Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

TRANCEFUSION – TIME TO SAY GOODBYE již…


TRANCEFUSION – TIME TO SAY GOODBYE již… (Zveřejněno: 02.04.2015)

(PR) Největší taneční víkend v historii Prahy, který startuje v pátek večer a končí v neděli v pozdních odpoledních hodinách.



BTL AGENCY PRESENTS:
TRANCEFUSION – TIME TO SAY GOODBYE

Sobota 4. 4. 2015, 18:00 start, 08:00 konec
Průmyslový palác / Industrial Palace, Prague 7

 

DJs Main stage: Andrew Rayel b2b Orjan Nilsen, Andy Moor b2b Lange, Beat Service b2b Mark Sixma, Bryan Kearney b2b Sneijder, Driftmoon b2b Thomas Coastline, Kyau & Albert b2b Stoneface & Terminal, Manuel Le Saux b2b Darren Porter, Max Graham b2b Protoculture, Pure NRG (Giuseppe Ottaviani vs Solarstone), RAM b2b Sied van Riel, Richard Durand b2b Omnia, Roger Shah b2b Pedro del Mar, Sean Tyas b2b Menno de Jong

Speciální host: Eller van Buuren, Susana

Classic stage: A*S*Y*S, DuMonde, Johan Gielen, Kai Tracid, Marusha, Skypatrol, Taucher, The Space Brothers, The Thrillseekers, Woody van Eyden

CZ/SK stage: DJ Beck, Joe Cormack, K1aptcha, LayDee Jane, Luboš Novák, Martin Gredner, Martin Michniak, Nifra, Unbeat & Zolike

 

ČASOVÝ LINE UP A POSLEDNÍ INFORMACE

 

Během pouhých čtyř let se díky vám podařilo uspořádat 15 edicí se 150-ti předními světovými DJs a 10-ti live zpěváky a zpěvačkami. Představili jsme vám více než 120 hudebníků, tanečníků a artistů a společně jsme si užili více než 150 hodin taneční hudby. Protože se chceme rozloučit s Trancefusion a všemi jejími fanoušky ve velkém stylu, připravili jsme pro vás největší taneční víkend v historii Prahy, který startuje v pátek večer a končí v neděli v pozdních odpoledních hodinách.

 

Od hlavní události tohoto tanečního maratonu, a zároveň od jedné z největších halových akcí tohoto roku, TRANCEFUSION - TIME TO SAY GOODBYE nás dělí pouze několik dní. Již nyní máme zprávy, že na poslední Trancefusion (TF) v historii se chystají tisíce fanoušků tohoto hudebního žánru ze všech koutů světa a proto BTL-Agency přináší do tohoto večera ojedinělé prvky, které podtrhnou úchvatnou atmosféru této taneční akce a na dlouho zůstanou v paměti všech účastníků.

 

Pro vaši spokojenost jsme se snažili udělat maximum a pevně věříme, že nikoho nezklameme! Přejeme vám jen a jen dobrou zábavu, velkou výdrž a mnoho dávek euforie!

 

S úctou,

 

Váš TRANCEFUSION Team

 

 

 

ČASOVÝ LINE UP:

 

OFICIÁLNÍ PRE-PARTY A AFTERPARTY:

 

Abychom znásobili maximální zážitek z hlavní, sobotní události v Průmyslovém paláci, připravili jsme si pro vás společně s holešovickým klubem Mecca oficiální pre-party a afterparty.

 

Páteční večer bude ve znamení pre-party, která startuje ve 22:00 a končí v 06:00. Návštěvníci se mohou těšit na main stage, kde se představí světové špičky Kyau & Albert, Stoneface & Terminal, Talla 2XLC, Ruben de Ronde, které doplní oblíbený ReOrder a Thomas Coastline Druhá stage bude patřit Czech Trance Family DJs, kterými pro tento večer bude N-Rico, BluEye, Veena, Vikinz a Erick Pride.

