Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 7.2. - 13.2…


Týdenní tarotový horoskop 7.2. - 13.2… (Zveřejněno: 06.02.2011)

 

Beran
Budete středobodem pozornosti svého okolí, avšak nebudete vědet důvod. Dávejte si pozor na svou přílišnou výstřednost, protože přitahujete zraky svého okolí a cítíte se pak nepříjemně. Nezatěžujte se „zaručenými“ řečmi okolí.

 

Býk
Přestaňte se litovat a dělat ze sebe notorického chudáka. Vaši přátelé již nezvládají poslouchat Vaše neustálé naříkání. Vzchopte se, posbírejte všechny své síly a vyražte na boj se současným stavem. Pláčem ničeho nedosáhnete.

 

Blíženci

Zameřte se na cíl, který jste chtěli dosáhnout. Nenechte se rozptylovat svým okolím a událostmi, které sa budou dít kolem Vás. Izolujte mysl od vnějšího světa a posaďte se na Pegase, abyste přecválali ke svému cíli.

 

Rak

Dejte si pozor na svůj krevní tlak. Máte dostatek adrenalinu, srdce Vám buší dychtivostí po dobrodružství. Střetnutí v kruhu rodiny Vás nejen příjemně překvapí, ale budete mít pocit, že jste kovář, který kuje oka řetězů, aby kruh rodiny z řetězů byl silný.

 

Lev

Myšlenkami jste se dostali do vlastního strašidelného hradu. Pronásledují Vás stavy úzkosti, napětí a stresu, ze kterých se nemůžete dostat. Požádejte přítele o rozhovor a svěřte se mu se svými pocity. Zbavte se smutku, který Vás obklopuje, nebo Vás přivede do stavu velkých depresí.
 

Panna

Vždy musíte mít pravdu za každou cenu a ve svých vztazích máte vždy poslední slovo. Chyba, je třeba umět odhadnout správný čas a zakousnout se do jazyka. Budete muset přiznat i porážku, kterou Vám přinese samotný život. Vítěz se bude z Vaší porážky těšit, Vy se jen budete muset smířit s prohrou.

Váhy

Milenecký vztah byste měli ukončit, jinak se tajemství odhalí. Nebojte se požádat o pomoc přátele, budete ji teď potřebovat, abyste zvládli tlak, který se na Vás vyvíjí. Sdílejte s nimi své názory na životní situace které přišly. Jiný pohled na svět Vám pomůže pochopit mnohé věci.
 

Štír

Láskyplné objetí v partneřském vztahu. Každý vztah má mít začátek a má být rovnocenný. Budete mít pocit eufórie z objetí, které se Vám dostane a budete se cítit jako v sedmém nebi. Budete si připíjet se svým partnerem a oslavovat Vaši lásku.
 

Střelec

Pokud Vám někto není po vůli, dejte to najevo. Nikdy však neodsuzujte nikoho předem, odstraňte předsudky, abyste mohli vidět i jiný pohled na lidi. Nebudete mít rádi vlastně nikoho a vůči všem budete předpojati. Pokud budete odsuzovat předem, všechny od sebe odplašíte.
 

Kozoroh

Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby Vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo. Nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct, co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte na později.
 

Vodnář

Plánujete, taktizujete, neustále přemýšlíte. Ale zbytečně. Vaše myšlenky zatuhly a Vy se nemůžete pohnout žádným směrem. Víte, že se musíte pohnout, avšak stojíte na jednom místě, přešlapujete. Už se konečně pohněte kupředu, nebo Vás přepadne deprese a smutek, kterého se těžko zbavíte.


Ryby

Zanedbali jste hodně svoji práci a Váš nadřízený na Vás tlačí, abyste to dali co nejdříve v pořádku. Je třeba si stanovit plán jak to stihnete, protože máte pocit, že jste si sedli do kolotoče, z kterého nemůžete vystoupit. Ani rodina Vám náladu nezlepší, právě naopak, ješte přidá olej do ohně.