Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Klub Escape slaví tento víkend…


Klub Escape slaví tento víkend… (Zveřejněno: 10.12.2014)

(PR) Tento víkend to bude v pražském gay klubu ESCAPE pořádně žít! Chceš se tam dostat zadarmo a neplatit vstupné?!



Jak v pátek, tak v sobotu bude tento legendární klub slavit svoje narozeniny. A v rámci oslav připravil dvě velké párty plné jedinečných vystoupení, show s erotickým nábojem a taky libovou travesti show, kterou si vezmou na svědomí ty nejlepší travesti umělkyně.

 

A vy se na tuhle exkluzivní párty můžete dostat úplně zadarmo bez placení vstupného! Pokud vám je do 25 let, tak jen stačí, když se u vchodu před bodyguardem označíte na Facebooku, že jste na párty v klubu ESCAPE a budete mít po celý večer vstupné zdarma!

 

A co si v rámci víkendových oslav připravil klub ESCAPE za program?

 

Těšít se můžete na více jak 10 striptýzových show během celého večera, vzrušující olej a live show. A to není všechno! Uvidíte také ty nejlepší show za celou historii klubu ESCAPE a vedle toho se můžete těšit na vymazlená travesti čísla od Stacey Lyn Gold, Divy Noxx a dalších jedinečných travesti umělkyň. Plus pro vás klub čeká několik opravdu velkých překvapení.... Jaká to budou? No musíte dorazit a uvidíte...

 

Neseďte doma a zastavte se v pátek a v sobotu do legendárního klubu ESCAPE, který prošel před rokem a půl rozsáhlou rekonstrukcí a nyní nabízí nejluxusnější interiér mezi pražskými kluby!

 

Za djský pult se postaví populární DJ Z3N! Klub se otevírá od 21:00 a bude otevřen až do brzkých ranních hodin!

 

VÍCE INFO O PÁRTY NALEZNETE V TOMTO EVENTU: https://www.facebook.com/profile.php?id=938780952805540&fref=ts

 

- komerční reklama -