 

V neděli od 04:00 startuje oficiální afterparty v klubu Mecca, kde největší taneční víkend v historii Prahy zakončí Skypatrol, Dennis Sheperd, Arisen Flame, Venom One, Nifra, Taucher, Madwave, LayDee Jane a Priest.

 

Více informací:
Pre-party: http://on.fb.me/1BSe3dE
Afterparty: http://on.fb.me/1x3wfSo
Předprodej: www.ticketstream.cz/trancefusion

 

VSTUPENKY:

 

Předprodej vstupenek za současnou cenu 1390/2190/3390 končí dne 4. 4. 2015 ve 14:00 hodin. Poté budou ke koupi vstupenky již pouze na pokladně před vchodem do Průmyslového paláce. Na místě budou vstupenky ke koupi za 1490/2290/3490 Kč. (obyčejná, Golden VIP a Diamond VIP s neomezenou konzumací). Pokladna bude otevřena od 17:00 hodin.

 

TOKENY:

 

Na všech barech bude možné platit tak jako na předchozích TF pouze platebními žetony, tzv. TOKENY. Tokeny budou v hodnotě 40 Kč a bude možné je půlit na poloviční hodnotu. V prostoru akce bude dostatek pokladen (pokladny budou umístěny u vchodů v Levém křídle a ve foyer u výstupu z pravého křídla), takže nemusíte mít obavy z front. Jedna z pokladen v Levém a v Pravém křídle bude přijímat i platby v Eurech a platby kartou! Tokeny se budou prodávat v minimálním počtu 3 kusů a více. Na všech barech budou zřetelně umístěny nápojové lístky s cenami. Doporučujeme, abyste si nekupovali zbytečně velké množství tokenů, tyto nebudou na pokladnách vratné!

 

DOPRAVA/PARKOVÁNÍ V AREÁLU:

 

Součástí areálu Výstaviště je vnitřní parkoviště pro cca 300 vozů s poplatkem 150,- Kč za 24 hodin. Parkoviště se nachází pod plaveckým bazénem. U Tesla arény je i velkokapacitní parkoviště, které pojme až 1000 vozů. Poplatek za parkovné činí 40,- Kč za hodinu.

 

SMLUVNÍ DOPRAVCE TRANCEFUSION:

 

Taxislužba Liftago se stala pro poslední Trancefusion jediným smluvním dopravcem s garantovanou nejnižší cenou. Doporučujeme všem návštěvníkům, aby pro dopravu na akci využili právě služeb Liftago.

 

Liftago je nejnadějnější český start-up, který dává každému přes mobilní aplikaci výběr nejlepších volných řidičů taxi v okolí - podle hodnocení řidiče předchozími zákazníky, podle ceny nebo auta. Liftago používají už desítky tisíc lidí a jeho vizí je extrémní zpřístupnění veřejné dopravy tak, že pro lidi bude jednodušší nechat vlastní auto doma, nebo si ho vůbec nepořizovat.

 

Když na Trancefusion, tak ve velkém stylu s kreditem 400 Kč zdarma na 1.jízdu od Liftago:
1.) Stáhni app-ku a ulož platební kartu do aplikace (pro případ dražší
jízdy než 400 Kč).
2.) Před jízdou v menu "Promo akce" zadej promokód: BTL
3.) Objednej Liftago a nic už neřešíš!

Stažení Liftago app-ky zde: http://lftg.co/android | http://lftg.co/iOS

 

OMEZENÍ:

 

Je zakázán vstup do prostor Průmyslového paláce s jakýmikoliv nápoji, s jídlem, se zbraněmi a dalšími nebezpečnými předměty! Vstup na akci je umožněn pouze osobám straším 18 let.

 

KOUŘENÍ:

 

V místě konání akce bude zákaz kouření. Pro kuřáky bude vybudována v prostorách foyer zóna s barem, prostory pro sezení, bistro stolky. Součástí bude i venkovní zastřešený prostor na čerstvém vzduchu. Součástí kuřácké zóny je i CZ/SK Stage powered by FABRIC.

