Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Prague Pride průvod očima iBoys týmu


Prague Pride průvod očima iBoys týmu (Zveřejněno: 20.08.2014)

Je po Pride a rádi bychom se s vámi podělili o krátkou reportáž ze soboty, několik čísel a hlavně o velké díky.

 

iBoys kráčí v průvodu Prague Pride (zdroj: ceskatelevize.cz)

V sobotu ráno přijíždíme na Letnou, s autem plným samolepek, plakátků, DVDček, laskomin, propisek, notebooků, kabelů a dalších krámů :-) Očekáváme člověka od firmy pro půjčování stánků, který má dorazit na jedenáctou na místo i se stanem. Počasí zatím vypadá dobře. Stánek se nám daří sestavit docela rychle a všechny věci včetně několika židlí už mají své místo. Internet funguje, tedy certifikace profilů půjde snad bez problémů. A my se těšíme, až dorazí první účastníci průvodu.

 

Mezitím se další z nás stavují na kafe sebou a zívající přicházejí k Václavovi, rozvinout iBoys transparent v průvodu. „Máte tu samolepky?“, ptá se nás první kluk s duhou na tváři. Dáváme mu samolepku i s fixkou a chlapec rychle píše svůj nick, aby si samolepku přilepil někam na místo levé bradavky a rychle se ztrácí v davu. Než jsme rozvinuli transparent a vychytali tu správnou techniku nesení banneru, rozdali jsme i pár dalších samolepek. Jsme docela potěšení, že je o ně takový zájem… To jsme ještě nevěděli, že se jich už v průvodu rozdají prakticky stovky :-) V průvodu jsme zahlédli 2 Conchity, ale někteří prý viděli až čtyři (!) Kolik jste jich viděli vy? Cestou na Letnou jsem sice párkrát zmokli, ale naštěstí nám to na náladě neubralo. Na vrchol jsme vystoupali totálně zvlhlí a zpocení, nicméně spokojení.

 

 

iBoys stánek na Letné – před příchodem

Celé odpoledne předčilo zcela naše očekávání! Ocertifikovat svůj profil si nechalo 234 lidí. V prvních třech hodinách bylo fakt plno – rychlostí až 30 vteřin na jednu certifikaci jsme se snažili odbavovat neustále se doplňující frontu :-) A náš fotograf také nelenil… Máme krásných 402 fotek od 135 uživatelů. Necelých 12 GB fotek upravujeme a třídíme. Až je budeme mít připravené, pošleme každé/každému z vás originál fotky e-mailem jako malý dárek za to, že jste nás přišli pozdravit :-) Během průvodu a odpoledne jsme rozdali přes 900 samolepek iBoys a iGirls, po kterých se jenom zaprášilo. Některé dámy si samolepky vlepily do hlubokého výstřihu, kluci si jimi zakryli pupík, ale většina zvolila tradiční místo nalevo u srdce :-) (Samolepky byly viděny dokonce ještě i v raných nedělních hodinách, stále přilepené na spocených tělech návštěvníků pražských klubů.) Ze slaného občerstvení šly nejvíce na dračku preclíky, kterých jsme rozdali do deseti pytlíků, zatímco slané 13 centimetrové tyčky moc nejely – sice byly chutné ale prý ne dost dlouhé. Z toho je třeba se propříště poučit. :-)

 

 

 

iBoys stánek na Letné – certifikace

V osm večer to pomalu začínáme balit. Jelikož se blíží bouřka apokalypsa, lezeme všichni do stánku a připravujeme se na nejhorší… na promočené účesy a oblečení! A taky na to, že nám ten stánek může uletět. Což se po půl hodině naštěstí ukázalo jako nepravdivě. A jelikož déšt je už pryč, my se můžeme sbalit a s pocitem dobře prožitého dne, potkání s mnoha příjemnými lidmi a vidinou hodin strávených úpravou fotek, vyrazit domů a na další party.

 

Na fotokoláži pracujeme a až bude, zveřejníme ji na našem webu, ať z toho všichni něco máme :-)

 

MOC VÁM DĚKUJEME za to, že jste nás přišli podpořit! Je hezké si uvědomit, že něco, na čem pracujeme, dělá ostatním radost – a vážíme si toho. A buď se opět shledáme někde dřív nebo za rok na Prague Pride 2015.

 



Komentář může přidat jen přihlášený uživatel…
22.08.2014 05:44  
Standa177
Ahoj jsem rád že jsem tam mohl být s vámi
21.08.2014 11:07  
Vitek1
Já jsem se chtěl ocertifikovat, ale nějak jsem se k tomu nedostal. :( Pride byl super, fakt se vydařil. :)
21.08.2014 09:04  
BlondAngel2
Bylo to moc super jsem rád že mám konečně certifikovaný profil :)
20.08.2014 20:45  
frodl
Já bych se přišel na kluky z iboys podívat a podpořit v práci, ale mám to nějak daleko😀 Zkuste udělat něco blíže😀
20.08.2014 15:02  
Lucas1986
oprava: Letos to byla moje 1. návštěva Prague Pride a moc mě nadchla,příští rok přijedu určitě! Už ted se těším... .Iboys stánek super,všichni usmevavy i přes ten nával...
20.08.2014 15:01  
Tomboy75
Rok od roku rostete. Sice bylo letos vidět v médiích méně extravagance a naháčů, ale o to jde. Vidět průvod normálních lidí, kteří jsou veselí a usměvaví!
20.08.2014 15:00  
Lucas1986
Bylomoje první návštěva Prague Pride a moc mě nadchla,příští rok přijedu určitě!
20.08.2014 14:16  
mk88
Já teda viděl jenom jednu Conchitu. Nevím, kde sebrali ty čtyři :-D
20.08.2014 14:02  
fajnkluk3
pěkně napsané !! super
20.08.2014 12:34  
Flyxxx
Musím pochválit iboysáky ze stánku, ýe i přes to množství měli pevné nervy a chovali se příjemně, i fotograf :) I tom mi zpříjemnilo den :)