Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Klub Escape to Paradise slaví 10.…


Klub Escape to Paradise slaví 10.… (Zveřejněno: 18.08.2010)

Zúčastněte se s námi narozeninové oslavy, nahlédněte do zákulisí našeho klubu a seznamte se s personálem, který se podílí na chodu podniku, jež nemá v Praze již deset let konkurenci!




Kliknutím zvětšíš obrázek

 

V sobotu, dne 28.08.2010 v dopoledních hodinách odjíždíme pronajatým autobusem do Olbramovic, kde je restaurace s venkovním bazénem. Připravili jsme grilovačku s možností osvěžení v bazénu. Ani případná nepřízeň počasí neovlivní průběh oslavy, protože jsme pronajali velký párty stan, pod kterým nás déšť nenajde :-). Tato akce se koná již třetím rokem a je primárně určena pro personál a kluky z Escape klubu. Jako každým rokem dáváme šanci i pár zájemcům z řad lidí nepůsobících v našem klubu.
 

Máte tak jedinečnou možnost poznat kluky a zákulisí.
 

Počet volných míst je omezen kapacitou autobusu.
 

V ceně lístku (850,-) je grilovačka selátka a pivko, dále doprava do Olbramovic a zpět a také vstup do klubu na večerní párty, kde o půlnoci vyrazíme do nového desetiletí jeho existence.


Do budoucna pro vás připravujeme další zajímavou akci, kterou bude možnost účasti na trénincích, kde kluci nacvičují show, kterou máte šanci vidět ve večerních hodinách v klubu.


Malou ochutnávku těchto show najdete na videozáznamu na našich webových stránkách www.escapeprague.eu

 

V případě zájmu o kteroukoli z těchto připravovaných akcí pište na email petrbartos77@seznam.cz