 

VCHODY:

 

Vchody do Průmyslového paláce budou umístěny v Levém křídle (vchody budou zřetelně označeny). Pro majitele VIP vstupenek bude samostatný vchod do Levého křídla vedle pokladny se vstupenkami. Upozorňujeme, že všechny vstupenky musejí projít čtecím zařízením! Varujeme proto před nákupem vstupenek z neoficiálních zdrojů, případně od překupníků v blízkosti Výstaviště. Vstupenky mají několik ochranných znaků. Na vchodech obdrží také každý návštěvník oproti platné vstupence příslušnou pásku na ruku.

 

ŠATNY A UZAMYKATELNÉ BOXY:

 

Rozsáhlé velkokapacitní šatny budou umístěny v Levém křídle Průmyslového paláce hned za vchody. Poplatek za šatnu bude činit 40 Kč. I tentokrát nabídneme návštěvníkům pronájem uzamykatelných boxů (tzv. lockerů), kterých bude k dispozici několik set kusů. Poplatek za pronájem tohoto boxu bude činit 150 Kč plus vratná záloha na klíč od boxu ve výši 100 Kč. Šatny i uzamykatelné boxy budou barevně odlišené a zřetelně označené. Prostory šaten budou dostatečně personálně posíleny pro rychlé odbavení.

 

OPUŠTĚNÍ PROSTOR:

 

Po opuštění prostor Průmyslového paláce pozbývá vstupenka platnosti a není již umožněn návrat do místa akce!

 

GAME A RELAX ZONE:

 

V Levém křídle Průmyslového paláce se můžete těšit na rozsáhlé zábavní centrum, které bude sloužit návštěvníkům pro aktivní odpočinek a načerpání energie při dlouhém tanečním programu. Těšit se můžete na stolní fotbal, velký merchandising, výstavu o historii Trancefusion, oficiální foto stěnu, televizní studio, kde můžete nahrát své poslední rozloučení s Trancefusion.

 

TOALETY:

 

V Průmyslovém paláci je dostatečná kapacita šaten i toalet. Pevné toalety jsou v suterénu foyer z každé strany. VIP toalety budou umístěny vedle VIP plochy v Pravém křídle.

 

ZNAČENÍ:

 

V celém prostoru bude dostatek informačních tabulí s maximem potřebných informací v českém i anglickém jazyce. V prostoru bude i dostatek osob z pořadatelské služby v reflexních vestách s potiskem loga. Tito budou schopni zodpovědět maximum vašich dotazů!

 

PŘÍMÝ PŘENOS AFTERHOURS.FM:

 

Jeden z hlavních mediálních partnerů Afterhours.fm přináší i z poslední Trancefusion přímý přenos, takže atmosféru akce mohou nasát i ti, kteří se nemohou z jakýchkoliv důvodů akce zúčastnit.

 

ON LINE ZPRAVODAJSTVÍ NA FACEBOOKU A TWITTERU:

 

Počínaje čtvrtkem 2.4. začne na sociálních sítích Trancefusion stálé online zpravodajství, které skončí v neděli 5.4. v dopoledních hodinách. Budeme vám přinášet zpravodajství z příprav, příletů DJs, zkoušek ale zejména i non stop zpravodajství z akce samotné. Těšit se můžete na mnoho exkluzivních fotografií, vzkazů DJs, reakcí návštěvníků apod.

 

PLATBA KARTAMI A EURO:

 

Na místě bude možno na místě platit na dvou pokladnách i platebními kartami a Eury. V levém křídle a ve foyer bude vždy jedna pokladna na tokeny vyhrazená pouze pro platby v Eurech a platebními kartami. Platební kartou bude možno případně platit i zakoupené věci v merchandise stánku vedle pokladen.

