Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

DECADANCE: Rozhovor Lucca a Tereza…


DECADANCE: Rozhovor Lucca a Tereza… (Zveřejněno: 29.09.2009)

Biggin Trading Limited uvádí :

 

DECADANCE – CLUB 54 IS BACK

 

Pátek 9. 10. 2009 , 21.30 otevření klubu, 22.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 360, Praha 7

 

Djs: Chris Cox (USA) + Peyton (USA) vokály, Richard Durand (NL), Lucca (CZ) + Tereza Černochová (CZ) vokály,

Mekki Martin (CZ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice
Live VJ mix – Dílna film , Decadance hot dancers s kostýmy od Romana Šolce

 

 

Rozhovor Lucca a Tereza Černochová
DECADANCE NÁS DALA DOHROMADY

 

 

Dámy, obě budete mít premiéru na Decadance. Už jste o této párty někdy slyšely a jak se těšíte?
Lucca : Ano, slyšela. Jen samá pozitiva:-)) a hlavně, že je tam fantastická atmosféra, která je pro party vždy nejdůležitější. Budu mít také premiéru v Sasazu a premiéru s Terezou:-), tak to se těším trojnásobně.
Tereza : Já tedy zatím ne. O to víc mě to zajímá, jelikož mě občas oblomí dekadence sama.

 

 

Jak se vám líbí téma této Decadance ? Přeci jen Club 54 je asi výzva a přispět k vytvoření atmosféry, která k tomuto legendárnímu klubu patřila musí být neobyčejné.
Lucca : Nápady má Decadance vždy originální, líbí se mi jejich fantazie.Výzva hrát na této akci to určitě je.Ale výzvy mám ráda. Je to motivace a motivace žene vpřed. Mám ráda, když jsou věci v pohybu, něco se stále děje.
A Tereza : Je to výzva, určitě se těšim a udělám maximum pro navození tý správný atmosféry, téma je geniální :)

 

Lucko, ty budeš hrát na Decadance speciální houseový set. Je to veliká změna ?
Lucca : Veliká změna to není, protože house a progressive house se mi líbí a když jsem jako djka začínala, tak jsem první dva roky house hrála. Až posléze mně uchvátilo melodické techno a dalsí odnože techna jako minimal a jiné styly.Většinou na akcích, kde vystupuji, hraji groovy techno, které kombunuji s jinými styly, baví mě různorodost setů. Určitě ani na Decadance party nebudu hrát celý svůj set jen čistokrevný house:-)

 

Budete mít na Decadance v režii Grand Opening of Club 54. Asi to bude ve velkém stylu. Každopádně spojení vašich dvou jmen na taneční akci vyvolává velké očekávání a mnoho návštěvníků bude určitě dychtit po tom, co z toho vzejde. Už jste spolu na něčem někdy spolupracovaly a můžete aspoň malinko prozradit z toho, co chystáte pro tento večer ?
Lucca : Přímo spolu jsme zatím nikdy žádný projekt neměly. Ale Tereza byla hostem celovečerní taneční show taneční skuoiny If, kterou pořádala moje sestra (Choreografka a tanečnice Qaša). Tereza zde naživo zpívala k jedné choreografii. Její hlas je krásný a zajímavý, hodně výrazný. A jak to bude vypadat na Decadance?.. hudba a zvuky se těžko popisují slovy. Kdo nás chce slyšet a vidět, musí přijít:-)
Tereza : Nechte se překvapit. Každopádně naše světy se protínají skrze choreografku Qašu, tedy sestru Luccy. Považuji ji za vynikající tanečnici a kamarádku, známe se dlouho a pak tedy je jasné, že znám i Luccu. Vystoupit občas s Djem, natož s Djkou je velmi příjemné, neboť mě houseová muzika, i elektronika začala velmi bavit.

