Infoservis » »

Měsíční tarotový horoskop na únor 2011


Měsíční tarotový horoskop na únor 2011 (Zveřejněno: 30.01.2011)

 

Beran

 

Zastavili jste se na jednom místě a máte pocit, že se nedokážete pohnout ani dopředu, ani dozadu. Stát však nesmíte! Máte pocit, že na Vás padá všechno břemeno světa, no to břemeno je břemeno touhy po lásce.
 

Láska: V oblasti lásky jste se doteď nečinili. Pokud máte partnera, nebojte se projevit své city naplno. Je čas ukázat svému partnerovi i Vaši laskavou stránku. Věnujte mu objetí, polibek i něžné pohlazení. Nezadaní pozor, nový partner na obzoru! Otevřete proto oči, abyste neprošvihli tu pravou lásku, která chodí kolem Vás.
 

Peníze: Dávejte si pozor, komu v práci důvěřujete. Máte kolem sebe takzvané „přátele“ na život a na smrt.
 

Zdraví: Pozor na záda, vyrazte si na projíždku zasněženou krajinou, zároveň si vyvětráte i hlavu.

 

 

 

Býk

 

Jste tento měsíc plní nápadů. Teď přišel čas sklizně, měli byste si posbírat plody své práce, kterou jste doteď vykonali. Obdarujte své přátele něčím malým, udělá to velkou radost Vaší duši.


Láska: Lásce se tento měsíc nedaří. Zklamání v lásce, které zažijete, Vás položí na kolena a přinese neskutečně mnoho slz. Vyplačte se raději, protože jinak budete situaci jenom stále analyzovat a ocitnete sa v bludném kruhu.
 

Peníze: V práci postoupíte do vyšších sfér, nebojte se zariskovat, odvážným štěstí přeje.
 

Zdraví: Dejte si pozor na nezávazné flirty, kterých bude tento měsíc opravdu hodně. Můžete si jenom přivolat nachlazení a virózu.

 

 

 

 

Blíženci

 

Neodmítejte pozvání do společnosti. Lidská společnost Vám jenom prospěje. Tento měsíc se roztrhne pytel se setkáními s přáteli v dobré společnosti u skleničky vína.


Láska: Vaše srdce vyčkává na odezvu od Vašeho partnera na současnou situaci. Nečekejte a přiložte ruku k dílu, promluvte se svým partnerem. Rozhovor s partnerem Vám přinese pokoj na duši. Nezadaní, čekáte na svou čistou holubici, ale ona k Vám nepřiletí. Vyražte medzi lidi a poznávejte nové přátele.


Peníze: Chystáte se změnit zaměstnání, ale stále váháte. Nová pracovní nabídka k Vám přijde jako blesk z čistého nebe.


Zdraví: Nepřežeňte to s alkoholem, abyste byli ráno vůbec schopni vstát do práce.

 

 

 

 

 

 

Rak

 

Konečně vidíte světlo na konci tunelu. Problémy, které Vás provázejí již delší dobu se pomalu sami vyřešily.  A Vám se konečně uleví, abyste se mohli soustředit i sami na sebe. Rozhodnutí, které budete muset udělat budou tvrdá, ale nesmíte podlehnout tlaku a být rozhodný.
 

Láska: Lásku Vám tento měsíc symbolizuje karta hvězda. Naděje umírá poslední a Vy stále věříte v dobrý konec. No někdy je konec lepší volba než se stále trápit s nefungujícím vztahem.
 

Peníze: Splnili jste si své pracovní povinnosti a vykonali jste i práci navíc. Odměna Vás tento měsíc nemine. Užívejte si peníze navíc s rozumem.
 

Zdraví: Stres Vás provází každý den, proto si zapalte svíčku, pusťte relaxační hudbu a meditujte.

 

 

 

 

Lev

 

Doteď jste ovládali své okolí, známé i rodinu. Máte však pocit, že jste ztratili svou moc a cítíte se bezmocný. Vzchopte se, abyste znovu mohli být Mágem, který svou atómovou přesností ovládá své okolí, tak jako předtím.
 

Láska: Dejte si pozor na internetovou lásku. To, co je Vám vzdálené, je Vám vzácné, avšak uvědomte si, zda to má i budoucnost. Realita je bolestivá, ale pravdivá. Zadaným patří otázka: „Kdy jste byli naposled s partnerem na impulzivním výlete?“.
 

Peníze: Nový začátek v nové práci je těžký, proto zatněte zuby a přidejte na pracovním tempu. Nesmíte podlehnout depresi z monotóní práce.
 

Zdraví: Na časté bolesti hlavy Vám nepomůžou prášky, měli byste se zregenerovat v sauně.
 

 

 

 

Panna
 

Toužíte po přízni okolí, avšak za jakou cenu? Přízeň, které Vám bude tento měsíc dopřáno bude mít přivysokou cenu. Opustíte kamarády, kteří Vás neustále zneužívají, aby nemuseli platit účet v baru.


Láska: V partnerství chcete nastolit pořádek a jistotu, ale pozor na tvrdá slova. Mohli byste spustit koloběh hádek a ticha do Vašeho vztahu. Avšak pozor i na bezhlavé „pravé“ zamilování na jistotu, které by skončilo jen jednou nocí.
 

Peníze: Osud a štěstí se točí kolem Vás, konečně! Pozorujte informace proudící kolem Vás, využijte je ve svůj prospěch, abyste prospěli své peněžence.
 