 

PARTY BOOKLET:

 

Každý z příchozích návštěvníků obdrží na vchodu od hostesek i tištěný PARTY BOOKLET s maximem důležitých informací k celé akci. Booklet bude mít formát A7, takže se vám hravě vejde do kapsy kalhot nebo do malé kabelky. Věříme, že i toto bude pro vás památka na TRANCEFUSION. V bookletu bude i podrobný plánek celého areálu a časový line-up všech tří stage a informace o oficiální afterparty v klubu Mecca.

 

BARY:

 

Na místě bude dostatek barů v obou halách, tak aby návštěvníci byli co možná nejrychleji obslouženi a nestáli zbytečně ve frontách. Bary budou dostatečně personálně obsazeny. Další bary budou i ve foyer. Těšit se můžete i na velký koktejlový bar v Pravém křídle, speciální Vodka 42 Blended bar ve foyer a Red Bull bar v Pravém křídle a přední hale.

 

OBČERSTVENÍ A VENKOVNÍ ZÓNA:

 

Tentokrát nabídneme návštěvníkům rozšířenou nabídku pokrmů a občerstvení v areálu. Bude zde umístěno hned několik stánků s nejrůznějším sortimentem. Před Průmyslovým palácem bude vybudována velká venkovní zóna, kde se budou návštěvníci po celou dobu moct občerstvit, nadýchat čerstvého vzduchu. Součástí této zóny bude dostatek pivních setů na sezení a také kuřácký stan na čerstvém vzduchu.


MERCHANDISE TRANCEFUSION:

 

V prostorách Levého křídla bude vedle vchodů umístěn i oficiální Trancefusion merchandisig stánek, kde budete mít možnost zakoupit si mnoho různých upomínkových předmětů k akci. Těšit se můžete na exkluzivní limitovanou edici sběratelské sady Trancefusion – Time to say goodbye. Jedná se o rozlučkovou knížku, special box, Blue-Ray nebo DVD (oboje také ve speciální limitované sběratelské edici) a očíslovaný plakát ve formátu A2 v tubusu. Nebudou chybět i fashion předměty či doplňky jako klíčenky, silikonové náramky nebo party brýle. Tyto předměty bude možné platit tokeny, euro nebo kartou.

 

VIP PROSTORY:

 

Majitelé GOLDEN VIP vstupenek budou mít přístup na označené VIP tribuny v pravém křídle a střední hale. Zde budou i místa k sezení, stůl s občerstvením a bary. Pro majitele DIAMOND VIP vstupenek bude vyhrazen prostor balkonů v prvním patře Pravého křídla a tribuny ve střední hale. Zde bude vybudován dostatek míst k sezení, stoly s občerstvením, bar s neomezenou konzumací s plným sortimentem nápojů. Majitelé Diamond VIP vstupenek mají umožněn přístup i do Golden VIP prostor. Majitelé VIP vstupenek mají zajištěný samostatný vchod, samostatné toalety a samostatné šatny. Hosteskami budou od vchodu uvedeni do příslušné sekce.

 

VERY SPECIAL GOODBYE

 

V 8:00 proběhne emotivní loučení se všemi návštěvníky i s nádherným prostorem Průmyslového paláce velice originálním způsobem. Připravte se na cestu 150-ti hodinami hudby, které pro vás společně s více než 150-ti DJs a 120 performery v uplynulých čtyřech letech BTL-Agency připravila.

 

OFICIÁLNÍ AFTER PARTY:

 

V holešovickém klubu Mecca (U Průhonu 3, Praha 7) odstartuje úderem čtvrté hodiny ranní oficiální afterparty k Trancefusion, která potrvá do pozdních odpoledních hodin. Před vchodem do Průmyslového paláce budou hostesky Mecca Club, které vám poskytnou maximum informací a pomohou vám najít autobusy, které zdarma budou jezdit každou hodinu do klubu Mecca. Těšit se můžete na hvězdný line-up: Skypatrol, Dennis Sheperd, Arisen Flame, Venom One, Nifra, Taucher, Madwave, Laydee Jane a Priest.

 

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

 

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION
Vstup pouze od 18ti let.