Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Kam vyrazit na "PINK" dovolenou?


Kam vyrazit na "PINK" dovolenou? (Zveřejněno: 28.05.2010)

První cestovka pro gay komunitu má za sebou první období prodejů. I když bylo hodně skeptiků, že trh je na takovou specialitu malý, opak se ukázal pravdou. Velkou část totiž tvoři i gayové ze Slovenska a tak je komu co nabízet. Jen pro příklad, z 20 000 vydaných katalogů je jich již 7000 bezplatně zasláno zájemcům! Jaké jsou tipy na letošní "pink" dovolenou?



Z nabízených destinací programu PinkGo, kterých je více než 30, je největší zájem o řecký ostrov Mykonos, letní Mekku gay komunity z celého světa. O prázdninách jsou zde však ceny ubytování vysoké. Je lépe si vybrat například zářijový termín, kdy jsou ceny výrazně nižší a přitom zábavy je zde stále plno. Navíc srpen bývá beznadějně vyprodán. Výhodou je, že se můžete ubytovat i v jednoduchých menších hotelech, které nejsou tak finančně náročné, mají však bazén, klimatizaci a snídaně v ceně.

 

 

Více informací o ostrově Mykonos naleznete ZDE...


Mnohem levnější variantou a přitom opět s bohatým nočním životem je městečko Sitges u Barcelony. Gayové se sem jezdí bavit a opalovat již více než 30 let a dlouhá tradice je zde znát. Klubů a diskoték jsou desítky, nikdo si na nic nehraje a zábava je uvolněná až do ranních hodin. Město má nádhernou promenádu, historické centrum, takže celé místo působí velmi romanticky. Výhodou je rovněž snadná dostupnost Barcelony, která láká nejen nočním životem, ale i spoustou atrakcí, památek a nezapomenutelnou architekturou.

 

 

Více informací o městečku Sitges naleznete ZDE...

 

A konečně třetím nejoblíbenějším místem pro tuto sezónu u česko-slovenských gayů je Torremolinos, oblast na jihu Španělska u města Malaga. Místo je nejstarším gay letoviskem v Evropě, má nádherné pláže, řadu specializovaných barů a v okolí je rozhodně kam vyrazit.

 

 

Více informací o městečku Torremolinos naleznete ZDE...

 

Samozřejmě i mnoho dalších aktraktivních destinací naleznete v katalogu PingGo, nebo přímo na WEBU.

 

komerční článek