Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

PRAGUE PRIDE tipy - sobota 16.8.


PRAGUE PRIDE tipy - sobota 16.8. (Zveřejněno: 15.08.2014)

(iBoys.cz) Naše tipy a doporučení na vybrané akce hlavního dne letošního ročníku festivalu Prague Pride.



Prague Pride 2014 Průvod Prahou

 

Kdy: 16.8. od 12.00 hod.
Kde: Václavské náměstí
Pořádá: Prague Pride

 

Sejdeme se pod koněm. Je to tradice, Prague Pride se stává tradiční událostí pražského léta, takže místo setkání je naprosto jasné. Už od dvanácti hodin sem můžete přicházet v tom, co do kanclu běžně nenosíte (třeba v duhové vlajce). Od koně vyrazíme v jednu hodinu přes Příkopy (překážek se nebojíme) a přes Revoluční (transparenty s sebou) po Dvořákově nábřeží a přes Čechův most až na schody k Letenským sadům. Handicapované účastníky vezme z nábřeží autobus přímo na Letnou. V parku vás čeká hudební festival a také JarmarQ, kde se vám představí spousta organizací podporujících LGBT komunitu.

 

JarmarQ

 

Kdy: 16.8. od 15.00 hod.
Kde: Letná
Pořádá: Prague Pride

 

Piknik, bodypainting, politika jdou dohromady. JarmarQ se stánky, kde se dozvíte víc o různých LGBT skupinách a organizacích, stejně tak o partnerech festivalu, je opět součástí Prague Pride. Je na vás, jestli si necháte na sebe namalovat jednorožce nebo třeba duhovou vlajku. Tu si ostatně můžete na JarmarQu také pořídit. A pod nově koupenou vlajkou se můžete i zkusmo vzít se svou drahou polovičkou. Prostor získají i závažná témata jako HIV prevence, boj proti homofobii nebo podpora LGBT ze strany politiků a příběhy příslušníků různých menšin.
JarmarQ najdete v areálu hudebního festivalu na Letné v sobotu 16. srpna, tedy v den konání pride.

 

Prague Pride hudební festival

 

Kdy: 16.8. od 15.00 hod.
Kde: Letná
Pořádá: Prague Pride

 

Pořádně roztančete Letnou, buďte teplí nebo rovnou žhaví! V sobotu 16. srpna po průvodu vás na Letenské pláni čeká Prague Pride stage s turecko-německou lesbí DJkou Ipek. Druhou stage připravil klub Mecca. Vyhlášená kavárna Qcafé rozbije hudební chill out stan. Vstup je samozřejmě zdarma, zábava k nezaplacení. Točit se bude Staropramen. Komu by snad docházela energie, může ji doplnit RedBullem. K létu patří koktejly, ty pro vás namíchají barmani v Bacardi stanech. A komu by vyhládlo, může zajít k některému ze stánků plných pokrmů ze všech koutů světa. Vegetariánské menu je tentokrát skutečně zajištěno.

 

COP Prague stage line-up:

 

OMG stage line-up:

 

Q stage line-up:

Vstup zdarma

 

Večer Mr. Bear CZ 2014

 

Kdy: 16.8. od 20.30 hod.
Kde: NoD, Dlouhá 33, Praha 1
Pořádá: Mr. Bear CZ

 

Vyhlášení soutěže Mr. Bear CZ 2014.

Vstup zdarma

 

OMG Party meets Salvation Berlin – Official main party of Prague Pride – Forbidden Island

 

Kdy: 16.8. od 22.00 hod.
Kde: Klub Mecca, U Průhonu 3, Praha 7
Pořádá: OMG Party

 

Nastal čas, abychom vás vzali na návštěvu na jedno úžasné místo. Místo, které jsme pro vás vytvořili ve spolupráci s věhlasnou party Salvation Berlin. Vítejte na Zakázaném ostrově – Hlavní oficiální party Prague Pride 2014.

U této příležitosti přeměníme celý klub Mecca ve vaši oblíbenou taneční oázu s úchvatnými vizuály, dechberoucími vystoupeními, sexy svalnatými tanečníky, ojedinělou laserovou show a samozřejmě s těmi nejlepšími party lidmi, jaké si dovedete představit.

Budou na vás čekat 3 patra zábavy a 2 hudební stage nabité těmi nejlepšími hity současnosti. Hlavní hvězdou večera bude mladý, nadaný DJ Alexio z Berlína, jehož povznášející beaty vás roztancují na celou noc.

Nenechte si ujít tuto nezapomenutelnou noc a poznejte, jaká tajemství skrývá Zakázaný ostrov.

Vstupné:

200,- Kč – předprodej I.vlna
250,- Kč – předprodej II.vlna
300,- Kč – na místě
500,- Kč – V.I.P. předprodej I.vlna
700,- Kč – V.I.P. předprodej II.vlna
900,- Kč – V.I.P. na místě
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kompletní program Prague Pride 2014 naleznete na praguepride.cz/cs/program/program-po-dnech.html