Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Vyšlo druhé číslo gay-lifestylového…


Vyšlo druhé číslo gay-lifestylového… (Zveřejněno: 10.02.2010)

LUI #2 je od pátku 5.2. ZDARMA dostupný po klubech, barech, restauracích a kavárnách po celé Praze. A ten, kdo je mimopražský nemusí zoufat – elektronická podoba je ke stažení na www.lui-magazine.cz

 

Distribuce proběhla v následujících místech:
Alex Bistrot, Bejkárna, Café Café, Café WOW, Celebrity Café, Charisma Café, Club 21, Coffee&Cigars, Érra café, Fan Fan Club, Friends, Heaven, Lamborghini Café, Latimerie, Life Fashion Café, NOI Restaurant, Radost FX, Saints, Sauna Babylonia, Sauna Marco, Silwer club, Střelec, Tingl Tangl, U Českého pána, U Rudolfa, Valentino Club.

 

“Snažili jsme se do druhého čísla zařadit pro každého něco. Obsah je tudíž velmi různorodý, skládá se z odlehčených témat i seriózních článků. Mimo jiné jsme rozšířili počet stran pro pravidelné rubriky, abychom mohli našim čtenářům předkládat dobré tipy k nákupu nebo kuluře. Tento krok je zatím velmi kladně hodnocen i ze strany několika českých hetero celebrit. Ačkoliv jsem ani od jedné nedostal zákaz zveřejňovat jejich jména, nerad bych k tomuto přistoupil bez jejich svolení, což snad chápete :-)” říká na to, jaké je druhé číslo, Jakub Starý, šéfredaktor LUI.