Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Escape to paradise - sex ano, bordel ne!


Escape to paradise - sex ano, bordel ne! (Zveřejněno: 01.03.2010)

Pražský klub Escape to paradise je klubem mezi českou gay komunitou velmi dobře známým, funguje již 10 let. Nicméně dost často je slyšet názor, že se jedná o "bordel" a podobná označení, jak to ve skutečnosti opravdu je?



V rámci spolupráce se serverem Iboys mám možnost propagovat klub Escape nejen vystaveným bannerem, ale i pár články, které by mohly klub zviditelnit a přimět Vás k návštěvě tohoto místa.
Protože nejsem příznivcem samochvály a myslím si, že psaní o tom, jakým klubem jsme, by ode mne nebylo objektivní, zvolil jsem jinou formu.

 

1) Našel jsem člověka aktivního v gay komunitě, o kterém jsem si byl jistý, že klub Escape nikdy nenavštívil a poprosil ho o rozhovor a následně ho pozval do klubu. Předmětem rozhovoru byla snaha zjistit, jak Escape vnímá česká gay komunita, která o klubu jen slyšela a osobně ho nikdy nenavštívila. Následně jsem tohoto člověka poprosil o krátké shrnutí jeho pocitů.


Zde jsou jeho postřehy:

 

a) Příchod do klubu - trochu zvláštní pocit ze způsobu přístupu do klubu přes zvonek a zamčené dveře. Chápu to jako nutnost. Na druhou stranu u dost lidí to může vyvolat pocit bezpečí a soukromí.

b) Interiér klubu - opravdu příjemný, hodně se mi líbí bar a ty krychle za barem, příjemná je čistota, a to jak v prostorech klubu, tak na toaletách.

c) Obsluha - nemám co vytknout. Příjemná, sympatická, rychlá

d) Ceny - Sice vyšší, ale přiměřené typu podniku, navíc jsem nezaznamenal žádný tlak ze strany číšníků, že bych měl více nebo rychleji pít nebo tak podobně. Vstupné adekvátní úrovni show.

e) Kluci - Musím uznat, že velmi dobrý výběr. Většina kluků vypadá na úrovni, na první pohled je jasné, že to nejsou žádné pochybné „smažky“.

f) Show a program - Taneční sólo vystoupení jsou většinou super. Kluci jsou hezcí a většina se umí hýbat, fakt se na to moc hezky kouká. Je to taková příjemná atmosféra k posezení a zábavě, možnost sledovat hezkého tančícího kluka jen ve spodním prádle. Co se týká jednotlivých show, tak bodypainting je dobrý, olej show také, megastrip také, life show si podle mého najde příznivce i odpůrce. Na mě je tam toho sexu už trochu víc, než je zdrávo, ale viděl jsem, že 90 procent návštěvníků klubu, nebylo schopno v průběhu této show odlepit oči od pódia.

 

Celkový pocit - před 14ti dny jsem byl v klubu poprvé, včera potřetí :-).

 

 

2) Nebudu psát, jakým klubem jsme, ale jakým bychom rádi byli

 

V první řadě bych rád napsal, že bychom rádi změnili pověst Escape klubu jako bordelu. Nejsem si jistý, jakým způsobem klub vedlo předchozí vedení, ale vedení nynější nemá v úmyslu klub tímto směrem ani vést, ani prezentovat. V klubu nejsou pokoje a domněnky některých lidí, že je Escape místem pro někoho, kdo musí za sex platit, nebo že se od každého návštěvníka očekává, že si odtud odvede někoho domů, jsou nepravdivé a mylné.

Rádi bychom byli klubem, ve kterém se budete cítit jako v „klubu lidí stejné krevní skupiny“, jako na místě, kde se smějeme společenským tabu, která mezi veřejností stále přetrvávají.
To ale vůbec neznamená, že je slovo sex v klubu zapovězeno. Naopak! Atmosféru v klubu během celého večera podporují erotická show a vystoupení, sex je hlavním tématem každého večera.
Každý večer je v klubu přítomno kolem 15ti kluků od 18 do 27let, kteří spolupomáhají vytvářet atmosféru v klubu a snaží se být společností pro příchozí.
Vzhledem k jasným regulím a pravidlům, které musí kluci dodržovat, udržujeme „úroveň“ těchto kluků na vysoké úrovni a eliminujeme přítomnost nespolehlivých a pochybných existencí.
Co se týká servisu a obsluhy, snažíme se, aby vše, co může zákazník očekávat od klubu na úrovni bylo samozřejmostí, proto mi připadá zbytečné, se o tomto rozepisovat.

 

 

Závěrem bych Vás rád pozval k návštěvě našich webových stránek, www.escapeprague.eu, kde si můžete vytisknout kupon, který zlevní vaše vstupné na 100 korun a další kupon, který Vám zajistí jeden drink zdarma.

 

S pozdravem

 

Petr
Escape to paradise

komerční článek