Zdraví: Signály Vašeho těla neignorujte, jinak skončíte v nemocnici. Měli byste navštívit lékaře a udělat si preventívní prohlídku.


 

 

Váhy
 

Tento měsíc budete skutečně na vážkách. Potkáte svůj ideál, který splňuje všechny Vaše ideály. Avšak vnitřní hlas Vám říká, že to má háček. Nebojte se oddat lásce naplno a užívejte si kalich lásky, který se Vám nabízí.


Láska: Emoce s Vami burcují a nestabilita Vaší duše způsobuje nestabilitu vztahu. Uštěpačností a ironií nedosáhnete nic. Pokud jste sám, máte sklenici plnou lásky přímo na dosah, proto se nebojte jí přijmout. Je to sklenice čisté lásky, která Vás naplní do konce života.


Peníze: Trpělivost růže přináší. Projekt, který jste rozběhli na začátku měsíce se bude zhodnocovat, nesmíte příliš tlačit na pilu, abyste ji nezlomili. V práci nestrávíte ani minutu navíc.
 

Zdraví: Nemůžete se zbavit únavy a vyčerpanosti. Dopřejte si dostatečný přísun vitamínů!
 

 

 

Štír

 

Nevzdávejte se bez boje, protože nedosáhnete nic. Nebojujete proti větrným mlynům, ale proti člověku, který Vám neustále škodí. Abyste porazili nepřítele, musíte najít správné spojence, jenom tak jej porazíte.


Láska: Pokud chcete být soudcem ve vztahu, tak si předtím zavažte oči, abyste viděli to, co je před Vámi skryto. Jinak nebudete správný soudce. Samota je léčitel, který Vám přinese širší perspektivu a poznání seba samého.
 

Práce: Již dávno si pohráváte s novými myšlenkami. Nadšení ve Vás tvoří množství energie k tomu, abyste myšlenky proměnily rychle na skutečnost.
 

Zdraví: Potrápí Vás chrup, neodkládejte více návštěvu zubaře.
 

 

 

 

 

Střelec

 

Víra v dobro lidí a v sebe sama je to, co tento měsíc potřebujete. Snažte se meditovat, věnovat duchovnu, abyste se posunuli kupředu. Ale pozor, musí absentovat rozum, abyste pochopili mnohé myšlenky.
 

Láska: S partnerem jste spokojený a šťastný. Zůstaňte i nadále sami sebou, aby Vaše srdce zůstalo čisté.
 

Peníze: Konečně se postavíte na vlastní nohy, konečně si uvědomíte všechny své materiální možnosti. Vytrvalostí jste dosáhli svůj cíl.
 

Zdraví: Už dávno jste uvažovali o návštevě fitnescentra, tak nad čím pořád premýšlíte?
 

 

 

 

 

 

Kozoroh
 

Dostali jste se na křižovatku života. Musíte udělat rozhodnutí, o kterém jste již dávno přesvědčen. Váš neustálý mechanický pohled na svět Vás připravuje o všechno krásné, co život nabízí. Vykročte z kolejí, do kterých jste se zaběhli, abyste mohli pokročit ke šťastnější budoucnosti.


Láska: Nové nápady a inspirace prospívají vztahu, proto se nebojte experimentovat se svým partnerem v životních situacích, nebo i v posteli. Prospěje to hlavně Vašemu vztahu.
 

Peníze: Předmětem Vašeho zájmu jsou city, proto sa nedokážete soustředit na práci. Nestabilita v lásce vám způsobí jenom komplikace v práci a budete padat dolů. Vzchopte se a oddělte práci od citů.
 

Zdraví: Dopřejte si dostatek spánku, Vaše tělo je přetížené. Oddechnutý dosáhnete mnohem více.
 

 

 

Vodnář
 

Chraňte si své vnitro, které je pro Vás tento měsíc jediné útočište před okolním světem. Tento měsíc budete muset hrát divadlo, které Vám nebude vyhovovat. Ale bude to jediné, co Vám zůstává, abyste se uchránili od útoků z Vašeho okolí.


Láska: Trpělivost růže přináší. Dejte si pozor na naskytnuté příležitosti klamavé lásky, která Vás jenom zraní. Hlavně nikoho neposuňte na druhou kolej jen proto, že jste dostali nový objev pod ruce.


Peníze: V práci je dusná atmosféra, avšak vy si stále nechcete připustit, že je nejvyšší čas se posunout dál. Neklid, který Vás provázel dlouho, sa tento měsíc jen znásobí.
 

Zdraví: Radši se tento měsíc vyhýbejte velkým fyzickým aktivitám, protože rychle přijdete k úrazu.


 

 

 

Ryby

 

Problémy je třeba řešit s rozumem a hlavně chladnou hlavou. Dejte si pozor na přehnané hysterické záchvaty, které budou neoprávněné a na slova, která vyslovíte. O několik minut Vás budou tato slova mrzet a hlavně je budete chtít vzít zpět, což již ale není možné.


Láska: V partnerském vztahu bude nastolena rovnováha, která byla doteď na straně jednoho partnera. Poddejte se tomu, aby nevznikaly konflikty. Nezadaní si dejte pozor, abyste nebyli zneužiti svým okolím na pomstu druhému.
 

Peníze: Přestaňte odmítat poslušnost šéfovi, jinak velmi rychle zjistíte, jakou má vlastně sílu.
 

Zdraví: Váš žaludek je v ohrožení. Vyhýbejte se těžkým jídlům, přivoláte si jenom žaludeční křeče.