 

Jak dlouho musíte takové společné vystoupení připravovat ? A jak si rozumíte ?
Lucca : Terezu znám díky Qaše, je mě velice sympatická a mám ji ráda.Myslím, že si rozumíme velmi dobře.Tereza je profík a myslím, že dvě tři setkání nám budou stačit, abychom se dohodli, jak bude naše společné vystoupení vypadat.
Tereza : Mým úkolem je odzpívat 3 písně, takže jen se to naučit, posadit do hlasu, technicky pořešit a dát tomu jakousi interpretační linku. Vše pak záleží na mistrech zvuku v Sazazu.

 

Máme za sebou letní sezónu. Můžete popsat, jak jste strávily festivalové léto a zbyl nějaký čas na dovolenou ?
Lucca : Tento rok jsem vystupovala na několika festivalech doma i v zahraničí. Nejvíce se mi líbilo v Maďarsku na festivalu Balaton Sound. Asi jeden z nejúžasnějších festivalů, kde jsem měla možnost hrát. Tento čtyřdenní festival se konal v Maďarsku, přímo u jezera Balaton a navštívilo jej přes 50 tisíc lidí:-)). Ale bezesporu největším zážitkem bylo hraní na Ibize, v klubu Space. Do Spacu mě na svoji rezidentní noc pozval Carl Cox, se kterým se už nějakou dobu znám a pravidelně hraje moje skladby. Užila jsem si zde I trochu dovolené, protože Carl mě a moje přátele hostil na svojí haciendě na Ibize. A klub naprosto splnil moje očekávání. Nejlepší sound systém a světelný park a hlavně skvělá atmosféra.
Tereza : Léto bylo naprosto neobvykle pracovní :-) a k tomu pár parádních dní v alkoholovém deliriu po příjemných hospůdkách Zemi české, zakončené dny na Sicílii.

 

A něco z vašich plánů na příští měsíce ?
Lucca : Chystám se opět do studia, vytvořit nové skladby. Plánuji také společnou desku s Michalem Pavlíčkem, se kterým exkluzivně několikrát za rok vystupuji.
Tereza : Aby měl den 48h, jak to udělám zatím opravdu netuším. Se svou Skupinou chystám turné. Do toho další kapely čekají. A samozřejmě dokončení posledního ročníku na ČZU. Uf.

 

Terezo, samostatně koncertuješ, děláš na společném projektu s Romanem Holým a Matějem Rupertem, nyní tato spolupráce s Luckou. Vše je to z jiného soudku vlastně. Jak ten nápor zvládáš ?
Tereza : Nebude to tím, že jsem robotka z planety Goradjhdulom :-)?

 

Lucko, už se několik let držíš na špici českého DJingu, je to hodně zavazující, když od Tebe lidi stále očekávají jen to nej ?
Lucca : Zavazující to není, protože vždy chci lidi co nejlépe pobavit a vždy se snažím odehrát co nejlepší set, ať je přede mnou na parketu 100 nebo 10.000 lidí. Nejdůležitější je, jak se lidi baví, ne jejich počet.Zažila jsem parties v menších klubech pro 300 lidí, kde byla úžasná atmosféra, lidi si to užívali. A také akce v hale, kde bylo šest tisíc a všichni celou nioc jen stáli a žádná atmosféra tam nebyla. Ovšem nejlepší je, když se skvělě baví 10titisícový dav. To je asi nejvíce, co dj může chtít:-))

 

Zkuste na závěr jednou větou pozvat lidi do SaSaZu na říjnovou Decadance.
Lucca : Decadance party je záruka skvělé atmsoféry a zábavy.
Tereza : Přijďte, uvidíte, uslyšíte a třeba vás to bude bavit. My se těšíme.

 

Díky za rozhovor a budeme se na vás těšit.

 

Více informací na www.decadance.cz a www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390,00 Kč + poplatky, dále 450,00 Kč + poplatky, na místě 590,00 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990,00 Kč + poplatky , 1190,00 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2500,00 Kč (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

 

Od pondělí 17.8. vstupenky za nejvýhodnější ceny (390,- Kč standardní a 990,- Kč VIP - bez dalších poplatků) v prodeji na iBoys.cz! Najdete v horním menu "Další služby" - "Placené služby" - "Vstupenky DECADANCE".

 

Official after party – STUDIO 54 – THE BEST OF