
Otevřete oči a nenechte si unikat důležité informace pro Váš pracovní život. Kolem Vás je množství informací, které neumíte správně zachytit a využít ve svůj prospěch. Takto jenom ztrácíte to, co jste mohli dávno mít..

 

Býk
Tak jako MINERVA, i Vy jste tento týden bohyní rozumu a moudrosti. Projevte svůj intelekt, chytré a analytické myšlení využijte ve svůj prospěch. Rychlou, pohotovou a hlavně rozumnou reakcí získáte značný obnos pro Vaši peněženku v pravidelném intervalu.

 

Blíženci

Všude dobře, doma nejlíp! Určitý druh temnoty Vás bude provázet, avšak tento druh temnoty bude pro Vás fascinující. Způsobí, že hmotné věci pro Vás ztratí význam a budete se dívat na svět okem umělce. Uvidíte všechno krásné kolem Vás, ne z hmoty, ale z duše.

 

Rak

Inteligence, moudrost, znalosti života a cenné rady do života byste měli posouvat dál svému okolí. Každý se učíme na vlastních chybách, ale Vy na cizích. Zároveň budete tento týden i poslem dobrých zpráv, který potěší mnohé lidi.

 

Lev

Měli byste nastolit rovnováhu ve svém vztahu. Nemůžete neustále jenom dávat svému partnerovi všechno a nic nedostávat. Je třeba to změnit. Nemůžete být milosrdný samaritán, který neustále daruje a pomáhá. Vyvažte vážky vahy na stejnou úroveň.
 

Panna

Jakou roli hraje ve Vašem životě světská moc? Jste spokojený s tím, čeho jste dosáhli? Jevíte se jako silná autorita pro své okolí, avšak aby se tato autorita nezvrtla v tyranii. Pozor na to, aby se tak nestalo. Vypněte si mobil, odložte počítač a nebuďte otrokem doby a raději se projděte v přírodě.


Váhy

Nedívejte se stále jen a jen na sebe. Nejste na tomto světe sami, je třeba se podívat i na druhé. Tak jako se předpovídá poslední soud, kde se všechno vzkřísí, tak sa vzkřísí Vaše vlastní mysl v něco nově přetvořené. Ego i sebeckost ustoupí dozadu a v popředí se ukáže cnost a obětavost.
 

Štír

Pozor na možný soudní proces. Bráníte bezbranné ve svém okolí a pocit jejich křivdy Vás nenecháva chladným. Nejste oprávněn vynášet soudy. Nebuďte předpojatý vůči druhým lidem. Váhy váží stejně vinu i nevinu pro všechny.
 

Střelec

Dostali jste novou nabídku práce? Neváhejte ji přijmout! Jste nabití silnou energií, abyste dosáhli žádaný úspěch. Budete jako bůh Vulkán, který vytvářel čisté zlato z nerostů z nitra země. Zázraky které dosáhnete v pracovní oblasti Vás budou těšit.
 

Kozoroh

Nedovolte, aby ostatní mysleli za Vás. Máte vlastní rozum, v práci víte kam směřujete a čeho chcete dosáhnout. Váš přopracovaný myšlenkový pochod a dětská zvídavost Vám budou nahrávat. Vidíte vizi nové budoucnosti s pomocí analyzování situace ve Vaší práci.
 

Vodnář

Ve svých vztazích jste vyhráli bitvu, ale ne válku. Není třeba se předčasně radovat, že Vám bude celá rodina ležet u nohou. Toto vítězství je zrádné, proto se připravte ješte na závěrečnou bitvu, při které se zapotíte. Pokud Vám někdo leží v žaludku, bojujte jenom proti jedné osobě.


Ryby

Vždy musíte mít pravdu za každou cenu a ve svých vztazích máte vždy poslední slovo. Chyba, je třeba umět odhadnout správný čas a zakousnout se do jazyka. Budete muset přiznat i porážku, kterou Vám přinese samotný život. Vítěz se bude z Vaší porážky těšit, Vy se jen budete muset smířit s prohrou.